Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

przynajmniej nie na moją,autentycznie żal mi wydawac aż tyle kasy 

Hej Dziewczyny jestem tutaj nowa! Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do Swojego grona?!Mieszkamy z Mężem w Irlandii od 3 lat. Od jakichś 2 m-cy przebywam w Polsce. 18 września przylecieliśmy do Polski na własny ślub no i dzień przed dostałam krwotoku i leżałam w szpitalu 6 tygodni z rozpoznaniem krwiak pozakosmówkowy i poronienie zagrażające. Na szczęście wszystko sie ułożyło krwiak wchłonął sie w całości i 1 stycznia wracam z Mężem do Irlandii!!! Pozdrawiam wszystkie Mamy ich Dzieciaczki i Brzuszki!
![]()
Hey mamusie. My juz po przeprowadzce,Dom piekny,juz sie stad nie ruszymy napewnoprzestronny, cieply, elegancki, poprostu super. W poniedzialek maja z tv przyjechac,a net to dopiero po nowym roku chyba. Jakas "Wieksza" kawke to zrobie po swietach, teraz w tym tyg zaczne cos na swieta wkoncu robic,bo przez wyprowadzke w tyle jestem. Pozdrawiam