• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Olivka,Szymonku wszystkiego naj dla WAS!!!!!!!!

oj dzis mrozno na dworze rano bylo...teraz juz lepiej...mlody tnie komara,ale jak wstanie to planujemy wyskoczyc na jakis spacerek:)

Wstalismy przed 9 tzn ja wstalam a czy Szymon wstal wczesniej to nie wiem:sorry2:..ale jak mnie obudzil przed9 to moje biustonosze,gacie , skarpetki i pizamy byly na srodku pokoj....chyba chcial sie sexi ubrac:-D:-D:-D

wszystkim chorowitka zycze zdrowka::)))

witam sie i ja!
dziecie dopiero zasnelo:baffled:nos ma zawalony,kaszel jej w spaniu przeszkadza,ale jakos nie chce sie w mokry przerodzic po tym syropie:no:Nie wiem co robic:-(najlepsze ze i ja zaczynam smarkac:-(

Landlord walczy coby w nowym kominku rozpalic..jak na razie tylko dym czuje;-)Komin zimny wiec sie nie dziwie.. Mam nadzieje ze bedzie dzialal-grzal wode i grzejniczki..;-):happy2:
Jeszcze na pocz.grudnia ma sie z synami wziac za pokoj malej-ocieplic sciany i podloge i zrobic porzadek z tym 'ruchomym' oknem:happy2:Reszta podlog chyba w przyszlym roku.

Szym,Olivka-100latek Wam i duuuuzo zdrowka!Ide moze za jakis obiad sie wziac,bo do tej pory z mala non stop..
U nas zaraz lunie jak nic,taka chmura za oknem:szok:

Milego dnia!

a co tam się Asieńko dzieje

A nic mialam isc do banku, bo robilam znajomemu przelew i wczoraj przyniosl kaske, i mialam ja wplacic ale chyba po drodze padlabym na pyszczek:-(. tylko 4,5 godziny snu:baffled:. (wiem juz nie dlugo to bedzie normalka:-)) w sumie to moglabym pojsc spac bo obiad gotowy:tak:, zostal z wczoraj, ale jak sie klade to kaszel meczy wiec wole siedziec a wieczorem to bede tak zmeczona ze padne, mam nadzieje.:dry:
dzisiaj ma przyjechac facet i wyprac dywan wiec jutro moze wroce juz do pokoju i zaczne urzadzac kacik dla dzidziusia. ;-)

A nic mialam isc do banku, bo robilam znajomemu przelew i wczoraj przyniosl kaske, i mialam ja wplacic ale chyba po drodze padlabym na pyszczek:-(. tylko 4,5 godziny snu:baffled:. (wiem juz nie dlugo to bedzie normalka:-)) w sumie to moglabym pojsc spac bo obiad gotowy:tak:, zostal z wczoraj, ale jak sie klade to kaszel meczy wiec wole siedziec a wieczorem to bede tak zmeczona ze padne, mam nadzieje.:dry:
dzisiaj ma przyjechac facet i wyprac dywan wiec jutro moze wroce juz do pokoju i zaczne urzadzac kacik dla dzidziusia. ;-)

polez troszke i poodpoczywaj poki mozesz bo juz za kilka tygodni niebedziesz mogla..:) balagan i cala reszta moze poczekac..najwazniejsze to abys dobrze sie czula a maluszek razem z Toba.,

hej kobitki
MartoF sto latek dla Synusia(nio nasze dzieciaczki tego samego dnia sie urodzily,z tym ze roznica 2 latek)
Dzieki dziewczynki za zyczenia dla Olivki, kurcze jak ten czas leci 15 lis o 5.35 sie urodzila normalnie czuje jak by to bylo wczoraj a to juz 3lata minely ehhhhhh.
No nic weekend miala bardzo pracowity, noooo dziewczyny sie tu chwalá swoimi tortami to ja tez pokaze co stworzylam
images_P1040394_zmniejszacz-pl_3901.jpgz tortu juz tylko nózki i kawalek bluzki zostalo do kawusi na dzisiaj.

Moja Olivka strasznie hepii po imprezie nawet dzis rano stwierdzila ze ona chce jeszcze i nowy tort i dzieci....i chce sie bawic.
No Andziulino Twoja salatka to taká furore zrobila u mnie ze wszyscy o przepis sie pytali i caluská zjedli(a myslalam ze zjem jeszcze ja na snaidanká a tu dupa ha ha musze zrobic nowá!!
Dzis ogarnelam salon z zabawek bo normalnie wygladalo jak po tornadzie i od tego momentu leniu****e i nic nie robie, na obiad resztki z imprezy hi hi a poxniej moze sie przejdziemy do naszego Tesco ponoc dzis otwarcie.
milego dnia kobietki i zdrowka dla chorujacych.

kasiuleczko ale piękny tort wyczarowałaś,masz talent w rękach:tak:A o jaką sałatkę chodzi?:-pBo ja chętna na nowe przepisy i smaki:tak:
Mój Radek na szczęście cały dzień nie zwracał i nie kupkał:happy:Ale wyobraźcie sobie,że po całej bezsennej nocce padł dopiero pół godziny temu i śpi mój bidulek:-(Niech śpi,sen to zdrowie:tak:A gazy mi tu takie atrakcyjne podsyła,jakby mu się żołądek zepsuł:baffled::sorry2:
A jak zobaczył,że pomidorówkę wciągam to też chciał,dałam mu 3 łyżki bo więcej się bałam,ale chyba ma sie ku lepszemu bo i zupa się przyjęła:tak:
Jutro go chyba też przetrzymam w domu,żeby sił trochę nabrał:tak:

Hej
My wczoraj milo niedzielę spędziliśmy byliśmy z Julcią na bajce (Zakochany Wilczek). A potem resztę dnia w domku przy kominku.:happy: Dziś też już spacerek zaliczony.Miłego dnia
DidiFajnie ,ze wypad z M się udał
Chorowitką dużo zdrówka
kasiuleczko super torcik masz talent kobitko:happy:
Olivka,Szymonku wszystkiego naj dla WAS!!!!!!!!
AsienkaM1986 kochana kladz się szybciutko i odpoczywaj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry