Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja będę rodzić w Rotundzie![]()

nie mówiąc o sraczce jak tylko zaczęła rąbać od razu było to widoczne na jej plecach bądź brzuchu bo pampek nie dawał rady tego trzymać i ciśnieniem wywalało 
Wiktor po południu jęcząco-miauczoący zasnął mi na rękach a jak wstał to myślałam że mnie poparzy taki rozpalony
nie mogłam znaleźć termometru siet ale dostał paracetamol 15 min i jak nowo narodzony
nie wiem co to miało być
teraz wcina racuchy ciocia nasmażyła na wieczór a co
jutro uderzam na miasto w poszukiwaniu firanek i szablonów malarskich mam nadzieję że się nie nalatam za dużo

Niestety jestem wielka dosłownieZobaczymy czy sie udalo :-)
Tichonek dzieki jestes Wielka![]()

Bardzo poddobna fotka do mojej z pierwszego USG,też taką typową Fasolkę miałam
Ale za 2 tygodnie mam zamiar zobaczyć dzidziusia
Gratuluję jeszcze raz
A ja z Radkiem w ciąży jeździłam do Rotundy dokładnie do połowy ciąży,potem zjechałam do Polski i tam urodziłam i odchowałam Młodego z postanowieniem nie wracanie do Irlandiija do Rotundy jezdzilam z Natalia ale tylko do marca bylam w Irl lecialam na pogrzeb Taty i juz zostalam w kraju do porodu...wiec boje sie jak to bedzie tutaj ...
I wróciłam tu jak miał 15 miesięcy
Teraz już tu będę rodzić

Mi się wydaje,że tylko pierwszy rok tak to funkcjonowało a teraz jest od 3 lat i 7 miesięcy,chyba

nie iwem czy to nie od tego te wszystkie atrakcje
oba się przebiły tylko połowicznie reszta jeszcze wychodzi widać że ją męczą ale i tak jest wesoła i roześmiana ;-) 

aaaa no i wszystko jasne ;-)
ale z moim P top sobie tylko pomarzyć mogę