• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczyny wpadam tylko sie pochwalic ze moje dziecie ma juz 2,5 cm i wszytsko jak narazie ok tzn serduszko bije.z usg wyszlo ze ciaza jakby 3 dni starsza i termin mam na 14-16 czerwiec:)TSH tez wyszlo mi dobrze jedynie co mnie martwi to duzy poziom prolaktyny a jak napewno wiecie nie jest dobrze dla ciazy bo prowadzi do poronien ale lekarz mi zalecil przez 4 tyg brac bromergon i zobaczymy co bedzie,dr pocieszyl mie ze jezeli jest teraz ok to powinno juz tak byc wiec musze byc dobrej mysli.BOze dziewczyny kamien mi spadl z serca albo taczej glaz ogromny jestem taka szczesliwa jak zobaczylam na okranie bijace serduszko to bylo cos cudownego ze ryczec mi sie chcialo:))))Szpital oczywiscie Routunda bylam juz dzisiaj zapisac sie na wizyte i maja do mnie oddzwonic z terminem:)co jeszcze hmmmmmmmmmmm aaaaaa wiecie co moja kolezanka jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy to jej pierwsze slowa byly takie ze :o juz nie bedziemy przechodzily okresu razem"bo jakos tak sie zdazalo ze wlasnie @mialysmy prawie w tym samym czasie i przezywalysmy razem heeeeeeee no i dzis dzwoni do mnie ze jest w ciazy wyszlo jej ze 5 tydz i kobieta sie zastanawia jak to sie moglo stac hiiiiiiiiiiiiiiii:):):)ok lece sie polozyc bo to moj czas lezakowania:))) a nie pochwale sie usg bo nie mam skanu a pozatym jakies talkie nie wyrazne te moje usg i nawet nie wiem czy by cos pokazalo,ale jest b podobne do Tichonka fasolki:))))

reklama
Hey
Moje dziecko nr 2 zasneło dopiero o 14:30 wrrr, spi do teraz, kazałam Erykowi isc ją budzic, oczywiscie jak chciałam ja uspac o 11 to niee, taka dzis marudna ze mam juz dosc!!!

TylkoChwilka, bajka tao Alfa and omega, czyli zakochany wilczek
Wybierasz sie jutro> Bilet dla dziecka 3e a dorosly za free, na 12:30 w omniplexie, ja moze pojade

Lubiczanko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DANIELKA
1548489381.jpg

Hej dziewczyny wpadam tylko sie pochwalic ze moje dziecie ma juz 2,5 cm i wszytsko jak narazie ok tzn serduszko bije.z usg wyszlo ze ciaza jakby 3 dni starsza i termin mam na 14-16 czerwiec:)TSH tez wyszlo mi dobrze jedynie co mnie martwi to duzy poziom prolaktyny a jak napewno wiecie nie jest dobrze dla ciazy bo prowadzi do poronien ale lekarz mi zalecil przez 4 tyg brac bromergon i zobaczymy co bedzie,dr pocieszyl mie ze jezeli jest teraz ok to powinno juz tak byc wiec musze byc dobrej mysli.BOze dziewczyny kamien mi spadl z serca albo taczej glaz ogromny jestem taka szczesliwa jak zobaczylam na okranie bijace serduszko to bylo cos cudownego ze ryczec mi sie chcialo:))))Szpital oczywiscie Routunda bylam juz dzisiaj zapisac sie na wizyte i maja do mnie oddzwonic z terminem:)co jeszcze hmmmmmmmmmmm aaaaaa wiecie co moja kolezanka jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy to jej pierwsze slowa byly takie ze :o juz nie bedziemy przechodzily okresu razem"bo jakos tak sie zdazalo ze wlasnie @mialysmy prawie w tym samym czasie i przezywalysmy razem heeeeeeee no i dzis dzwoni do mnie ze jest w ciazy wyszlo jej ze 5 tydz i kobieta sie zastanawia jak to sie moglo stac hiiiiiiiiiiiiiiii:):):)ok lece sie polozyc bo to moj czas lezakowania:))) a nie pochwale sie usg bo nie mam skanu a pozatym jakies talkie nie wyrazne te moje usg i nawet nie wiem czy by cos pokazalo,ale jest b podobne do Tichonka fasolki:))))

Biola super wiesci :-)ja mam termin tego samego dnia co TY :-D 14-17 czerwca...

Musze isc wykapac corcia bo mi spokoju nie daje kaczuszki przyniosla i mowi do mnie...Mama mija mi gaga chce :)

Ostatnia edycja:
biola gratuluję oficjalnej Fasolinki:-)Następna na USG chyba ja:tak:Od środy za tydzień:-)A z koleżanką niezła jaja wyszły,a dokładniej jedno,które dało się zapłodnić:-DPosiedziała koło Ciebie i się zaraziła ciążą,ot i cała tajemnica a ona się zastanawia jak to się mogło stać:-D
Aniaa to dawaj też do Rotundy,może się na porodówce spotkacie:-DAlbo ja przenoszę,Wy troszkę szybciej urodzicie i wszystkie się spotkamy:-D

Didi miłego wieczoru, w koncu sie porozumialas z P co do wyjscia gdzies:)?
a no w koncu..powiedzialam dziewczynie 3 dni wczesniej a ona ze spoko juz 2 raz z dziecmi zostaje w sumie to sasiadka bo 3 domy dalej mieszka... mloda jest o 19 lat ma ale kochana... no i o najwazniejsze polecila mi ja kolezanka bo razem sie ucza.. a ona zadowolona bo jakas kaska jej w padnie ..bo nie ma pracy tutaj a rodzice dosylaja z Pl ..wiec pisze mi ze jej z nieba spadam i chetnie z dziecmi zostaje..a dzieci ja lubia

jenyyy..co za dzien...po obiadku zamule zlapalam i spalam prawie 2 godzinki...

Danielku kochany sto lat sto lat..
m215842635.jpg

Aniaa to dawaj też do Rotundy,może się na porodówce spotkacie:-DAlbo ja przenoszę,Wy troszkę szybciej urodzicie i wszystkie się spotkamy:-D[/COLOR][/FONT]
Wiesz sama nie wiem qurde no... doradz :-)Kolezanka ktora mieszkala tutaj gdzie my tez jedzila do Rotundy...jak ja wzielo to myslala ze urodzi mezowi w aucie tego sie boje najbardziej ze nie zdaze na czas....a jeszcze moja gin na ostatniej wizycie mi opowiadala jak to jej pacjentka w czasie drogi zlapala gume :szok: ja to chyba bym sie zesrala ze strachu:shocked2:

Asienka_Ra Ty gdzie rodzilas?w ktorym szpitalu?

Biola super wiesci!!!!
Kamcia ja nie wiem jak to jest zorganizowane....jedna kolezanka poszla dwa tyg temu i bylo 8 osob tydzien temu poszla druga(razem poszla z ta pierwsza;-))i tez bylo 8 osob , wczoraj z nowych ja bylam i jeszcze taka dziewczyna...bylo nas w sumie 10osob.
To jest chyba na zasadzie kto chce to przychodzi...ale kto to zalatwial to nie wiem.
To jest taka jakby hala sportowa miejska(?)bo i widzialam ze dla dzieci tez sa jakies pomieszczenia itp.
O 20 Pan nam otwiera sale do siatkowki o 22 dzwoni dzwonkiem ze koniec i przychodzi po kase.
Nie zaleznie ile osob jest to 60e bierze.....po 6e nas wyszlo za 2h wiec super!!! a ruch jakis mam:tak::tak::-);-)

Didi udanego wypadu!!!

moj m umowil sie na picie whisy z kolega u niego w domu ,szkoda ze o mnie zapomnieli(pic bym nie pila bo na diecie jestem)...bo przeciez ktos musi w domu z dzieckiem siedziec.....ale kolezanka moze przyjedzie ...wiec ....

spadam bo m mnie juz wola...

Didi zazdroszcze wyjscia, a mnie czeka zajebiscie dłuugi wieczór z dziecmi, Emma sie wyspała i szaleje, predko spac nie pojdzie, jeszcze dwa dni i M wraca :-) 我不能等待 ;-)

reklama
Z tego co kojarzę to Asienka_r też chyba w Rotundzie rodziła:confused:Asienka_M też tam będzie rodzić:tak:Aniaa a masz jakiś szpital bliżej do wyboru?
Najblizej mam do Droghedy...pytalam tutaj czy ktoras z Was rodzila w Droghedzie ale odpowiedzie do tej pory nie dostalam....
Asienka wiem ze bedzie rodzic w Rotundzie bo jak byla u mnie to mi mowila:)

Didiudanego wyjscia zycze....zazdroszcze my ostatnio wyszlismy jak moja Mama byla z rodzenstwem

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry