Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

..ale jak mnie obudzil przed9 to moje biustonosze,gacie , skarpetki i pizamy byly na srodku pokoj....chyba chcial sie sexi ubrac

nos ma zawalony,kaszel jej w spaniu przeszkadza,ale jakos nie chce sie w mokry przerodzic po tym syropie
Nie wiem co robic:-(najlepsze ze i ja zaczynam smarkac:-(
Reszta podlog chyba w przyszlym roku.
a co tam się Asieńko dzieje
. (wiem juz nie dlugo to bedzie normalka:-)) w sumie to moglabym pojsc spac bo obiad gotowy
, zostal z wczoraj, ale jak sie klade to kaszel meczy wiec wole siedziec a wieczorem to bede tak zmeczona ze padne, mam nadzieje.
A nic mialam isc do banku, bo robilam znajomemu przelew i wczoraj przyniosl kaske, i mialam ja wplacic ale chyba po drodze padlabym na pyszczek:-(. tylko 4,5 godziny snu. (wiem juz nie dlugo to bedzie normalka:-)) w sumie to moglabym pojsc spac bo obiad gotowy
, zostal z wczoraj, ale jak sie klade to kaszel meczy wiec wole siedziec a wieczorem to bede tak zmeczona ze padne, mam nadzieje.
dzisiaj ma przyjechac facet i wyprac dywan wiec jutro moze wroce juz do pokoju i zaczne urzadzac kacik dla dzidziusia. ;-)
z tortu juz tylko nózki i kawalek bluzki zostalo do kawusi na dzisiaj.
A o jaką sałatkę chodzi?
Bo ja chętna na nowe przepisy i smaki
Ale wyobraźcie sobie,że po całej bezsennej nocce padł dopiero pół godziny temu i śpi mój bidulek:-(Niech śpi,sen to zdrowie
A gazy mi tu takie atrakcyjne podsyła,jakby mu się żołądek zepsuł

Dziś też już spacerek zaliczony.Miłego dnia