reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko nic nie poprawilam,ale jakie 4 tyg:dry: a no tak 4 :baffled::-D:-D blondynka jestem- trza na to brac poprawkę:cool2:

w radio powiedzieli, ze dzis w nocy -10 :szok: ma być. Chcielista polską zimę- proszę bardzo:-D

Warunki warunkami na drogach i do tego jeszcze te ludzie w ilosciach tysięcznych:dry:

reklama
:-D:-D:-D
ale że co? myślałaś,że za szybko te święta czy odwrotnie?
nooo 4 tygodnie ulla la.
Ale my tam siedzimy w domku,sami.
A w jakiś dzień świąt odwiedzimy Lubiczanków :rofl2:

Matt przesiadł się z nocnika na podkładkę na kibelek :blink:
Już jest wytresowany,jupi :-D :-p
jeszcze tylko jak jedziemy na zakupy profilaktycznie zakładam pampersa bo on uwielbia w urzędach,sklepach,szkołach zwiedzac kible i co prawda jak mam dostęp do wc w tych instytuacjach to zaliczamy wc,ale np, w takim lidlu czy też Antka szkoły nie możemy tego robic,no i oczywiście na noc też zakładamy :tak:

cze!
pauletta-czesciej powiadasz?;-):-D
Larcia-ja do Ciebie z mila checia bym wpadla,tylko...ta Knocknacarra i jej osiedla:baffled:-najzwyczajniej w swiecie nie wiem czy Cie znajde:zawstydzona/y:bo jesli chodzi o orientacje w terenie to ja typowa baba jestem:zawstydzona/y:
frog4-alez sie zarazaj,prosze Cie bardzo!tylko zycze Ci dziewczynki z lzejszym charakterem;-):tak:
Tichonek-potrzasnij laptokiem i dawaj!

Wlasnie i mi A. dzwonil ile oleju wziac i czy wegiel itp. bo trabia o zimnym weekendzie:baffled:Bomba.A u nas komin nie przepchany nadal,landlord w Niemczech.Se wymyslil ze w weekend przyjedzie to zrobic:nerd:jak mi jadalnie zasmrodzi..:wściekła/y::crazy:

asienka_r-u nas bylo to samo,pisze Ci ktorys raz juz.Albo cos jest w powietrzu,albo ta szczepionka na roczek sie echem odbija.Przejdzie jej:tak:jesli nie goraczkuje:tak:

ide bo mam misje-musze silikonem objechac rure wchodzaca do kominka, coby wyschla przed powrotem malzonka z pracy..jakbym ciekawszych zajec nie miala..:baffled:

Milego dnia raszple!(sie mi spodobalo to okreslenie:happy:;-))

anineczko no własnie za szybko sie mi widziało :-D
matko kochana jak mogłam nie pogratulowac synciowi Twemu takich postępów:zawstydzona/y: wybacz:-D super extra:tak: i ja na tzw.poczatku odstawiania pampków zakładalam je Niki profilaktycznie do sklepów, bo własnie tak jej sie zawsze chciało:baffled: ale ona zawsze tez pytała- chce siusiu a mam pieluszke- moge zrobić?:-D ubaw miałam. Niestety do dziś dnia zakładamy jeszcze na noc:baffled: i niby lzejszy ten pampers ,ale i tak zlany:confused2: a ze ja wygodna jestem i nie chce mi sie z jakimiś matami i wstawaniem w nocy bawić to se ...czekam:sorry2:

madbebe jako i mi raszpla przypadła do gustu:-D no to rzeczywiscie misje masz ze hej:sorry2: a jak sie "sprawy" mają? bo ja przerabiam 798 ;-) aaa i dobrze,ze z ta orientacja w terenie do blondynki sie nie przyrównalaś :-D tylko do typowej baby:-D

cze!

asienka_r-u nas bylo to samo,pisze Ci ktorys raz juz.Albo cos jest w powietrzu,albo ta szczepionka na roczek sie echem odbija.Przejdzie jej:tak:jesli nie goraczkuje:tak:

Ja też myślę, że to ta nieszczęsna szczepionka, od niej wszystko się zaczęło. Osłabiła mi się Ania, wokół pełno chorych dzieciaków, to nie dziwne, że ją wzięło. A wysypka u Wikty długo się trzymała???

Margaritta a dziękujemy.
Ja Antkowi w wieku 4 lat dopiero ściągnęłam pampersa i o dziwo miał jedną czy dwie wpadki,ale nigdy nie budziłam go na siuśki :no: po prostu nie sikał w nocy :tak:
Matt co prawda ma suchego pampera,ale jeszcze się wstrzymam z odstawianiem :tak:
madbebe wysłałam pw :blink:

helloo :)
ależ mnie pocieszacie tą pogodą... oby nie padało
Kasiuleczka, Margarittka - zdrówka :)
Madbebe - dawaj najpierw na Doughiske, a potem ja cię poprowadzę na Knocknakarre:P
Pauletta - boszzzz dlaczego ja nie mogłam do was dołączyć :( a tak się chciałam wyluzować...
Lubiczanko - żyjesz? jeszcze tylko 1 dzień :)
a co do wysypek, to ja wczoraj wieczorem zauważyłam u Igora jakieś czerwone małe plamki na brzuchu. a dzisiaj to już ma na plecach, tyłku i nogach (włącznie ze stopami) i nie wiem, co to? ani go to nie swędzi, ani nie boli. zaaplikowałam mu wapno i zobaczymy. w sumie to zastanawiam się, czy to nie od pampersa - zmieniłam mu na takie wciągane jak gatki, bo on ostatnio nienawidzi zakładania pieluchy... a te to raz dwa i już ma na tyłku. ale właśnie dzisiaj rano zobaczyłam, że ma takie dziwne podrażnienie w pachwinach i na zgięciu tyłeczka. może faktycznie jakiś wirus szaleje?

Margaritta-ze co:szok:ja wlasnie 789 zapodaje i do zelazka.Wez Ty bo ja to normalnie juz nic nie powiem nawet!ja nie mam glowy do tego szukania:crazy::rofl2:798:szok::szok::zawstydzona/y:
a do blondynek nic nie mam,niektorych;-):-D
asienka_r
-dlugawo. Nie wiem czy nie ma jeszcze pojedynczych krostek na brzuchu. Oczywiscie GP stwierdzila ze to alergia.Na nia chyba:baffled::sorry2:
anineczka-odpisalam Ci:tak:;-)
andzulina-dobra.
;-)Tak tez zrobie.:tak:w pn mam bilans malej (najpierw musze znalezc HC w Athenry,ehhh) wiec i auto pod domem bedzie..jak A. wroci z pracy firmowym w pn. to na wtorek wstepnie,OK?a nastepnym razem jedz i kawkuj,nie patrz na nic..:tak:

Ostatnia edycja:
hej wiecie ze ja też myślę że to ta szczepionka na roczek osłabia dziecko, my od jej momentu nie mozemy się wybrać na tą 13to miesięczną bo Mayuta ciągle chora....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry