• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Boze, alez u Was sie dzieje - w sensie, w Waszym zyciu... ;) U mnie spokojniutko, powolutku, robie co chce, kiedy chce, jak chce :D Jeszcze nie znam zycia z dzieciaczkami na glowie... :) Niedlugo sie to zmieni, moze tez beda jazdy... ;)

Tichonek tez tak pomyslalam:-)zapisza ja wczesniej bo z tego co wiem to ciezko sie dostac...
Na ile lecicie do Polski?my ostatnio bylismy 6tyg ale tylko dlatego ze maz mial zabieg usuwali mu zylaka

Aniaa83 a na czym ten zabieg polegal? Duzego mial tego zylaka? I czy to straszne....??

reklama
Boze, alez u Was sie dzieje - w sensie, w Waszym zyciu... ;) U mnie spokojniutko, powolutku, robie co chce, kiedy chce, jak chce :D Jeszcze nie znam zycia z dzieciaczkami na glowie... :) Niedlugo sie to zmieni, moze tez beda jazdy... ;)

Aniaa83 a na czym ten zabieg polegal? Duzego mial tego zylaka? I czy to straszne....??

Tak mial duzego zylaka od lydki prawie pod pachwine...jak dlugo pracowal noga byla zmeczona to wychodzila zyla na wierzch strasznie to wygladalo....
Zabieg polegal na wpuszczeniu pianki kora zamyka tego zylaka jak dobrze pamietam to Maz mial trzy takie zabiegi i nosil dodatkowo samonosna ponczoche taka specjalna 100 zl kosztowala jedna
Szczerze Ci powiem ze jest to bardzo niebezpieczne poniewaz moze zrobic sie zator ja swojego dlugo namawialam zeby zrobil z tym zylakiem porzadek jak noga zaczela bolec bardziej to wtedy juz nie mial wyjscia...jego kolega z tego samego rocznika nie mial tyle szczescia....

sam zabieg nazywa sie skleroterapia wpisz w google to bedziesz miala informacje szczegolowa

Ostatnia edycja:
martuśka bój się Boga:szok:,dopiero Ci ciąży gratulowałam a Tobie jeszcze tylko 1,5 miesiąca do rozwiązania zostało:szok:Ależ ten czas zapyla:sorry:

Tak Już się doczekać nie mogę mojego synka:tak:niby mam termin na 29grudnia,ale mam przeczucie ,ze wcześniej urodzę.A swoją drogą Tichonkunie pamiętam czy ci gratulowałam fasolki:zawstydzona/y: więc GRATULUJE I ŻYCZĘ SPOKOJNEJ CIĄŻY:-)!!!!!!

Hejoo ;-) z Zuzią troszkę lepiej już pół godz. temu poszła spać :tak: z Wiktorem ta gorączka to nie wiem co to było bo już się nie pojawiło ani nie rozwinęło :sorry: za to teraz amby dostał i szaleje chyba i jego wcześniej dziś położę :tak: sorki że tak krótko ale jakoś zrypana jestem :zawstydzona/y:

Dziewczyny, wezcie mnie nie straszcie tymi zylakami... Kilka tygodni temu wlasnie mi jeden wyskoczyl, nad kolanem... i w sumie widze, ze ma ochote na wiecej... :/ Ladnie to nie wyglada rzeczywiscie, no i pobolewa, zwlaszcza wieczorami... Czytalam, ze ponoc w ciazy to dosc pospolite, no i plus to, ze mam stojaca prace... Operacji zapewne teraz miec nie moge, wiec pozostaje mi czekac kolejne pare miechow. Mam tylko nadzieje, ze nic wiekszego i groznego sie nie przyplacze... :/

reklama
Dziewczyny, wezcie mnie nie straszcie tymi zylakami... Kilka tygodni temu wlasnie mi jeden wyskoczyl, nad kolanem... i w sumie widze, ze ma ochote na wiecej... :/ Ladnie to nie wyglada rzeczywiscie, no i pobolewa, zwlaszcza wieczorami... Czytalam, ze ponoc w ciazy to dosc pospolite, no i plus to, ze mam stojaca prace... Operacji zapewne teraz miec nie moge, wiec pozostaje mi czekac kolejne pare miechow. Mam tylko nadzieje, ze nic wiekszego i groznego sie nie przyplacze... :/

Rozumiem Cie dobrze. U mnie slabe zyly to rodzinne a mialam stojaca prace a teraz ciaza. Moje nogi wygladaja okropnie:sorry2:, a jeszcze porobily mi sie takie bardzo czerwone i grube pajaczki na wewnetrznych stronach ud wiec o mini nie ma mowy, chyba ze zaloze rajstopy kryjace, ale to tylko jesien, zima i wczesna wiosna a co tu latem robic. trzeba sie bedzie zakrywac do kolan.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry