• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek tez tak pomyslalam:-)zapisza ja wczesniej bo z tego co wiem to ciezko sie dostac...
Na ile lecicie do Polski?my ostatnio bylismy 6tyg ale tylko dlatego ze maz mial zabieg usuwali mu zylaka
Na 25 dni:dry:Od 22 grudnia do 16 stycznia:sorry:Nawet gdybyśmy chcieli na dłużej (ale nie chcemy:-D) nie moglibyśmy bo Radek do szkoły...
A na prawdę nie chce mi się okrutnie:zawstydzona/y:No ale byliśmy w lipcu zeszłego roku więc prawie półtora roku przerwy,dziadki chcą Radka zobaczyć,a potem jak druga dzidzia się pojawi to znów nie wiadomo kiedy polecimy:sorry:

reklama
Ciao!

Jestem jestem Lubiczanko! :)
Jakos czasu mi brakowalo o dziwo!
Wczoraj calusienki dzien spedzilam u Mamy Ady- bylo superrrr wyniunialam Julusia...slodziaka jednego, pachnacego dzidzia! I najadlam sie domowej pizzy!
Teraz chodzi za mna zupa ogorkowa, fasolka po bretonsku, bigosem tez bym nie pogardzila! Poki co jem czekolade...matko....!!
Jutro do pracki a potem przyjezdza szwagierka z mezem i zostaja do niedzieli. Tak wiec weekendzik sie zapowiada busy! Nareszcie!!
My na Swieta niestety do PL nie polecimy wiec Wigilia w domciu, a nastepnego dnia heja do tesciow...juz nie moge sie doczekac (ironia...:/) W tym roku choinke bym chciala wymienic bo od naszej sie stojak zepsul...ale zobaczymy , zobaczymy....

A my po spacerku:-):cool2:, troszkę mroźno, ale nie pada:-)
Mi smutno, bo święta tutaj, głównie o Anię mi chodzi, ale trudno...
Idę zaraz pierogi z kaszą i serem robić, czekam aż mała uśnie:-p

Witam
Dziś piękna pogoda lecz troszkę mroźnie a ja w domku musze siedzieć i torta na zamówienie robić:( Psinka po dworze sobie biega aż jej zadroszcze a kury spacerują po ogrodzie lecz jutro wybieram się na miasto na małe zakupy.Na szczęscie sprzątać i gotować dziś nie musze bo zrobiłam to wczoraj.

Wczoraj mój mąż wspominał o bigosie aby zrobić duży garniec i zamrozić żeby miał co jeść jak ja pojade do szpitala.

Idę podgrzać sobie zupkę bo troszkę zgłodniałam

Witam się i Ja wieki mnie tu nie było:zawstydzona/y::-),całą ciąże przesypiam nie mam weny do pisania,ale ostatnio trochę was podczytuje no i tak głupio czytać ,a się nie odezwać.My też zamierzamy ubrać choinkę na 6 Grudnia.pozdrawiam wszystkie mamunie uciekam dalej nadrabiać.
Misia, AsienkaM1986 robicie mi smaka tą ogórkowa chyba jutro muszę ugotować.
Anineczkamy w tamtym roku spędzaliśmy Wigilię sami i nawet się nie spodziewałam,ze będzie tak sympatyczne:happy2:.
Aniaa83śliczna fasolka
Paulettawspółczuje nocki,Gratki dla Zuzi nowych ząbków
Didi,Frog4zdrówka dla waszych dzieciaczków

reklama
Witam
Ale wy tu o takich pysznosciach mniammmm:)
My na świeta jeszcze planów nie mamy:/
Aniaa podejrzewam ze ci nie przyjma dziecka, mój Oli jest z 2 wrzesnia i nie chcieli go przyjac bo za młody. Dziecko musi byc urodzone w pierwszej połowie roku. Wiec na ten darmowy program dziecko sie łapie na rok przed pójsciem do szkoly, jesli jakas szkola ci przyjmie dziecko to moze i w przedszkolu pójda na ręke. Ale mi robili problem i musialam czekac az Oli bedzie mial 4 lata.

My po obiadku relaksik

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry