reklama

Mamy z Irlandii!!

Alex witaj!!
jak bedziesz mialan chwilke to napisz cos wiecej:tak:
Tichonku i jak kolezanka?? byla u Polskiego gina?
Lubiczanko jak humorek?
Dzis tak fajnie bezdeszczowo ze 3 razy z mlodym wychodzilam na dwor:tak:...mlody przeszczesliwy!!!!
Tylko chwilka jest watek kulinarny i tam zawsze mozesz cos znalesc!!!

reklama
hej dziewczyny mam prosbe o pomoc ide w sobote na urodzinyy do dziewczyny tzn:dobrej kolezanki i kompletnie nie wiem co jej kupic,z tego co wiem ma perfumy,zegarkow nie nosi........no nie mam zadnego pomysłu...:(moze jakies propozycje

ja ide do 20 listopada na urodziny do dobrej kolezanki i poki co tez nie wiem co jej kupic

Alex Witaj ponownie :)jeszcze raz przeogromne gratulacje

Dzionek minal szybko byla kolezanka na kawce i ploteczkach :)

Asienka_r jak Anulka sie mniewa?wysypka zginela?

Ostatnia edycja:
po 3 tostach z czosnkiem i jednym rogaliku z Lidla z serem czuje sie o wiele lepiej :-) :-) :-)
Pauletta zapomniałam wczesniej, cmooook!!!!
Jaka pogoda w Pl, mnie za niegługo czeka wyjazd, nie wiem kompletnie jakie buty brac, czy kozaki czy półbuty...

Ciao!

Wpadam I wypadam bo chce sie jeszcze przygotowac do szkoly. Dzien- nuda jak zazwyczaj. Rano tylko spacer zaliczylismy I zakupy. Jak Alex spal to I ja spalam bo jestem ostatnio tak nieprzytomna,ze naprawde ledwo zyje! Szukam jakiegos plaszcza zimowego ale ciezko mi bedzie kupic bo nie wiem jaki rozmiar…czy sie zmieszcze za jakis czas? Zrobilam dzis muffinki czekoladowe z serkiem mascarpone. Boze, jaka pycha!

Dobra ide bo gadam z mama I nie moge sie skupic.
Ciao

ja również się melduję wieczorową porą;)
Alex - gratulacje;) chłopcy z 5 listopada - dobre dzieciaczki będą ;P wiem to z autopsji;)
Moniadan - ja cię proszę... ty nie kuś mnie tu na wieczór jakimiś tostami...
Misia - ty też kurcze nie lepsza - muffinki z serkiem mascarpone :P
Julia - a może jakąś pierdołę np figurkę na kominek???
Gastone - ulalaaa ząbki idą ;)
uciekam na jakimś seans filmowy;)
miłego wieczorka

Witam mamusie z ie ;)
Podczytuje Was juz jakis czas, ale widac, ze dosyc zzyte jestescie z soba i ciezko sie pewnie do Was 'wbic', ze tak powiem, wiec tylko z daleka obserwuje... ;) Postanowilam jednak zaryzykowac :P Zapewne bede miala troche pytan do Was w przyszlosci, jako, ze oczekuje dzidziusia, wiec czemu by nie? :) W grupie razniej :)
Mieszkam w Galway, juz pond 5 lat. Pracuje i czekam z niecierpliwoscia na swojego pierwszego bobaska! :)) To narazie tyle ;)
Tylko na chwile ja bralam tutaj slub, dosyc niedawno, wiec jakbys miala jakies pytania to wal smialo. Z tym, ze my troche poszlismy na latwizne i wynajelismy sale w hotelu, z hotelowym zarciem i alkoholem. Z tego co wiem, ciezko jest cos wynajac, tak zeby jedzenie bylo swoje, a tym bardziej alkohol. Chyba malo kto na to idzie. Z tego co pamietam, moj M mial jakis namiar na sale, ktora wlasnie mozna wynajac "na sucho", gdzies kolo Dominic St, ale musialabym Go wypytac dokladniej odnosnie rozmiarow itd. Polskie jedzonko wiem, gdzie zalatwic, jak chcesz to tez moge dac namiar.....

hejo o poranku

witam kolejna nowa mamusie z Galway ..rozgosc sie i czuj jak u siebie w domu..

jenny mam dylemat..Al ma takie katarzysko ze ledwo oddycha przez nos i to wyszlo wieczorem teraz nie wiem czy go puscic do szkoly bo to tylko katar..hmm..ale jak bedzie im nie pasilo to zadzwonia po mnie... kurcze no nie wiem co robic

ehh.milego dnia laseczki lece sie ubierac

wITAM
nIE BYŁO MNIE JUŻ WCZORAJ,BO MI POPOŁUDNIE Z ŻYCIORYSU WYCIĘŁO:(No i mnie dopadło choróbsko-słowa wydukać nie mogę-śliny przełykać,od rana uszy zatkane i kości połamane...Za to samopoczucie psychiczne chyba dziś znacznie lepsze:)
Tichonek-Ty chociaż cyc masz a ja odkąd nie karmię nawet tym się nie mogę pochwalić:(((A co do Twojego wyglądu-wyglądasz fenomenalnie!!!I nawet gdybyś w ciąży nie była to prezencji nikt Ci nie może odebrać-bo jesteś piękna babka:)))
Margaritta-Kochana-a gdybyś mnie zobaczyła o"12kg młodszą"...się rozmarzyłam...Tulkam Cię-ale tak dla siebie(tzn,bo chętnie bym się teraz do Ciebie wtuliła-choć bardziej Ty we mnie;)))
Didi-ja bym puściła,ale ja jestem z tych rystrykcyjnych mam-na katar się nie umiera;)
Asieńko-to taka busy ostatnimi czasy???
Julia-jeśli kumpela się maluje to może jakiś komplet stwórz-maskara,podkład,szminka(błyszczyk)-tu masz pełną dowolność:)
Witam nową Mamusię
Nie pamiętam co chciałam-głowę mi rozsadza i pewnie dziś absencja znowu na forum będzie:(((

reklama
Dranissimo, witaj i rozgosc sie.
Witam wszystkie mamuski, ja tylko na chwilke bo zaraz lece na badania do GP:confused2:. Zjadlabym cos a nie moge bo musze byc na czczo:baffled:. Moze wreszcie cos mi poradza konkretnego na moj kaszel. Przeciez ile mozna kaszlec to juz 6 tygodni trwa:shocked2:. Potrafie dostac takiego ataku kaszlu ze az mnie z zolodka ciagnie na wymioty:-(. A po calym dniu takiego kaszlenia to moj brzunio zmeczony, lekko napiety i pobolewa:-(:-(.
Pozdrawiam i ide sie zbierac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry