reklama

Mamy z Irlandii!!

jeny..jak slizgo...szok..kola tak mi sie slizgaly jak jechalam do szkolu...a toczyla sie dosownie pomaluteku...a jak wracaam to laska na rowerze sie wywrocila ...na przejsciu dobrze ze nie pod kola samochodu chociaz malo brakowalo ...

reklama
Witam z rana:-)
Lubiczanko co ja tu widze :-) ogromniaste gratulacje dla Was:-D:-D:-D. Nie planowaliscie stalo sie i na pewno sie cieszycie. A i nie przejmuj sie ktosiem za kilka chwil sobie poleci w dluga:tak: wiem co mowie;-)sama nie dawno sie zalilam wam hehe...
Tichonek super ze zadowolona jestes po wizycie-a kto by nie byl:-p no i maluszek cudownie rosnie. A ty na figure nie narzekaj bo slicznie rosniesz tu i owdzie no ale w twoim stanie to chyba normalne no nie????:-D
Misia twoj brzucholek rowniez prezentuje sie cudownie. Ach przydalby mi sie kop na rozped...
Didi nie strasz ta slizgawica na drodze nie znosze jady tu w taka pogode bo tu opon zimowych niet:no: No chyba ze z PL sprowadzimy bo strach u mnie z gorki zjezdzac:dry:
Wszystkim chorowitkom zdrowka zycze - o wlasnie Kasiuleczka dla Olivki zdroweczka.

A ja wlasnie sosik koncze, kawke popijam, pranie wstawione i za godz myk na chalpki:-) Pauletta szykuj sie:tak:.
Kurcze mam nadzieje ze nikt mi dzis humorku nie popsuje bo takie piekne slonko i az szkoda sie zloscic.
Milego dnia kobietki:happy2:

hejka
O mamo jaki mróz normalnie przed moim apartamentem caly dzien lodowisko bede miec bo slonce tu nie dochodzi, aha i sol musze zakupic chyba z 5 kg:-Dbo schody pospypac musze,zeby z nich nie zjechac na dupsku.
Lubiczanko 3 dni zlecá jak z bicza strzelil:-D no i podziekowac za zyczenia bom ja wlasnie Katarzyna listopadowa.
Larcia o rany skad ty bierzesz sily na te nocne sprzatanie. ja po calym dniu nie mam sily o 20 juz czekam kiedy mloda spac pojdzie zeby odsapnac psychicznie i sie wyciszyc.A z Amandá to konsekwentna musisz byc i sie dac...OOOOO moja tez np wczoraj rozsypala ciastoline po podlodze w kuchni, tato przyszedl bajke wylaczyl i powiedzial ze ma posprzatac, mloda sie rozryczala ze tato bajke wylaczyl i sprzatac zaczela, hi hi taka rozzalona przyszla do mnie i skarzyla ze tata baje wylaczyl hi hi

Ostatnia edycja:
dziendoberek

zimno ale sloneczko sliczne

a to dla wszystkich na poprawe humorku :

z pozdrowieniami ;)
Wszyscy znamy te słodkie symbole komputerowe zwane "emotikonami",

gdzie:

:) oznacza wesoły

:( oznacza smutny.

Czasami pokazywane są w ten sposób:

:-)

:-(

Ale
czy ktoś zna "dupokony"?

No to jedziemy:

(_!_) normalna dupa

(__!__) gruba dupa

(!) chuda
dupa

(_*_) boląca dupa

{_!_} drżąca dupa

(_o_) dupa kochająca inaczej

(_O_) dupa bardzo kochająca inaczej

(_(*)_) boląca dupa bardzo kochająca inaczej

(_@_) dupa po biegunce

(_qp_) dupa robiąca qp

(_#_) skopana dupa

(_$_) sprzedajna dupa

|_._| plaska
dupa

(_!_)
dupa blada

(_!!!_) pijany w trzy dupy

(_x_) pocałuj mnie w dupę

(_X_) z dala od mojej dupy

(_zzz_) zmęczona dupa

(_E=mc2_) inteligentna dupa

(_?_) głupia dupa

Bry:-)
U nas rano było -4st:szok:,ale pogoda ładna więc fajno tyłek przemrozić:-D
Coś nie pospałam dziś w nocy więc taki lekki mrozik postawił mnie od razu na nogi:tak:Pranie już zrobione,obiad też,kurze pościerane,jeszcze tylko kibelki i twarożek taki wypaśny zrobię (naszło mnie cuś:-D)a popołudniu wybywam do koleżanki:tak:
Co to ja chciałam:confused:...Acha...W necie mi pokazuje na jutro deszcz ze śniegiem:szok::dry:Nie lubię takiej pogody,jak już ma padać to niech chociaż sam śnieg:-D
Wszystkim Katarzynom i Erazmom:oo::-D wszystkiego naj!
AsienkoM super,że i Ty z wizyty zadowolona:tak:
Idę muszelki szorować:-D
Ps.:Bym sobą nie była;-):Tadam,nowe suwaczki!:-D

Ostatnia edycja:
a co tu taka cisza? pewnie wszystkie TAP MADL oglądają;P
ja nagrywam, bo Ewa z pracy jeszcze nie wróciła...

miałam pisać to samo:-p:rofl2:
Witam
My oboje niewyspani, bo Ania pół nocy przepłakała. Kaszel prawie zniknął, ale gile po sam pas:crazy::angry::baffled: i się męczy. Marudzi i jęczy od rana, ale cóż chora to ma prawo. U nas zimno i wieje, że masakra. Dobrze, że nie muszę nigdzie wychodzić.

AsienkoM właśnie się zastanawiałam, jak tam po wizycie, bo widziałam, że na gg się pojawiłaś a na forum nie. Jeśli chodzi o pleśń to sobie wyobraźcie, że nasz landlord przyjechał wczoraj, bo współlokatorów na górze zaatakowała pleśń, ściana czarna, a ten mądry, zrobił im kratkę wentylacyjną z łazienki do pokoju:laugh2::-p:baffled: zamiast wysuszyć i pomalować.

reklama
Witam

AsienkaM wizyta udana to teraz cierpliwie czekac pozostalo :-)

Asienka_r zdrowka dla corci,wysmaruja ja mascia na noc pulmex baby plecki klatke i pod noskiem a zabki czasme jej nie ida?

Najlepszego dla Kas :-)

Wczoraj mi sie nudzilo i zzrobilam sobie swiateczne menu :-)nie lubie czekac tak na ostatnia chwile...a i wczoraj z ciekawosci w necie patrzylam sobie wozki :-)wiem wiem ze jeszcze czas ale tak chcialam sie rozejrzec cenowo mam dwa ktore mi sie podobaja...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry