reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
vIKAMCIAg-mój J by coś podpowiedział,ale ja zielona w sprawach technicznych jestem...przykro mi:(
Monidan-ja ostatnio widziałam w takim sklepie z zabawkami(toy coś tam)ciut mniejszym od smythsa za 220 z grami w komplecie i jakimiś tam dodatkowymi "joystikami"(do jakiejś gry ruchowej)

Witam

moniadan z tego co wiem WII już jest trochę przestarzałe :sorry2:

Porównaj sobie xbox kinect i PS3 move.:tak:

Faktem jest,że WII jest najtańsze a PS najdroższe i chyba ponad moje możliwości finansowe :dry:
WII konsola kosztuje 199-229 e a gry od 19.99 do 49.99 tak więc cenowo podobnie do wszystkich (xbox i ps)
Xbox konsola + kinect kosztuje 289-299 euro i gry są w tym samym przedziale cenowym.
Ps3 - kosztuje 299 samo ps3 + starter pack move 62 euro + jeśli gra czteroosobowa rodzina to każdy potrzebuje magicznej róźdzki a każda jedna kosztuje 40 euro czyli 160 euro na rodzinkę i już nie licząc jakiś ładowarek stacjonarnych,nawigatora itd. to wychodzi ponad 500 euro :baffled::blink::szok:

Faktem jest ,ze ps jest dobrą,bardzo dobrą firmą,ale chyba często nie na kieszeń rodziny z dziecmi :no::baffled::baffled: przynajmniej nie na moją,autentycznie żal mi wydawac aż tyle kasy :szok:

Witamy nową mamusię.

ale u nas biało i to wcale nie przez śnieg a szron:tak:

moniadan Wii kupisz juz za 199e w zestawie z dwoma grami i zestawem kontrolerow, a gry to roznie ale ok 18-20e oczywiscie za i drozsze:baffled:

anineczka hmmm czy psestarzale To zalezy od indywisualnych wymagan gracza Uwazam ze swietnie mozna sie pobawic i pograc na Wii
A za 2-3 lata powiemy ze ps move czy xbox move to przezytek
A co do cen ps3 to faktycznie ok 100e drozsze (przy tej samej pojemnosci dysku) ale za to jaka jakosc No i czytnik blue ray ...... dl mnie ps3 ma duzo wiecej plusow niz xbox

moniadan tuszu prawie pełno:tak:
ale sprawdzę tepreferencje.. choć myślę że to wina ustawień obrazu w kompie mojego D(jeśli to moze mieć wpływ) bo wcześniej drukowałam na swoim kompe a wczoraj zainstowaliśmy drukarkę na jego ... no bo mój nadal popsuty:baffled:

dzindziusia zgadzam się z Tobą jak już pisałam ... ps3 lepsze 100 razy

Anieczka tak jak mówisz drogie jest, ale spytałam sie teraz L na czym mu sie lepiej gra itp to powiedział , że PlayStation jest lepsze . Ma blueRay, darmowe wejscie do neta, grafika podobna. Choć podobno w Play można wiecej w grach wyciagnac z grafiki. A minus to jest drozszy w zakupie, a znowu podłaczenie Xboksa do sieci to jest 60 euro rocznie chyba. Ogólnie mówi że warto wiecej wydać i kupić play. Ale wiadomo zrobisz jak uważasz:)) Mam nadzieje ze pomogłam

Zakupy mi sie udały kupiłam prezent dla L i dla siebie(czego nie planowałam, ale mam bzika na punkcie butów jak mi sie jakies spodobaja:)

A my zmykamy Do pet farm mam nadzieje że bedzie wesoło:)

Miłego dnia

reklama
Hej Dziewczyny jestem tutaj nowa! Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do Swojego grona?! :) Mieszkamy z Mężem w Irlandii od 3 lat. Od jakichś 2 m-cy przebywam w Polsce. 18 września przylecieliśmy do Polski na własny ślub no i dzień przed dostałam krwotoku i leżałam w szpitalu 6 tygodni z rozpoznaniem krwiak pozakosmówkowy i poronienie zagrażające. Na szczęście wszystko sie ułożyło krwiak wchłonął sie w całości i 1 stycznia wracam z Mężem do Irlandii!!! Pozdrawiam wszystkie Mamy ich Dzieciaczki i Brzuszki!:)

Witam nową mamusię

Hey mamusie. My juz po przeprowadzce,Dom piekny,juz sie stad nie ruszymy napewno ;) przestronny, cieply, elegancki, poprostu super. W poniedzialek maja z tv przyjechac,a net to dopiero po nowym roku chyba. Jakas "Wieksza" kawke to zrobie po swietach, teraz w tym tyg zaczne cos na swieta wkoncu robic,bo przez wyprowadzke w tyle jestem. Pozdrawiam

Fajnie, że jesteś zadowolona:-)

Tichonku dobrze, że z imprezki zadowolona:-)

Poczytałam, ale już nie mam czasu na pisanie więcej. U nas sypie od rana śnieg, bielusieńko i zimno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry