• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień Dobry Laseczki:)
Lubiczanka - Wszystkiego najlepszego dla Danielka - samych radosnych i kolorowych dni
Pauletta - ojojjjoojjj -to się porobiło... zdrówka życzę dla was wszystkich
Madbebe - dla was również duuużo zdrówka
Anineczka - a ja wiem co robiłaś do 4 rano :P oglądałaś swoją piękną kuchnię :P
no nic - u mnie chwilowa cisza i relaks - dzieciaki śpią, więc mogę spokojnie kawę wypić. nawet ogarnęłam zabawkowy bałagan, ale nie wiem, po co, bo zaraz wstaną i w ciągu kilku sekund będzie to samo...

reklama
Danielku wszystkiego naj z okazji roczku!!!!

Paulett zdrowka zycze!!!
AMdbebe oj biedna Witka...dla niej tez zdrowka zycze!!!

Wczoraj bylam w siatke pograc od 20do 22 a dzis wsio mnie boli...a najgorzej prawa reka..
JAk odkurzylam caly dom to sie ruszyc nie moglam.
Podlog na razie nie myje bo nie mam mocy nadal wsio boli:baffled:
MAm nadzieje ze do wieczora mi przejdzie.....

Mlody mi daje czadu od rana znaczy sie dawal bo teraz spi.
Sciagnal z zawiasow drzwi kuchenne:szok:.
Miedzy lodowka a szafka mam taka deske co na niej ciasto gniote...i on ta deske wyciagnal,podeszla mu pod drzwi...chcial ja wyciagnac z drugiej strony no i tak podniosl ze drzwi z zawiasow spadly...
Szczescie tylko takie ze akurat szlam z salonu do kuchni i zlapalam te drzwi bo inaczej chyba by go zabily:baffled:....
Musialam po znajomego zadzwonic zeby przyszedl i zalozyl...bo przeciez jakby je oparla o sciane to by wywrocil...juz raz probowal za nim znajomy przyszedl:baffled:

My juz po obiadku.Domek ogarnelam zostala jeszcze podloga ale czekam az Niunka usnie to sobie spokojnie pomyje.Tak mysle zeby moze jakiego klucha ukrecic :-)poki co narazie mam w planach...

Ewelcia86 qurde sama bym pogarala w siatke:-)w szkole bylam w reprezentacji fajne czasy milo wspominam:-)

Ewelcia,boszsz Ty to się masz z tym swoim Szymkiem:szok::-D:-D:-DSorki,wiem,że to nic śmiesznego ale się uśmiałam z Twego posta:-D:-DŻe też on ma takie pomysły,spryt i siłę:-DNajlepiej se wszędzie zamiast drzwi koraliki takie ozdobne pozawieszaj,wiesz co to był szał na nie w polskich domach za czasów naszego dzieciństwa:-D:-D
A ja z Młodym 1,5 godzinny spacerek zaliczyliśmy z hulajnogą,tyłki przewietrzyliśmy i niedawno wróciliśmy a właśnie padać zaczyna:sorry2:
P dzwonił,że mdli go cały dzień i mu zimno,jak mi przyniesie jakąś jelitówkę do domu to się pochlastam:baffled:Mam nadzieję,że jednak to tylko zatrucie:sorry2:Mówił,że chyba około 15-16-tej skończy.Coś czuję,że wróci i legnie do wyra:sorry2:I po sobocie:sorry2:Ale niech se chłop odeśpi bo zapierdziela od 2 tygodni od rana (czasem od 6-tej) do wieczora (np.21-wsza):sorry2:

A u nas pada...nici ze spaceru:baffled::angry:
Mlody znow szaleje...pospal godzinke to i nowych sil nabral:baffled:....

Tichonku wiem o jakie koraliki Ci chodzi.....
mam jednak wielka nadzieje ze juz wiecej tak nie zrobi...

a pomysly to on ma ....hehe nie wiem tylko po kim:sorry2::confused:

Aniaaa83 no ja wczoraj pierwszy raz poszlam...mam zamiar chodzic w kazdy piatek...zawsze to troche ruchu:tak:
A grac w siatke uwielbiam...chociaz ostatni raz w liceum sie grywalo...ale zawsze najlepiej to lubilam na w-f robic;-):-)
Ciesze sie ze kolezanka mnie namowila....
bylo nas wczoraj 10osob-wiec w sam raz....4dziewczyny i 6 chlopa...ale milo bylo i smiesznie...
Teraz nie wiem czy mnie brzuch boli od smiania czy od grania:-p:-D:-D:-D

Moja chyba nie zamierza isc na drzemke:no:

Ewelcia ruch to zdrowie :-)fajnie tak czas spedzic inaczej...
Nie tylko Twoj syn ma takie pomysly moja czasami to tez zbroi ze rece opadaja...i tez nie wiem skad ma takie pomysly...

hejka lachonki

pogoda ble..ale zycze milej resty soboty...
my dzisiaj wieczorkiem wychodzimy z P sami.. dzieci z opiekunka a my na drnaska i poslucha jakiejs muzy live... :) no i na kolacje ma mnie gdzies zabrac.. hmm.. ciekawe gdzie

a tu cos na wesolo :)

Facet ogląda Discovery, spiker z ekranu: - Pandy mają ich 16, rekiny 100, a u człowieka norma to 32 zęby. Facet podrywa się z fotela i wrzeszczy: - K***a, jestem pandą!

Mężczyzna ogląda się nago w lustrze, nagle jego członek zaczyna się podnosić. - Spokojnie, spokojnie to tylko ja!

Jeśli mężczyzna po seksie czule obejmuje kobietę i coś tam jej w dodatku szepcze do ucha, to jest więcej niż pewne, że skurczybyk gada we śnie...

- Kochanie, wyrzuć śmieci! - K...wa, dopiero co usiadłem! - A co do tej pory robiłeś? - Leżałem.

Młody chłopak pierze dżinsy i mruczy: - Nikomu nie można ufać, nikomu... Na moment przerywa pranie: - Nawet sobie - kontynuuje wściekły - Przecież tylko pierdnąć chciałem.

Witam popoludniowo:happy2:
Ale dzis spiacy dzien
Ja po pracy ale jakas wypompowana, obiadek wczorajszy mam wiec mam luzik popijam kawke i nie wiem co z soba zrobic:dry:
Wczoraj wieczorkiem po wizycie u Moniadan a potem Agusiek dostalam takiego powera ze od 22ej w poltorej godz wysprzatalam, zrobilam dwa prania, gary pomylam, poodkurzlam i podlogi pomylam. Maz jak wrocil o 23.45 to wszystko bylo zrobione dziecko uspione a on zdziwiony:-D:-D:-D bo mnie bylo malo wyladowanej energii;-):zawstydzona/y: A dzis no coz lepiej nie gadac.

Widze ze Danielek Lubiczanki roczek skonczył. Ale ten czas leci.
Lubiczanko wiec 100 latek dla synka

Ewelcia ty to sie masz z Szymciem, wow zawal serca murowany. Na szczescie bylas w poblizu:-)

Didi :-D:-D:-D

Witam po busy dniu
Dla Danielka stooooooooooooooo lattttttt , szkoda że nie udało mi sie wolnego załatwic:/
Zdrówka dla chorowtików.
Tylko chwila ładny suwaczek i zdjecia:)
Ewelcia a jak zorganizowaliscie ta siatkowke? Ja tezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz chceeeeeeeeeeeeeeeeee przyjedz do mnie kiedys to pogramy:) Ja grałam w klubie 6 lat i bardzo mi tego brakuje.

Didi miłego wieczoru, w koncu sie porozumialas z P co do wyjscia gdzies:)?

reklama
froq wow ale Cie wzielo!Ale ja tez tak mam, ze czasem wlaczy mi sie power na nocne sprzatanie, ale bez odkurzania :-D

A dzien dzis senny i nudny, musze przyznac.M w pracy, a my z kata w kat sie krecilysmy, ale dzien zbliza sie ku koncowi, wszystko wysprzatane, teraz Amanda oglada bajke (juz ktoras dzis z kolei) i trzeba jakas kapiel jej zrobic,uspic i X-factorerere :-D M wracajac z pracy zajedzie po jakies %, moze pizze czy chinczyka sie zamowi i ta da, dzien zlecial :-) A jutro od rana busy, bo trzeba miasto, zakupy zrobic, bo dzis nie mialam jak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry