reklama

Mamy z Irlandii!!

asienkom-ja bym nie czekala na Twoim miejscu:no:toz to kupa czasu do lutego!Nie chce Cie straszyc,ale to nie tylko na Ciebie wplywa,na dziecko rowniez.Nie wiem jak to udowodnili,ale zona znajomego z pracy ponoc przez to poronila..:dry:Mysle ze powoli dalibyscie rade:tak:Pomysl
kamcia-aaa to co innego.Ta dziura jest tam odkad pamietam:baffled:zaklejaja ja i znowu sie robi:confused:pauletta-pewnie ja widzialas,bo zdaje sie tam w prawo zaraz mieszkalas,co?;-)Ja na skrzyzowaniu prosto;-)To byly czasy:happy2:

reklama
Andzulina-łoł...ale ja tak w ogóle nie lubię być lizana przez zwierzaki:/
AsieńkoM-no właśnie zgodzę się z Madbebe-Maluszek może mieć różnego rodzaju kłopoty ze zdrówkiem jeśli w domku macie pleśń:(((

asienkom-ja bym nie czekala na Twoim miejscu:no:toz to kupa czasu do lutego!Nie chce Cie straszyc,ale to nie tylko na Ciebie wplywa,na dziecko rowniez.Nie wiem jak to udowodnili,ale zona znajomego z pracy ponoc przez to poronila..:dry:Mysle ze powoli dalibyscie rade:tak:Pomysl

Ja bardzo chcialam ale nawet nie mam nikogo do pomocy, maz pracuje calymi dniami, wiec sa tylko wieczory i niedziela:dry:.
Ja mam brzuszek dosc nisko i lekarka w Polsce radzila zeby uwazac na siebie:baffled:.
A nasza agencja wymaga miesiecznego pisemnego wypowiedzenia, wiec wypowiedzenie moge zlozyc dopiero po 26 listopada i w tedy mam czas na wyprowadzke do 26 grudnia(swieta) a termin porodu mam na 10 styczen. A na poczatku lutego przyjedzie moja mama wiec bede miala pomoc:tak:.
Ale tak juz mam dosc tego wszystkiego az mi sily brakuje na rozmowy z "fachowcami" i landlordem. niby rozumieja ze alergia ze ciaza ale do roboty to ciezko sie wziasc.

zgodzę się z [B pisze:
Madbebe[/B]-Maluszek może mieć różnego rodzaju kłopoty ze zdrówkiem jeśli w domku macie pleśń:(((

w polsce z cala rodzina mieszkalismy w zabytkowym domu gdzie plesn byla na porzadku dziennym (grube i wilgotne mury) a o zmianie miszkania nie bylo mowy przy tak licznej rodzinie. Jak to w Polsce brak mieszkan. Moja mama urodzila 5 dzieci i tam wychowywalam sie az do 20 urodzin i na szczescie mam tylko alergie na plesn, reszta rodziny zdrowa.
wiem, ze to nie jest zadne wytlumaczenie, bo teraz wszystko sie zmienia.

Na razie jestesmy w kropce.

Ostatnia edycja:
Ciao lachonki!

Mialam dzien milczenia forumowego. Ostatnio jestem tak spiaca,ze naprawde ledwo funkcjonuje. Wiec zaczelam chodzic na drzemki kiedy Al spi. Dzis udalo mi sie przespac 2 godzinki I od razu lepiej. Zawsze pisalam jak on spal wiec dlatego dzis bylam cicho  Wyobrazcie sobie,ze wczoraj poszlam do tego banku…wyszlam o14.30 wrocilam o 17. II….sponzilam sie 8 minut. Zamkneli mi bank przed nosem I doopa…nic nie zalatwilam I musialam wracac do domu. Zaszlam tylko do Ever Greena I wyczailam fajne lizaczki dla dzieci. 100% miodu, zdrowe I pyszne. Ja Alowi nigdy nie dawalam lizakow ale takie to moze sobie lizac

Jak juz Kasiun wroci na forum ,to moze mi powie,czemu dostaje na skrzynke tony spamu z jej poczty??

Witam nowa Mame Fajnie,ze ekipa z naszych stron sie poszerza…a I Andzulinko- badz tak laskawa kochana I nie probuj przekabaac Wilwii na przeprowadzki na Twoja czesc miasta…hihihi….Wilwia- don’t gooooo!!!!!

Ja mam relaks przy ‘Tap madl’- zaraz musze wciagnac tosta- to moja nowa zachcianka…nie ma to jak 3 dzien z rzedu zarzerac sie serem z tostera! Czizas….jak ja bede wygladac niedlugo…a mlode skacze w brzuszku…no- moze sie skacze ale smiga tak jak kijanka 

No nic to…nie truje juz…Trzymajcie sie tam cieplo malenkie!

co do maszynek do ziemniaków to zakupiłam w lidlu za 40e!rewelacja!!mikser,tarki,robi wszystko i za małą kase!!

lubiczanka jak nie lubisz jak cie zwierzaki liżą to poproś kogoś innego:-D hihih

a my odebraliśmy kuzyna z lotniska i popijamy piwko:-)

Andzulina aaaa tam :-) no nie byłam więc nie miałam jak złożyć papierów.... P o MC będzie składał w Tuam i przed kolejną wyprawą do Pl mam nadzieję że już będę szczęśliwą posiadaczką wszystkiego co potrzebne ;-);-);-) a nie prędko znowu tu przyjadę ja chcę do doooooooommmmmmmmmuuuuuuuuuu :dry::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Juz po tap madl :-D dobrze ze Paulina nie odpadła, bo ja lubie

Misia, to musze poszukac tez tych lizakow, ja dzis byłam w papu i wkurzaja mnie te babki tam troche bo nawet nie zapytaja czy moga dac dziecku lizaka tylko odrazu do reki daja, a ja nie chce zeby Emcia jadła i jej musiałam zabrac, oczywiście był ryk :baffled:

ja tez dostaje spam od Kasiun, pisałam do niej na skypa, ale cisza :confused:
Pauletta az tak źle?
Dobranoc mamuski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry