reklama

Mamy z Irlandii!!

Jak ostatnio u nich bylismy to w kominku sie palilo, ja myslalam ze sie rozplyne a oni w golfikach i jeszcze mowili ze juz sie chlodno robi i jeszcze zaraz grzanie mialo sie wlaczyc. a potem wychodzisz z takiego goraca na dwor. poprostu szok dla organizmu.

reklama
AsieńkoM-no właśnie-niektórzy nie wpadną nawet na myśl,że to przez takie tropiki w domku potem choruje cała rodzina:(
Aaniu-a dziękuję...I fizycznie i psychicznie jest lepiej:)))A moje dzieciątka już tulaj się do poduszki:)Więc już luzik:)
aaaa-dla mamuś oczekujących dzidzi a czujących mdłości(biola np)w aptece są dostępne takie lody-lizaki na mdłości.Różnoowocowe-i niedrogie.O ile mniepamięć nie myli jakieś 5e za 28szt???

Ja Margarittę wczoraj zaraz po masażu widziałam i G też:tak:Nawiedzili mnie w szpitalu,jak byłam na wizycie:tak:I Wam powiem,że wyglądali na zrelaksowanych,odprężonych,ba nawet o "Hiszpanie"mówili:zawstydzona/y::-D:-D:-D

AsieńkoM-no właśnie-niektórzy nie wpadną nawet na myśl,że to przez takie tropiki w domku potem choruje cała rodzina:(
Aaniu-a dziękuję...I fizycznie i psychicznie jest lepiej:)))A moje dzieciątka już tulaj się do poduszki:)Więc już luzik:)
aaaa-dla mamuś oczekujących dzidzi a czujących mdłości(biola np)w aptece są dostępne takie lody-lizaki na mdłości.Różnoowocowe-i niedrogie.O ile mniepamięć nie myli jakieś 5e za 28szt???

To Ci zazdroszcze bo moja twardo czeka na J chwile sie z nim pobawi i pojdzie spac..dzis sobie drzemke urzadzila kolo 16 wiec nie dziwie sie jej ze nie chce isc spac teraz :)Te lizaki probowalas?mnie mdlosci mecza ale tylko rano jak mam pusty zoladek

Tichonek-aaa to takie buty-sielanka jednym słowem;)))
Aania-no właśnie nie,bo ja du.a jestem-poszłam po witaminki dla ciężarnych(i dostałam takie,które za 3tygodnie mogę zacząć brać:/),ale babki zapytałam co to takiego i zachwalała mi bardzo...jutro pewnie po nie polezę-i właśnie powiedziała,że to na poranne mdłości:)

witam, ja sie tak zbieralam zeby napisac, ale wczoraj busy wieczor, dzis Asia caly dzien kupy non stop, ale ida jej zabki juz sie 1 przebil ale to nie wszystko i troche goraczki, ale wieczorem juz bylo lepiej.
Tak czytam Asienka R- co ten wasz landlord wymyslil i my tez takiego mielismy a i zima kazal nam non stop wietrzyc mieszkanie, nawet spac przy otwartym oknie:szok:
Zdrowka dla Ani
Tichonek - brzuszek juz taki fajniusi masz:tak::-D

reklama
W koncu udalo mi sie klapnac:-)
Dzien byl busy:-)ale milusi:tak:, co tu duzo gadac jak uplynal w milym towarzystwie:-p
Pauletta dzieki za goscine. Milo bylo poznac twoja rodzinke no i zobaczyc jaka Zuzka juz duza:happy2:
Larcia mnie zawsze z wami milo sie jezdzi a nawet lubie te spory naszych lobuzow:tak:
Madbebe ciebie rowniez milo bylo spotkac a i Wikta taka duza i madra dziewczynka, jak sie tak napatrze to moze i sie zaraze;-)
Ewelcia przypomnialo mi sie chatka super a Sadek, no coz rodzinne strony moich tesciow:laugh2:
Kasiuleczka zdrowka dla ciebie

U mnie w koncu cisza mlody spi od 1,5 godz co dziwne jak na niego, ale mial dzien pelen wrazen;-), dol ogarniety, gary pomyte a ja czekam na mezowskiego i sie z deka nudze:dry:. Chyba poszukam czegos do poogladania i przygotuje sobie menu na next week bo wracam na dietke ot co:-p.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry