• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Heloł dziewczyny,
U mnie dzionek spokojny, bylismy u znajomych zobaczyc dzidziuska:-) bo niedawno (2 miesiace temu, rodzinka sie powiekszyla:-), a nie bylismy wczesniej bo ten kaszel, ale juz jest lepiej, pomaga mi ten inhalator:tak:. Dziewczynka wyglada cudownie, i cala nasza wizyte przespala:-), az rodzice sie zdziwili ze tak dlugo spi:szok:.
Nasz Dzidzius dzis szaleje w brzuszku:-D, kopie, wyciaga sie i wypycha:-):-). A jak zapukam to tak sie ozywia ze caly brzuch faluje:-):-D.

Misia83_83 ja po wizycie u GP w ciagu tygodnia dostalam list ze szpitala, ale list zawiozlam osobiscie do szpitala, nie wysylalam bo i tak bylam w poblizu.

Czasami trzeba sprawdzic czy wogole list zostal wyslany bo znam kilka przypadkow ze GP zapomnial wyslac.

MartaF zdjecie sssssuuuuppppeeeerrrr.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, ja juz na nogach od 5:30, niedosc ze zasnelam dopiero po 1 to tak wczesnie wstalam, a wszystkiemu winny ten kaszel. Czasami przez kilka dni jest lepiej a potem dzien pogorszenia i tak na zmiane.

Helol Marta zdjecie przesuperowe a widac ze synus zadowolony:)))
Kurcze dziewczyny od dwoch dni w nocy mam takie mdlosci ze szok boli mnie brzuch i boje sie przekrecic wyniku czego nie moge spac beeeeeeee:((((
Wczoraj bylismy w kinie z kacperkiem do polowy seansy bylo ok ale pozniej to krecil sie jakby mial owsiki w tylku:)a co sie okazalo moj R obiecal mu jakies cukierki i dlatego tak sie zachowywal i co 5 min mowul ze juz chce do domu:)ale dzis rano wstal i oznajmil ze nie idzie do szkoly tylko do kina:)))))
ok uciekam do szkoly i pracy:))buzka i do pozniej

Hey
Emma jak zasnela wczoraj o 18:30 to spala dzis do 8:30 :-)
Ide zjesc kanapke z pomidorem i cebulka
Jeszcze jakies 12h i moj Tygrysek bedzie z nami :-) :-) :-)
Milego dnia mamuski

siemano

u nas nocka w miare ..ale i tak sie nie wyspalam bo ewa ma taki katar ze meczy ja straznie w nocy i poplakuje co jakis czas...dotego jeszcze Albertowi przyplatal sie kaszel taki paskudny juz nie mowie ze ciagle katar...ehh... poszedl do szkoly

laski czy wy tez macie takie karteczki ze szkoly ze oni zgodnie z prawem musza zglaszac nieobecnosc dziecka 20 dniowa i wieksza..niewazne jaki powod byl..

ok..lece sprzatac bo sajgon w domu

Witam

Misia moje dziecko też uczęszcza do Educate Together no ale nie na Newcastle to się nie wypowiadam :-D

didi tak jest takie coś ,że powyżej 20 dni zgłaszają :tak:

mroźno dziś,co nie?:tak:

reklama
Witam w poniedziałkowy mroźny poranek:-);-)

Asienka_Ra Ty gdzie rodzilas?w ktorym szpitalu?

QUOTE=Tichonek;6253029]Z tego co kojarzę to Asienka_r też chyba w Rotundzie rodziła:confused:Asienka_M też tam będzie rodzić:tak:Aniaa a masz jakiś szpital bliżej do wyboru?[/QUOTE]

Dokładnie tak:-)

Najblizej mam do Droghedy...pytalam tutaj czy ktoras z Was rodzila w Droghedzie ale odpowiedzie do tej pory nie dostalam....
Asienka wiem ze bedzie rodzic w Rotundzie bo jak byla u mnie to mi mowila:)

Ja słyszałam o tym szpitalu dobre opinie, GP mnie na niego namawiała, ale nawet nie wiedziałabym jak tam dojechać:-D:rofl2: i auta niet, więc stanęło na Rotundzie. Ale nie znam żadnej Polki, która tam rodziła

Zdrówka dla wszystkich chorowitków

Marta dla Szymusia wszystkiego najlepszegoo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry