tylko_chwilka
Fanka BB :)
Anineczko- piszesz, ze od września do przedszkola więc może Ty będziesz bardziej zorientowana jak to jest z aktualnymi 3-latkami?? Ja wiem, że mój synek (koniec listopada) nie załapie się na darmowe miejsca w prywatnych przedszkolach we wrześniu 2011 bo nie będzie miał ukończonych 4 lat, także będziemy o rok opóźnieni z darmowym miejscem. Czy wiesz ile darmowych godzin przysługuje?? Czy jest to full time czy jakoś mniej?? I jak z rozpoczęciem nauki przedskzole/zerówka/szkoła czy dopiero w wieku 6 lat czy wczesniej już jest możliwośc posłania dziecka do takiego państwowego miejsca nieodpłatnie, a jeśli tak to ile musi mieć lat i kiedy najlepiej zapisać??? Tak sobie ostatnio myślałam, czy nie powinnam już zainteresować się szkołami i zapisać Kubusia na listę by poszedł we wrześniu 2012 mając 4 lata i 10 miesięcy??
Myślę, ze dobrze robisz że od razu go przebierasz przynajmniej się mały nie zrazi i nie będzie kojarzył nocnika z czymś złym.
Życzymy sukcesów!!
Myślę, ze dobrze robisz że od razu go przebierasz przynajmniej się mały nie zrazi i nie będzie kojarzył nocnika z czymś złym.
Życzymy sukcesów!!
Ja jestem ze szkoły bardzo zadowolona,Młody dużo słówek już zna,uczą się literek,cyferek.Na pewno więcej się nauczy jakby miał w tym czasie na przykład do przedszkola chodzić
,nie mniej niż ja
.Ale dobrze,że tylko chwila wszystko już wie