• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dla Danielka wszystkiego najpiękniejszego:-D:-D:-D

Asienka_r pierogi z kasza tez lubie ale nie robie bo moj maz nie jada kaszy a tylko dla siebie nie bede robic.

a głównie z myślą o Anusi robiłam, bo nie lubi samego białego sera, ale jak jej przemycę:-p:cool2: to zje. M za kaszą tak sobie, ale pierogi lubi:-D

Ania znowu pół nocy płakała i rzucała się strasznie a teraz tak łobuzuje, że strach się odwrócić, żeby czegoś głupiego nie wymyśliła:no:

reklama
Witam

lubiczanko-spoznione zyczenia dla Danielka!!!!!
cake256.jpg
Happy Birthday!

Hej kobietki!!! Ależ się wczoraj zdenerwowałam, wróciłam od fryzjera wchodzę na forum wysmażyłam długą notkę i mi ją wcięło bo synuś kompa zresetował :wściekła/y::angry: Na napisanie kolejnej nie było już czasu bo praca na głowie i niezapowiedziani goście.

Sto lat dla Danielaka!!! Spełnienia jego dziecięcych marzeń!!! :tak:
Ja już po śniadanku siedzę przy herbatce w super nastroju po wczorajszej wizycie u fryzjera bo wreszcie udało mi się odkręcić tragedię jaką zaserwowałam sobie na głowie 2 miesiące temu i czekam teraz na gości z Kubusiem. :-)
Na pewno zajrzę jeszcze później. Widzę, że pogoda jak na razie nie najgorsza...Jakieś ciekawe plany na spędzenie soboty???

hejka
Lubiczanko sto latek dla Danielka
ehh jak wstalam pieknie sloneczko swiecilo a teraz znowu sie usralo, na dodatek len mi na plecy wskakuje przy takiej pogodzie ehhh a dzis caly dzien w kuchni spedze.
Pauletto zdrówka, kurcze tego pobytu w Pl to chyba nie zapomnisz.
Milej soboty dziewczynki

lubiczanka, wszystkiego najlepszego dla Danielka, spoznione ale szczere zyczonka
images

Witam wszystkich, u mnie dzisiaj piekne sloneczko zaglada przez okienka, humorek jak narazie dopisuje, ide zaraz za sprzatanie sie brac.
Jestem happy bo wreszcie mam skonczona lazienke, robotnicy zaczeli i zrobili oczywiscie nie tak jak chcielismy ale maz skonczyl i jeszcze tylko zostalo zamowic pranie wykladzin do sypialni ale to juz w poniedzialek. I wreszcie bede mogla sie zrelaksowac

Ostatnia edycja:
Bry:-)
My następną sobotę z Radkiem sami spędzamy,P w pracy cały dzień:-(
Pogoda ładna więc jak mi włosięta wyschną to chyba na jakiś spacerek wyskoczymy:tak:
Pauletta witaj w klubie.Nie mnie na szczęście ale mojego P dziś w nocy też tak okrutnie sponiewierało,że szok:szok:Pół nocy na kiblu wisiał,rano też:baffled:Ja nie wiem jak
on dziś w pracy da radę:no:Ja przez to też niewyspana:dry:Zdrówka Ci życzę:tak:
Dla Danielka o jeden dzień spóźnione ale wcale nie mniej serdeczne życzenia wszystkiego co się szczęściem zowie:-)

last-minute-gifts-1223.jpg

Witam

Madbebe zdrowka dla Wiki a Tobie zycze lepszego humoru:-)

Lubiczanko wszystkiego najlepszego dla synka!Sto lat!

Tichoneknie jestes sama moj J tez jedzie do pracy na druga zmiane i jutro tez :angry:

Dzis na obiad robie danie z makaronem lazanki J pojechal po zakupy i zaraz sie biore za robote :)

reklama
Hej co za pogoda.
Lubiczanko Wszystkiego Najlepszego dla Danielka
madbebe Zrdówka dla Wiki
Paulettazdrówka kochana niech te choróbska już od was uciekają
Mam pytanko do mamusiek z galway znacie może jakąś fryzjerkę która dojedzie do klienta ?Ja miałam super fryzjerkę,ale próbuje cały tydzień się do niej dodzwonić i nici z tego.
Miłego dania życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry