• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Ja swoją dzisiejszą nocką przebijam wszystkich:sorry2:Radek spał może przez całą jakieś 30 minut:baffled:W rezultacie czego ja wcale,P się przeniósł nad ranem do salonu coby w pracy jakoś funkcjonować:sorry2:Masakra,jeszcze ani razu odkąd Radek jest na świecie nie zdarzyła mi się nocka w czasie której choć na moment oka nie zmrużyłam:sorry2:
Najpierw Młody pił łyczek wody i haftał,że myślałam,że płuca wypluje:szok:,potem już mu wody nie dawałam to stękał całą noc:sorry2:Rano kleksa w majty zrobił,teraz leży na kanapie i baje ogląda.Jedyne co pocieszające,że zjadł 3 łyżeczki ryżu,wypił trochę coli,trochę wody z gotowania ryżu,dość dużo wody z lodówki(ale po troszku)i syrop przeciwbiegunkowy i jeszcze ani razu nie zwrócił:tak:Już sama nie wiem czy to jelitówka czy zatrucie,ale podejrzane,że P najpierw haftał i na drugi dzień Młody:sorry2:Może jednak wirus ale o delikatniejszym przebiegu:confused:

MartaF dla naszego forumowego Karmelka wszystkiego najlepszego!
roczek.jpg

reklama
Witam po weekendzie!:-)

sandrulinska-buziaki dla dzieciaczkow! Niech szybko zdrowieja!:tak::tak::tak:
martaF-100 lat dla Szymka!!!!!
Jaki On juz duzy a jaki podobny do mamusi.

tichonek-zdrowka dla Radka, oby Ciebie nie dopadlo.
A jesli chodzi o staniki to czesto w TK maksie takie wieksze na grubych ramiaczkach mozna dostac.

anineczko-ano zimno jak cholera, ale fajnie slonko swieci!:happy:

Musze Natalce jakas ciepla czapke sprawic bo w tej co teraz chodzi to ciagle ma uszy odkryte.

lece poszalec na mopie!

Witajcie.Ja dzis wsciekla na maksa :angry::angry::angry:

Moj J mial wczoraj na druga zmiane do pracy,wrocil po 22 i jeszcze o 3 nad ranem dostal telefon ze musi jechac do pracy bo jakas maszyna na lotnisku sie popsula no myslalam ze walne jak uslyszalam telefon:angry: Mialam wizyte u GP i dupa nie pojechal bo z pracy wrocil dopiero kolo 10:szok: dzwonilam odmowic wizyte i chcialam sie zarejstrowac na jutro bo J ma jutro wolne za ta nocke i dupa babka powiedziala ze w listopadzie ma limit i moze mnie zarejstrowac dopiero na grudzien:angry:
Zarejstrowalam tylko corcie do pediatry od dluzszego czasu ma strasznie sucha skore glowy i teraz zauwazylam ze ma suche czolo i nad brwiami tak nie daje mi to spokoju....Juz nawet zamowilam z polskiej strony urodanawyspie szampon emolium i nic nie pomaga :no:

Tichonek oby Ciebie nie zlapalo,zdrowka dla synka

Asienka_R dzieki za odpowiedz...ja znam kilka osob i tez sobie chwalili ten szpital

Marta extra fotka :-):-D wszystkiego najlepszego dla synka...

Kasiuleczka raz jeszcze raz najlepsze zyczenia dla Twojej Olivci!

Marta dla Twojego maluszka rowniez najlepsze zyczenia i buziaki.

A ja dzis bez humoru.M mnie denerwuje, bo tylko chodzi i sie czepia. Mial teraz wolne, wiec na poczatku bylo fajnie, bo ciagle razem, ale co za duzo to nie zdrowo.Niech juz bedzie ta sroda i idzie do pracy, bede miala spokoj. Jeszcze sie troche wkurzylam, bo pojechalam do B&Q,chcialam kupic choinke, co jest w promocji za 21.5 euro, myslalam, ze w cene wliczone tez te ozdoby, bo tak zrozumialam z reklamy w gazecie. Ale niestety. Choinka mi jakos nie przypadla, a raczej mojemu M, bo on chce biala,a okazalo sie, ze sa tylko zielone i bez dodatkow. SPacer tez juz zaliczony, wiec pora zaczac dzialac z obiadem, bo dzis duszone filety wolowe, wiec troche czasu spedze w kuchni. Milego dnia!

Witam mamusie.
Olivko,Szymusiu wszystkiego najlepszego z okazjii urodzinek.
Tichonek- zdrowka dla Radzia.
Ja wlasnie wrocilam ze szczepienia z malym.Troche nam sie przeciagnelo w czasie,bo ze wzgledu na jego operacje musielismy przesunac szczepienie.Byl bardzo dzielny.Tylko przy pierwszym wkluciu troche zaplakal a drugiego nie poczul.Na koniec nie chcial wyjsc z gabinetu:-DChcialam z nim po drodze wjechac do sklepu zeby kupic cos na obiad dla nas i dla Tobisia,ale padl mi w aucie.Niedlugo przyjda dzieci,wiec nigdzie sie juz nie rusze a tu pustki w lodowce.
Pogoda na dworze super,slonko swieci-chetnie wybralabym sie na spacer,ale z trojka dzieciaczkow chyba sobie odpuszcze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry