reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej!
Uff udalo mi soe nadrobic!!!!!
Tichoku ,piekny te Twoj owy suwaczek:tak::-Dspecjalnienweszlam zeby go zobaczyc;-):-D
Anineczko brawa dla Matta:tak:;-)ja tez probuje mlodego sadzac ale zamiast na nocnik to robi obok jak tylko sie odwroce:baffled:czasami sam juz mowi siusiu...lubi tez na sedesie siadac,tam zrobi szybciej...ale przewaznie rano.
Lubiczanko super ze juz z paluszkiem lepiej;-)lizal w koncu ktos cos czy nie;-):zawstydzona/y::-D
Pytalas o hydraulika?otoz nie dotarl:no::wściekła/y::baffled:aleku mojemu zdziwieniu od wczoraj grzejnik w kuchni i w salonie dobrze grzeje....juz kiedys tak bylo...nie wiem od czego do zalezy....

Pauletta zdrowka zycze dla Zu....
Madbebe oszustow teraz nie brakuje...wszedzie mozna sie natknac.

jeszcze cos chcialam komus ale nie pamietam:baffled:

wieje i leje u nas tez...wczoraj bylam z mlody na miescie i jak szlam to sie nawet zgrzalam a dzis...:wściekła/y:
nie ma szans zeby na dwor wyjsc...
obiecalam M nalesniki na obiad ale tak mi sie nie chce robic ze szok

Ja doczytałam że ma być od 19tego. Najpierw pisali że rozpocznie się od 17tego, oni sami nie wiedzą dokładnie kiedy będzie
Ja się wybieram na ten Jarmark Świąteczny a w dziewczyny?

Wogole otwarcie stalo pod znakiem zapytania bo Garda toczyla boj z City Councilem o alkohol na tym Jarmarku no ale ponoc ustapili bo chodzi o gruba kase dla miasta. Czas pokaze jak dojdzie do jego otwarcia. Swoja droga fajny taki Jarmark

Ewelcia a sprawdzaliscie czy aby grzejniki sie nie zapowietrzyly??? My kilka razy tak na starej chacie mielismy brat odpowietrzyl i bylo oki

To prawda-pizga dzis na maxa, ale czasem musi. Nawet ciezkie smietniki powywracalo, masakra. Przynajmniej jest pretekst, zeby nie wychylac nosa z domu. M pojechal do znajomego, a ja zaraz jakis obiad bede pichcic.

Leje po raz nie wiadomo który i tak wieje:szok::no:, na spacerek się nie wybierzemy. Poprasowałam.

Moje dziecko dzisiaj do mnie powiedziało mamusiu:-p:tak::cool2:, ale tylko raz i już nie chce więcej. Ćwiczyłyśmy tatusia, ale jeszcze nie wychodzi:-p.

masakra z tą pogodą :baffled:

Tichonku no piękne suwaczki :-):-D:-D
mówisz,że wiatr zamiast męża Cię wytargał? :-D:-D

asieńko gratki dla mądrej Anusi :tak::tak:

ewelcia Twoje dziecko 1,5 roku młodsze od mojego a już próbuje coś w toalecie zrobic :zawstydzona/y:
Gratulacje.Ja to musiałam czekac aż mojemu się samo zachce :dry:
Nie ważne jak ,ale ważne,że kaloryfer się sam naprawił :-D:-D

frog to ten przeklęty nocnik z FP z melodyjkami.Już znam je na pamięc.Na szczęście dzisiaj matce odpuścił tańcowania :blink::-D

Patrycja masz kury?Na własny użytek czy sprzedaż?
Ja to jaja codziennie zbieram....na FarmVille ;-)

Kurcze ale wam zazdroszczę tego Christmas market...trzeba się będzie kopnąc do Galway :cool2:

Patrycja masz kury?Na własny użytek czy sprzedaż?
Ja to jaja codziennie zbieram....na FarmVille ;-)

Kurcze ale wam zazdroszczę tego Christmas market...trzeba się będzie kopnąc do Galway :cool2:

Kury są moje raczej męza :) ale ja się nimi musze opiekować od ponidziałku do piątku bo mąż pracuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry