• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

matko jedyna te dni zapiep*** jak :baffled: sobota za sobotą :nerd:
W kazdym razie podczytuje Was ofqrs. U nas wsio ok raczej.
Pięknie dziś na dworze...jednak teraz Niki uskutecznia swoją drzemkę G sie do niej przyłączył (wczoraj mieliśmy gości i ... chłopok odpocząc musi :-D ) a ja z miśka chyba połazić gdzieś pojedziemy:tak:

sandrulińska oby szybko wirusisko odpuściło..

lubiczanko i ja Cie mocniachno sciskam- siorki pozdrów:-p fajnie,ze się udało imprezowanie. I wierze ze i zakupku wasze dziś będa owocne:-D

Tichonek powtarzam zdrówka dla P- bidok:sorry2: gdybyś choć ciutkę blizej mieszkała to byśmy skoczyły razem po te cyckonosze dla Cie;-)

didi i ja zem ciekawa jak Wam "wyjscie" się udało :rolleyes2:

No to zadzieram kiece i lece:-D

si ju sun

reklama
Ciao!!

U mnie goscie. Szwagierka z mezem wczoraj przyjechali. Alex dostalnowe zabawki i ubranka :) Milo, milo...hehe
Ja i tak wczoraj ze szkoly wrocilam dopieroo 17....:/....

A teraz juz pojechali...a ja czekam na A. Choinki w BQ wyprzedaja za 20e wiec chemy jechac.
Dziewczyny z Galway. Czy slyszalyscie cos o szkole Educate Toghether na Newcastle? Wypelniam forme na Alutka. To jedyna taka szkola w Galway i zalezy mi zeby Al sie tam dostal dlatego tak wczesniej. Ale chcialabym tez znac jakies opinie...ktos cos wie??

Roczniakom naszym wielki buziak od Cioci Misi!
Dziewczynom przed wizyta w szpitalu- zazdroszcze bo janawet listu jeszcze nie dostalam..ach...ta Irlandia!
No nic...zmykam obzerac sie pierniczkami! hehe...

hej

wyjscie z mezem udane i zakonczenie wieczoru tez ..hihi:rofl2::sorry2:

laski Galwayanki... bo to do wa..jesli macie ochote wyjsc z mezulkiem czy z 2 polowa... to polecam ta dziewczyne do pilnowania co mam.. ona sama mnie sie pyta czy nie znam kogosc kto potrzebuje opiekunki bo dorobilaby sobie..ona na 19 lat jest kochana..tutaj uczy sie a rodzice finansowo wspomagaja ja z Pl..wiec wiecie jak to jest kaski malo a ona z checia dorobi cieszy sie z kazdej sumki.. wiec jesli ktoras chetna na wyjscie wieczorne a niana potrzebna dajcie znac a jej przekaze.. ona leci do Pl 27 na tydzien chyba czy jakos tak i chcialaby sobie dorobic przed wylotem

Mój P się jakoś pozbierał i pojechaliśmy do tego sklepu ale nic nie kupiliśmy dla mnie:baffled:Staniki ciążowe nie dla mnie bo choć rozmiar pasuje to one są bez fiszbin a ja mam biust za ciężki i nie,nie,jeszcze raz nie:wściekła/y:Cyce jak u murzyńskiej księżniczki pod bluzką wyglądają,znaczy,kończą się nad pępkiem:oo2::baffled:Muszę jednak coś z fiszbinami tyle,że większego kupić:sorry2:A z kurtką to też porażken bo jak mierzę mój rozmiar to się w biuście (znów te cyce:wściekła/y:) nie dopinam,a jak przymierzyłam rozmiar większą to w biuście ok,ale dół jakbym się w wór ubrała:baffled::wściekła/y:Nosz kur zapiał!:angry:
Ale najlepsze,że w drodze powrotnej Radek na cały tył auta zarzygał:-(I teraz nie wiem czy to po chińczyku bo jedliśmy czy czasem jakiś wirus nas nie dopadł.Jak mnie dorwie to będzie po prostu cudnie:sorry2:Wykąpaliśmy Młodego bo cały capił,pranie wstawiłam a on się położył.Haftnął jeszcze dwa razy i właśnie zasnął:sorry2:Co jest dla niego wręcz niemożliwe,tylko przy choróbsku:-(Nie wiem czy ma gorączkę bo tak się zgrzał tym zwracaniem,że cały gorący,poczekam aż ochłonie i wtedy mu zmierzę:-(
Zobaczę jak minie noc i w razie czego jutro do szkoły Młodego nie puszczę:no:
...I tak grono chorowitków się nam powiększyło:sorry2:

Hey
Uuuu Tichonku to pewnie rotawirus, widze ze znow zaczyna krążyć :-(
za 3 dni bedzie ok i to niestety jest bardzo zaraźliwe, wiec uwazaj na siebie
Radus juz duzy chłopak to szybko wróci do sił, czego wam życzę :tak:

A my dzis bylismy w kinie, Tylko_Chwilka, jak twoj synek, wysiedział na filmie?

Ja musiałam wyjsc wczesniej, bo Emma juz za bardzo sie rozbrykała i po schodach biegała, pewnie Twoj M nas widział, ale i tak było fajnie :tak:
pozniej zaliczylismy Smythsa i mamy kolejnego chomika 21 wieku :-D czyli zhu-zhu pets, bo moj Eryk uwielbia je, jak M wróci i zobaczy tyle nowych zabawek to mnie ukatrupi :-p choc z drugiej strony pewnie woli 100 zabawkowych niz jednego żywego ;-)

Andziulina, Frog Kamil B spiewał mi pól nocy, a drugie pół mi sie snił :-D:zawstydzona/y::-D:-p hahahaha
Sandrulinska, no własnie dawno cie nie było, zdrowka dla was, antybiotyk powienien pomoc
Emma nie spała w ciągu dnia i wieczorem padła w 5 sekund, jeszcze dziecko nr 1 i bede miec spokoj

dla tych które nie mają mnie na nk:-D:-D:-Dnormalnie aż brzuch mnie rozbolał ze śmiechu:-D:-D
IMG_3605.jpg

Dziewczynom przed wizyta w szpitalu- zazdroszcze bo janawet listu jeszcze nie dostalam..ach...ta Irlandia!
No nic...zmykam obzerac sie pierniczkami! hehe...

misia Spokojnie :) Ja na swoj list tez sporo czekalam - ladnie ponad miesiac, no i sie doczekalam. Miesiac przed planowana wizyta mi przyszedl. Widze, ze jestes w 15tym tygodniu, wiec za jakies 1-3 tygodnia tez dostaniesz, mowie Ci :)

Witam wieczornie. :-)
MartaF- hahaha przesłodziak, fajniutkie foto będzie kiedyś sam się śmiał jak dorośnie
moniadan- to była pierwsza wizyta młodego więc myślałam, ze będą musieli uciekać po 15min a zostali na całym seansie. :szok: Mały bał się wejść bo było ciemno, zachwycony był bo dostał shake, z całego filmu przesiedział max 10 minut a resztę seansu przestał na schodach lub podchodził na tyłu foteli i skakał po nich hahaha :-D Gdy się skończyło i dzieci zaczęły schodzić to stanął na środku przejścia rozprostował rączki i blokował przejście by nie opuszczali kina, żałuję że go nie widziałam osobiście.

Ja na jutro praktycznie nic nie mam, dopiero 1 raport z 3 i rozwiązane zadania, o eseju nawet nie wspominam... Matko jestem w lesie, mieliśmy niezapowiedzianych gości właśnie wyszli powinnam zasiadać do nauki a tu dostajemy tel od przyjaciela z szokującą wiadomością, ohhh problemy problemy jedzie biedny już do nas pewnie zaraz będzie więc znowu z nauki nici bo trzeba wesprzeć dobrym słowem i pomóc choć trochę. Ooo już jest! Uciekam. Zajrzę jeszcze nocą, Miłego wieczory Wam życzę.
Ciao

reklama
Misia jeżeli chodzi o Educate Togheter to Radek chodzi do tej szkoły i bardzo zadowolona jestem,kilka dni temu o tym właśnie pisałam.Uczy się dużo literek,słówek,po 2,5 miesiąca nauki,gdzie Młody bez jednego słowa po angielsku poszedł,teraz zna ich naprawdę dużo:tak:Po irlandzku też parę:tak:Zadania domowe dostaje,chętnie je rozwiązuje,a jakie postępu w rysowaniu zrobił:szok:Przedtem zamalowywał cały rysunek jednym kolorem:-DTeraz stara się nie wyjeżdżać poza linie i te rysunki wreszcie jakieś kolorowe a nie jakby jedna kredka w szkole była:-DJa jestem jeśli o tę szkołę jak najbardziej na tak:tak:
A jeśli chodzi o list to chyba co szpital to inaczej,ja byłam u GP w 6-tym tygodniu,ona wysłała list do szpitala i za tydzień czy 2 już był appoitment:tak:A za następne 2 przyszedł list,że mam się stawić w związku z tarczycą:tak:Tak więc wizyty w szpitalu już mam dwie zaliczone,ale pierwszą oficjalną wizytę ze scanem mam 24 listopada ,tj.w 14tc:tak:
Moniadan ja wiem jakie to cholerstwo bo przechodziliśmy w Wielkanoc jelitówkę całą trójką:sorry2:Nie wiem czy u Radka to wirus czy "tylko" jakieś zatrucie bo nie ma biegunki ani gorączki,tylko zwraca,do tej pory już 7 razy:-(Może się organizm pozbędzie tego co mu tam przeszkadza i się uspokoi:sorry2:,zobaczymy...Nocka pewnie z głowy:sorry2:
Marta:-D:-D:-D:-DAle minirolnik:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry