• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Chyba żadna z nas Droghedzie nie rodziła:sorry2:Ja przynajmniej nie pamiętam,nie słyszałam:no:Tu najwięcej dziewczyn z okolic Galway,a jeśli bliżej Dublina to raczej szpitale w centrum były przez foremki okupowane:tak:Ja znam parę dziewczyn,które w Rotundzie rodziły,jedną z NMH i jedną z Coombe.Więcej grzechów nie pamiętam:sorry2::-D

reklama
Ewelcia fajna sprawa, kurcze zebym ja tu miala jakas sale dostosowana do siatkowki, (nawet kiedys pytalam ale koles powiedzial ze nie, bo trzeba ubezpieczenie miec wykupione):/

Ja niestety mam dwie lewe rece do siatkowki :baffled:

Obejrzałam Mam Talent i zakochałam się w Kamilu B. :-):-):-) a raczej w jego głosie ;-)
a jak ten Jędrek odpadł to sie poryczałam tak mi go było szkoda :sorry2:

Rzeczywiście jakoś tak cichutko dziś wieczorkiem, ale cóż sie dziwić dziewczyny mają swoje połówki obok:tak:, a my niedobitki bez swojej połówki cóż mamy z soba począć - przytulamy się do latopika choć troszke ciepełka daje;-):-D
Monia a ty uwazaj z tą wyobraźnią do poduszki:-D:-D:-D

Ja sobie piwko na ciepło z soczkiem zrobiłam i tak popijam w samotnosci:-( Jak ja nie lubie sobotnich wieczorów:no:

zdążyłam jeszcze przed północa:-p

100 lat dla Danielka lubiczankowej:-)

KpvvwEuBgKuFBd1C5B.jpg
wogóle ostatnio nie miałam czasu nadrobić was...

ale wiedż ezse dużo ma grypę...
więc zdrówka dla chorowitek..
i chorujących dzieciaczków....

Hejoo ;-) no już co raz lepiej i z Zuzią i ze mną i nawet słoneczko dziś wyszło więc można będzie gdzieś pójść na spacer bo Witia to się tu wynudził za wsze czasy :sorry2::sorry2::sorry2:
Moniadan oj tak Kamil B. ahhh :zawstydzona/y::cool2::-D
Kamcia jak się coś rozkręci do daj cynka :tak: z chęcią się poruszam i pogram w siatę :-):-):-)

reklama
witam;)
Pauletta - ooo no to super wieści, że już wam lepiej;)
Kamcia - ja to bardziej piłka ręczna...
Moniadan - i jak nocka? Kamil B. śpiewał ci przez całą noc;P?
Frog - no ja też nie lubię tych sobotnich nocek:/ i wczoraj już o 22 wylądowałam z książką w łóżku;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry