• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku kiedy przystrajasz dom na święta?
Myślę,że na 6 grudnia już będę miała,tym bardziej,że nas w święta tu nie będzie więc choć przed się trochę nacieszę:-)Ale choinki nie ubieram w tym roku:no:Nie ma sensu,skoro będziemy w Polsce,tylko jakąś małą postawię,mam światełka na kominek i inne cuda.Te wszystkie wyjmę,ale z choinką walczyć nie będę,tym bardziej,że jak wrócę z Polski to już wszyscy pewnie będą mieli ozdoby pochowane a ja znów miałabym z choinką walczyć?Nie:no:
Tichonku dzięki:-) w imieniu mężowskiego. To było wczoraj, chociaż widziałam wpis, że dzisiaj, ale ona na pewno miał wczoraj.
No właśnie wczoraj pisałaś o ciachu dla M ale czytałam,że Macieja więc myślę:może jutro?Patrzę a dziś ponoć Marcina więc zażyczyłam co miałam;-)Ale doczytałam właśnie,że Marcina jest i 11 i 12 listopada:tak: Marcin – Wikipedia, wolna encyklopedia
Bigos się robi,idę odkurzać:sorry2:
Lubiczanko:-(Biedny twixik:sorry2:Buziaczke dla niego w ten obity nosek,tylko delikatnie:sorry2:

reklama
Frog typowa dietka wstrzymująca czyli ryż+marchew + woda z tego co ugotowałaś,banany,czekolada może?
Oby przeszło synkowi.Może to faktycznie po gruszce?

Tichonku no tak nie opłaca się choinki.Ja jak co roku kupię żywą :tak::tak:
w zasadzie przydałoby się wejśc na strych i wyciągnąc pudło z duperelami i sprawdzic czy lampki działają :dry:

Lubiczanko dziś siostry przylatują to stąd ten power :cool2::tak::-)
no z obiadem mnie przegoniłaś :-D:-D
tylko nie kupujcie tej pizzy co była u Marty :-D:-D:-D

ja w zasadzie też mam posprzątany dół.Wzięłam się z rana bo ten koleś miał przyjechac kłaśc płytki i wstyd by było go wpuścic do domu,on nie przyjechał,ale za to ja mam błysk na dole.Jeszcze tylko góra by się sama posprzątała...ale coś nie chce :confused:

Dziekuje Anineczko fakt dietka sie by przydała bo na pewno nie zaszkodzi, wiec zaraz sie biore za marchwianke:-)

A co do ozdob swiatecznych to chyba i ja w tym roku wczesniej zaczne przystrajac mieszkanie bo Wiktor juz kumaty i jemu sie bedzie podobalo jak tak bedzie kolorowo:-):-)

Lubiczanko zazdroszcze ci tego powera ja od powrotu z PL raz odkurzylam w domu i dobrze ze mam zmywarke szok normalnie bo ja raczej lubie miec czysciutko a teraz to wstyd mi przed sama soba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Usciski dla malucha napewno biedulek wystraszyl sie tym upadkiem sama pamietam jak moj W mo spadl. I te same obrazenia;-):-)

Uciekam na kawke bo jeszcze jakos nie mialam okazji jej upic:sorry:

Anineczko-co fakt to fakt...Ja dół sobie jednak zostawiłm na sam koniec,bo zanim porobię wszysko co mam do zrobienia to syf byłby 3razy zrobiony...Taka to u mnie syzyfowa praca...
Frog-No tak to jest z tymi małymi kaskaderami;)
Ja pewnie też zaraz po wyjezdzie rodzinki wytacham ze skrytek wszystkie ozdoby jaki mam i będze w domku taka milusia atmosfra-uwielbim ten cas:))))

Witajcie

Anineczkamoja cora 3 sierpnia konczy trzy lata :-)

Asienka_r najlepszego dla Meza :-)

Moja cora dzis pobudke zrobila o 7 :szok:dobrze ze Mezulo ma na druga zmiane grzecznie zeszli do salonu a ja na drugi bok i sobie pospalam dluzej :-)
Obiadek mam gotowy krupniczek dzis serwuje a na drugie chce zrobic karkowke zapiekana z serem i pieczarkami...
Dzwonilam do swojej przychodni wizyte u GP mam w poniedzialek na 10.40....

Aaania83 no to nie wiem czy się dostanie do przedszkola...musi miec 3 lata i 3 miesiące.
Ale najpewniejsze źródło to samo przedszkole,przejdź się i dowiedz :tak::tak:

frog a wiesz,że mam podobnie...robię porządki jak muszę :confused2:
a kiedyś nie mogłam usiedziec na pupie...zresztą moje dzieci skutecznie odstraszają mnie od sprzątania...co z tego,że zrobię jak za 5 minut jest jeszcze gorzej.
Już nie wspomnę o ich pokoju z zabawkami...
wszystko było by fajnie,gdyby tam nie stało wieeeelkie łóżko,które zajmuje pół pokoju,a w następnej połowie powciskane pudła z zabawkami.
Zresztą teraz dostali na urodziny stół z piłkarzykami i już wogóle nie ma miejsca :cool2: :-D

Witam.

Ja jak mysle o swietach w tym roku to melancholia i lekki smutek mnie lapie:-(. Wolalabym z Moim P te swieta spedzic w Polsce z moimi rodzicami i rodzenstwem:tak:. No ale coz, najwazniejsze, ze bedzie przy mnie mezus, dzidzius bedzie kopal i bedziemy juz czekac na rozwiazanie:-). Wlasnie dlatego pewnie nie bedziemy jechac nawet do brata meza bo to kawaleczek drogi, tylko posiedzimy spokojnie w domku, odpoczniemy i nacieszymy sie ostatnimi 2 tygodniami ciazy:-).
Ale humor mi sie poprawi jak zaczne wyciagac ozdoby i choinke. My tez zazwyczaj ubieramy choinke okolo 6 grudnia.

Pozdrawiam.

Asienka_r najlepsze zyczonka dla meza
Aniaa83 Jak tam samopoczucie, ja dzisiaj dopiero o 11 wstalam, a dosyc zadko mi sie zdaza tak dlugo spac.

Ostatnia edycja:
a my chyba święta spędzimy sami.
co prawda mam spory wachlarz możliwości przyczepienia się do kogoś na Wigilię,ale chyba mam chęc spędzic te święta z mężem i dziecmi...no zobaczymy. :sorry2:

aniaa ale to jak się córa nie załapie we wrześniu to przecież możesz ją zapisać jak skończy te 3 lata i 3 miesiące,czyli w listopadzie:tak:Radek jak chodził do przedszkola to co miesiąc jakieś dziecko przybywało bo się dopiero łapało:tak:
...A ja znów odwrotnie niż Wy.Pierwsze święta od 3 lat w Polsce a ja się wcale nie cieszę:sorry2:Najchętniej posiedziałbym w swoim domku,ubrała swoją choinkę,poleniuchowała:sorry2:Wcale mi się nie chce tam lecieć:sorry2:I jeszcze na tak długo:dry:Ja chyba zwariuję:confused2:

reklama
Anineczka dziekuje :-)wiem,wiem musze sie przejsc ale poki co czekam jak lepiej sie bede czula tzn nie bede wymiotowala

AsienkaM ja tez dzis sobie pospalam dluzej jakos przed 10 wstalam:-)czuje sie tak sobie gdyby nie te wymioty to bylo by super....

Tichonek tez tak pomyslalam:-)zapisza ja wczesniej bo z tego co wiem to ciezko sie dostac...
Na ile lecicie do Polski?my ostatnio bylismy 6tyg ale tylko dlatego ze maz mial zabieg usuwali mu zylaka

My Świeta tez raczej spedzimy sami....kolacje bedziemy mieli pozno bo moj pracuje i niestety w firmie nikt nie chce sie zamienic :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry