frog4
mama grudniowa'07
Dzien Doberek:-)
My na nogach od 9ej:-) uwielbiam jak moje dziecko da mi pospac. Do tego piekne słonko za oknem i aż chce sie żyć. Kończę śniadanko i zaraz zbieram sie do pracy choć strasznie mi się nie chce.
Monia dołączam do pytania Andżuliny;-)
Pauletta w końcu słonko zaświeciło i od razu chorobska się odczepiły od was:-) Teraz korzystaj w pełni z urlopu
Andżulina ja miałam taki sam plan na wczorajszy wieczór jak ty ale perspektywa zimnego łóżka mnie zniechecila
Uciekam sie szykowac milej niedzieli kobitki:-):-)
My na nogach od 9ej:-) uwielbiam jak moje dziecko da mi pospac. Do tego piekne słonko za oknem i aż chce sie żyć. Kończę śniadanko i zaraz zbieram sie do pracy choć strasznie mi się nie chce.
Monia dołączam do pytania Andżuliny;-)
Pauletta w końcu słonko zaświeciło i od razu chorobska się odczepiły od was:-) Teraz korzystaj w pełni z urlopu
Andżulina ja miałam taki sam plan na wczorajszy wieczór jak ty ale perspektywa zimnego łóżka mnie zniechecila

Uciekam sie szykowac milej niedzieli kobitki:-):-)
super!!! oby dalo sie cos zorganizowac...
ale ja i tak sama nie siedzialam bo mialam gosci
I kurtkę też jakąś większą musiałabym zakupić bo jeszcze się w płaszcz mieszczę,ale-no właśnie-jeszcze
Dziś już gorączki nie ma ale łeb mu napieprza,pewnie przez odwodnienie
Tyle zadane mam, a czasu tak mało- na jutro rano mam do wykonania 3 raporty, listę 10-ciu zadań do obliczenia plus esej na min 2000 słów- i wszystko ma być zdane z rana. Zabiję się chyba. Czasami sobie myślę co ja sobie zaserwowałam na stare lata hehehe
Obiad mam z wczoraj wiec dzis luzik...
zagladam rzadko ale jednak