reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejoo laski :-) my już po Christmas party w jednym przedszkolu Wiktorka ( w drugim będzie w środę ;-)) była też krótka msza no i Wiktor sie popisał :sorry2: najpierw chciał dmuchać świeczki...później z ołtarza zrobił sobie tor samochodowy a na koniec jak wszyscy odmawiali modlitwe zaczął śpiewać Old McDonald iaooooooooooooo :-D:-D:-D i bynajmniej nie mruczał tego pod nosem :sorry2::-D a do tego był i też mikołaj i kolejne samochody do kolekcji :sorry2: i nawet Zuzka się załapała na kolanko i się nic a nic nie bała ;-) najgorsze że mi dzieciaki posnęły a ja za pół godzinki mam do Galway wyjeżdżać :dry: a te sapią w najlepsze :sorry2: no nic to młodego trza będzie budzić bo Zuzkę mogę przerzucić do auta bo śpi w foteliku także luz no ale Witia zadowolony nie będzie że go budzę ale w przedszkolu raz dwa się rozbudzi :tak:
Witam nową mamusię Dosia gratuluję dzidzi oby dalej obyło sie bez komplikacji :tak:
Co to ja jeszcze chciałam :confused:yyy:baffled: skleroza :sorry2:

Hej Dziewczyny dziekuje za miłe słowa i przyjęcie do grona!!!

Do Tichonek nas szczęście ślub odbył sie w terminie. Dostałam kroplówki i inne leki zatrzymujące krwawienie i wszystko było oki!! Pozdrawiam :)

Witam nowa foremkle-Dosie!!!

U mnie tez jest bialo,ale tez od szronu....

woda mi zamarzla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled:........lipa jak nic:wściekła/y:.

ja mam zamiar dzis robic krokiety...ale najpierw na zakupy musimy jechac...dzis m wczesniej z pracy wraca...o nawet juz wyszedl...to zakupy sie zrobi i do dziela;-)

chyba mlody mis ie budzi:baffled:

Anineczko-nie ma za co-dla Ciebie wszystko:)
Kamcia-no właśnie!!!Dawaj fotkę
Renni-na basen?Nas dzieci chciały wyciągnąć w sobotę,ale z takimi temperaturami-za żadne skarby!!!
A my spacera kolejnego zaliczyliśmy-kupiłam tego łosośka-tzn 6filetów...karpia mam zamówionego i śledziki też,więc będzie super:)
Nie wiem jaka jest u Was tradycja,ale ja od zawsze w Wigilię nie jadłam mięsa-ogólnie cały dzień postu i dopiero kolacja i wszelakie potrawy właśnie są bezmięsne...I sobie właśnie dziś wykombinowałam,że zrobię albo krokiety albo paszteciki z farszem z rybki:)))

Nie wiem jaka jest u Was tradycja,ale ja od zawsze w Wigilię nie jadłam mięsa-ogólnie cały dzień postu i dopiero kolacja i wszelakie potrawy właśnie są bezmięsne...I sobie właśnie dziś wykombinowałam,że zrobię albo krokiety albo paszteciki z farszem z rybki:)))

U nas też nie je się mięsa:-) i ogólnie mało się je, dopiero na wigilijnej kolacji do syta

U nas też raczej nie je się mięsa w wigilię,kurcze już zapomniałam jak to było dokładnie w domu rodzinnym,ale jestem pewna na 99% że się nie jadło...i też pościliśmy cały dzień,ale jako dzieci nie tylko już nastolatki.Dzieci swoje też nie będę głodzic :sorry2:

Ale wam dobrze,ja nic nie robię,kompletnie nic :no: bo wypłata 23 grudnia :szok::-D:-D i mięso zamówione jeszcze nie przyszło :blink:
tak więc ja przy was się kompletnie obijam :cool:
Ale dziś robię golonkę w młodej kapustce,to tak apropo,że jednak obiady gotuję :-p:-D

Ewelcia oby odmroziło rury,dziś rano jak M zawoził Antka do szkoły było -10 stopni :szok: a teraz jest tylko -4 :blink::sorry2:

Hejka dziewuszki,
Ja dopiero sie melduje. Rano kolezanka robila mi pazurki:-), potem, na szczescie, podrzucila mnie autkiem do banku i przywiozla pod dom:-), zaraz bigos w sloiki i za obiad sie biore:tak:. Zeberka bede robic w sosiku:tak:.
Ale rozpisalyscie sie dzisiaj, jak w zeszlym tygodniu pisalyscie stosunkowo niewiele to dzisiaj sie naczytalam, ze hoho.:szok:

Co do konsoli do gier to sie nie znam, a moj maz na Xboxa i grywa sobie czasem, ale on preferuje wyscigi i strzelanki (jak on to mowi).

Witam nowa Mamusie Dosie, gratulacje z okazji slubu i fasolki. Dobrze, ze wszystko jest juz dobrze i oby tak pozostalo.

ViKamciaG wszystko zalezy od drukarki. Ja w swojej jak chce drukowac zdjecia to przed drukowaniem musze zmienic ustawienia drukarki ze zwyklego drukowania na drukowanie fotografii.

Pozdrawiam

reklama
I u nas dziś na obiad żeberka:-p
W wigilię zawsze się u nas pościło,czyli jadło mało (najlepiej wcale) do wigilii,a na wigilię do syta ale postne potrawy:tak:Obżarstwo się zaczynało od pierwszego dnia świąt:-p
Ale ja oczywiście Radka też głodzić nie będę,jakiś chlebek z serkiem czy zupkę może zjeść:tak:
Pomyślałam,że może będą jakieś problemy na lotnisku względem mojego brzucha i prosiłam P żeby do GP zadzwonił po pozwolenie na lot:sorry2:Niby na stronie Ryanaira pisze,że takiej notki (data porodu,poświadczenie,że ciąża bez komplikacji i poświadczenie,że mogę latać samolotem)wymagają od 28 tc,ale jak się ktoś przyczepi,że mam duży brzuch to jak mu udowodnię,że to 19-ty tydzień?:sorry2:

Do góry