• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Frog one odpowietrzane juz byly i to samo,ale jak juz pisalam na razie dzialaja ok:-D

M je z mlodym nalesniki tzn M zjadl a mlody sciemnia a ten sie z nim meczy:-p:cool2:....a ja mialam poprasowac:baffled:jakos ostatnio nie lubie tej czynnosci....
N mi mlody kiedys wyrwal i teraz mi sie rozwalilo i nie mam:baffled:...

Hej kobietki!! Jak Wam mija dzień??? Pogoda jest masakryczna, znacznie gorzej niż przy zapowiadanym sztormie :szok:, odebrałąm Kubusia z play school i choć to po drugiej stronie ulicy to myślałam, że nas zwieje z drogi w drodze powrotnej.
Też się cieszę na market w Galway-mam nadzieję, ze znajdę choć w jeden weekend czas by tam zajść. Choć bardziej niż o markecie ucieszyła mnie informacja o rozbudowie centrum handlowego na Headford Rd.- widzę, w tym szansę dla mojego TŻ na powrót do pracy, gdy zakończy szkołę.
PATRYCJA3007- o rany masz kurczaczki??? pierwszy raz spotykam kogoś kto ma swoje własne, a nie ze sklepowej półki tu w IE. Fajna sprawa, choć ja zbierałabym tylko jajeczka, a mięsem byśmy się nie nacieszyli bo nie dałabym rady zabić- jestem z tych ludzi co wiedzą jak proces wygląda- ale wolą widzieć dopiero efekt końcowy w sklepie. ;-)
anineczka- FarmVille hmmm?? w zeszłym roku byłam uzależniona od tej gry :P ale już tam nie zaglądam bo czas mi nie pozwala i sama uznałam, ze zbyt wiele czasu temu poświęcałam i odwyk zarządziłam :P
asienka_r- gratuluję usłyszenia "mamusiu", nasz Jakub pięknie zwraca się do TŻa tatuś/tatusiu a ja jestem "tylko" mama :cool2:
Nie wiem, która z Was wspominała o kinie w niedzielę, jeśli mogę wiedzieć jaka bajka ma być wyświetlana???

Witam pizga bardzo to fakt:)
Tan jarmark to fajna sprawa juz w gazecie jest zdjecie:)
Anieczka bardzo dobrze ze wziełas sie za nocnik z Matkiem:)
Ja bym poszla do kina ale pracuje:/

Anineczko-są zloty i upadki,ale prędzej czy pózniej załapie o co chodzi w kibelkowaniu-a jeszcze jak widział,że Mamusia ciacho montuje to nie ma się czemu dziwić;)))
Ewelcia-grzejniki doznały oświecenia i same się postanowiły naprawić;)))
leż Wam Galwayowskie mamy dobrze z tym marketem:)
A ja chwilunię znalazłam na komputer-wykorzystałam już 25jaj i ciągle mi mało:/

Anineczko- powodzenia w nauce nocnikowania. Choć ja uważam, ze najlepsza pora na to jest w lato, wtedy dziecko się nie zaziębi, wygodnie jest nawet ćwiczyć poza domem chociażby w ogrodzie czy na spacerach, chłopca łatwo wtedy zachęcić do wysikania się "pod drzewkiem"- to taka frajda. Jak już załapie to zobaczysz jaka będziesz dumna!!!
Nasz Kubuś robił na nocnik od 12 do 18 miesiąca życia plus pieluszka na noc,a potem poszedł do Irlandzkiego przedszkola i załamka- mówił po Pl co chce i nikt go nie odsadzał, cała praca poszła na marne...:-( Zimą skończył 2 latka i na wiosnę znów spróbowaliśmy- było już łatwiej bo pamiętał o co chodzi więc zajęło nam to tydzień tym razem od razu wprowadziliśmy brak pieluszki i na noc, pierwsze 3 noce go odsadzaliśmy co 3h na spaniu a od 4 nocy przesypia suchy, myślałam że pęknę z dumy, taka mała rzecz a jak cieszy.
No i udało się z suwaczkiem i fotkami- czas najwyższy- przedstawiam Wam Kubusia.

Witaj Kubusiu.
tylko chwilka no moje uparte stworzenie latem nie myślało o nocniku,drzewkach i innych ważnych rzeczach,a do następnych wakacji nie będę czekała ;-) bo od września do przedszkola.
Idzie nam całkiem nieźle,nie trzymam go w osikanych spodniach tylko przebieram.
ze starszym jakoś szybciej szło,choc nie łatwiej :tak:

kamcia ja widzę co piszesz na gg,ale jakimś cudem nie mogę odpisac :szok::baffled:
coś mi chyba dzieciaki przez przypadek włączyły :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :-)

ale naskrobalyscie :szok:

Ja juz po wizycie.Mialam robione usg i dzis zaczelam rowno 9 tydzien :-)slyszelismy serduszko... takie chwile sa bezcenne.
Ogolnie jestem bardzo zadowolona z wizyty.Gin sie pytala czy wybralam juz szpital w ktorym chce rodzic ...mam metlik w glowie bo nie wiem ktory wybrac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry