reklama

Mamy z Irlandii!!

aania-ja też oglądam codziennie:)A nóż się jakaś promocja trafi:)
Asieńko-a nie idziesz z Anulką do GP?
Tichonek-no przecież wiesz,że Twoje suwaczki to same ochy-piękne są:)Ja też lubię spacer w taki mrozik:)
Dzindusia-hahaha,zadanie wykonane-poprawiłaś humorek:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Asienka_r zdrowka dla corci,wysmaruja ja mascia na noc pulmex baby plecki klatke i pod noskiem a zabki czasme jej nie ida?

..

Posmarowałam Snuffle Baby, a ząbki idą. Pod noskiem posmarowałam maścią majerankową, ale na sam widok ucieka, bo nie cierpi jak się jej coś w nosie robi

Asieńko-a nie idziesz z Anulką do GP?
Chyba nie, bo kaszel przeszedł, tylko katar ma okropny. Już sama nie wiem. Nie chcę z nią wychodzić w taki mróz na autobus, bo nasz GP w miejscowości obok i 65 jurków wizyta

Witam.:-)
U nas tez super pogoda, mroznie i slonecznie:tak: jeszcze tylko sniegu brakuje a jak i sniegu to jakiegos wyciagu, ummmmmmm ale sie rozmarzylam, na nartach poszalec mi sie zachcialo.

Wszystkim Kasiom wszystkiego naj....:tak:.

A mnie bardzo gardlo boli:-( i modle sie tylko, aby na antybiotyku sie nie skonczylo.

Lece obiad gotowac.

Tichonek - no suwaczki pierwsza klasa - śliczne:)
Asieńka_r - faktycznie może wstrzymaj się z wizytą u GP - mój Igor smarał, kaszlał okropnie i GP nic mi nie dała, tylko stwierdziła, że sam musi z tym walczyć... ja mam MC więc luz, ale jakbym miała zapłacić 65e za taką opinię... tak jak mówią dziewczyny - smaruj ją maściami rozgrzewającym i tą maścią majerankową. a smarki w sumie jak przezroczyste, to raczej same przejdą, bo to pewnie na ząbki.

Tichonek - no suwaczki pierwsza klasa - śliczne:)
Asieńka_r - faktycznie może wstrzymaj się z wizytą u GP - mój Igor smarał, kaszlał okropnie i GP nic mi nie dała, tylko stwierdziła, że sam musi z tym walczyć... ja mam MC więc luz, ale jakbym miała zapłacić 65e za taką opinię... tak jak mówią dziewczyny - smaruj ją maściami rozgrzewającym i tą maścią majerankową. a smarki w sumie jak przezroczyste, to raczej same przejdą, bo to pewnie na ząbki.

No właśnie takie wodniste, przezroczyste. Ja bym pewnie usłyszała to samo. Szczególnie, że nie gorączkuje, już prawie nie kaszle. Jakbym miała MC to bym się nie zastanawaiła a tak człowiek liczy się z każdym groszem. Wniosek złożyliśmy, zobaczymy, co będzie. Teraz M mniej zarabia to może się uda.

dziendoberek

zimno ale sloneczko sliczne

a to dla wszystkich na poprawe humorku :

z pozdrowieniami ;)
Wszyscy znamy te słodkie symbole komputerowe zwane "emotikonami",

gdzie:

:) oznacza wesoły

:( oznacza smutny.

Czasami pokazywane są w ten sposób:

:-)

:-(

Ale
czy ktoś zna "dupokony"?

No to jedziemy:

(_!_) normalna dupa

(__!__) gruba dupa

(!) chuda
dupa

(_*_) boląca dupa

{_!_} drżąca dupa

(_o_) dupa kochająca inaczej

(_O_) dupa bardzo kochająca inaczej

(_(*)_) boląca dupa bardzo kochająca inaczej

(_@_) dupa po biegunce

(_qp_) dupa robiąca qp

(_#_) skopana dupa

(_$_) sprzedajna dupa

|_._| plaska
dupa

(_!_)
dupa blada

(_!!!_) pijany w trzy dupy

(_x_) pocałuj mnie w dupę

(_X_) z dala od mojej dupy

(_zzz_) zmęczona dupa

(_E=mc2_) inteligentna dupa

(_?_) głupia dupa

Ale sie usmialam:)))

No właśnie takie wodniste, przezroczyste. Ja bym pewnie usłyszała to samo. Szczególnie, że nie gorączkuje, już prawie nie kaszle. Jakbym miała MC to bym się nie zastanawaiła a tak człowiek liczy się z każdym groszem. Wniosek złożyliśmy, zobaczymy, co będzie. Teraz M mniej zarabia to może się uda.

Asienko obserwuj corcie skoro ma wodnisty katar to pewnie przez zabkowanie.

Nie wiem czemu moj suwaczek ciazowy zniknal:confused:

Nie chcę, żebyście sobie pomyślały, że na zdrowiu Anulki oszczędzam i nie idę do lekarza:dry::baffled:. Wczoraj to nie bardzo wyglądało, ale dzisiaj tylko katar. Teraz sobie czytamy:-), zdrzemnęła się pół godzinki, bo jednak dokucza jej ten katar, jak tak leci. Poza tym uczymy Anię robienia na nocniczek:rofl2:, jeszcze nic nie zrobiła, ale coś tam próbuje. Tata obiecał córci nagrodę, jak się nauczy i to chyba będzie lala sikająca i płacząca, bo córeczka znajomych taką ma i bardzo jej się podoba. Czytanie się znudziło i jest łobuzowanie:-D:rofl2:

reklama
Nie chcę, żebyście sobie pomyślały, że na zdrowiu Anulki oszczędzam i nie idę do lekarza:dry::baffled:. Wczoraj to nie bardzo wyglądało, ale dzisiaj tylko katar. Teraz sobie czytamy:-), zdrzemnęła się pół godzinki, bo jednak dokucza jej ten katar, jak tak leci. Poza tym uczymy Anię robienia na nocniczek:rofl2:, jeszcze nic nie zrobiła, ale coś tam próbuje. Tata obiecał córci nagrodę, jak się nauczy i to chyba będzie lala sikająca i płacząca, bo córeczka znajomych taką ma i bardzo jej się podoba. Czytanie się znudziło i jest łobuzowanie:-D:rofl2:

Asienko przeciez nikt tak nie mysli napewno nie ja....Moja oglada Barneya uwielbia ta bajke :)A z nocniczkiem tez walczymy ale ciezko idzie teoretycznie ksiazkowo mamy czas do trzecich urodzin wiec narazie podchodze do tego spokojnie nic na sile,nocniczek stoi w salonie i sluzy jako zabawka narazie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry