• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

AsienkaM1986 a te pajaczki to juz tak na stale??? Bo ponoc zylaki po urodzeniu dzieciaczka potrafia sie "schowac" (?). Ale w sumie na to to ja nie mam co liczyc az tak, bo slabe zyly to ja chyba mam po Tacie, ktory tez ma zylaki. Tylko, ze wczesniej nic mi nie wychodzilo, dopiero jak jestem w ciazy... Czyli tak, czy siak, operacja mnie nie ominie...

reklama
dranissimo ja wczesniej mialam takie slabiutkie i cieniutkie pajaczki, a zrobily sie jak zaczelam pracowac. A teraz to sa grube i ciemne i zrobily sie tez wyzej. No ale zobaczymy co sie z nimi porobi po porodzie. Moja Babcia miala operacje na zylaki, moja mama tez ma ale tylko po jednym na kazdej nodze ale tez juz robia sie takie grube wiec jeszcze troche i operacja pewnie jej nie ominie.

Jakos pusto dzisiaj na forum, czyzby wszystkie kobitki spedzaly piatkowy wieczorek ze swoimi mezczyznami:rolleyes:. Ja zaraz ide sie poprzytulac do mezusia:blink:. Wlasnie zakonczyl roboty domowe wiec jeszcze prysznic i jest juz do mojej dyspozycji;-).
Milej nocki:-):-)

lubiczanko dla mojego twiksika kochanego a syna Twego Danielka wszystkiego najpiękniejszego w tym waznym dniu !!! oby jego dzieciństwo trwalo jak najdłuzej ;-)

tort.jpeg

Balony.jpg

first_birthday.jpg

Ostatnia edycja:
no szlag by to!!!trzeci raz probuje coś napisac!!!

no kurde zapomniały o Danielku no!!!!to ochrzan!!!ja wycałowałam mojego slodzika dzisiaj,a my z lubiczanką zalatane bo jutro impreza pierwszoroczna i dopiero zakonczylam przygotowania,i padam na ryjek!!!

no szlag by to!!!trzeci raz probuje coś napisac!!!

no kurde zapomniały o Danielku no!!!!to ochrzan!!!ja wycałowałam mojego slodzika dzisiaj,a my z lubiczanką zalatane bo jutro impreza pierwszoroczna i dopiero zakonczylam przygotowania,i padam na ryjek!!!

ale,że kto zapomniał?
Ja pamiętam jak nie wiem co,w końcu zaproszenie na urodzinki dzierżę w kieszeni od jakiegoś czasu,dzisiaj osobiście złożę życzonka słodziakowi.

good night.
nie pytajcie dlaczego tak późno poszłam spac :-D

ale,że kto zapomniał?
Ja pamiętam jak nie wiem co,w końcu zaproszenie na urodzinki dzierżę w kieszeni od jakiegoś czasu,dzisiaj osobiście złożę życzonka słodziakowi.

good night.
nie pytajcie dlaczego tak późno poszłam spac :-D
nawet nie śmię wątpic ze zapomniałaś:-D a co do pory to ja rozumiem ze ja niepamiętam kiedy położyłam sie o tej porze ale ja pichciłam do 2 :/:/:/a ty do 3???hmmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry