reklama

Mamy z Irlandii!!

Nieee no ja głodzić dzieci też nie zamierzam-tak napisałam o swoich doświadczeniach(choć właścwie też od nastu lat;)):)
Anineczko-spokojnie-u mnie oprócz codziennej porcji gotowania bigosu i zamrożonych uszek nic więcej nie mam zrobionego:)Wolę świeżutkie;)
Tichonek-ja też jak leciałam w ciąży z Danielkiem poprosiłam swojego GP o takie zaświadczenie,że nie ma przeciwskazań-co prawda niek nie chciał,ale dla spokojności lepiej mieć jeden papier za dużo niż za mało:)

reklama
kurcze,nawet mi się ta golonka udała :blink:

mój Antek znowu narzeka na ból ucha i zimno mu i już nie wiem o co kaman.
Przecież kilka dni temu zaleczyliśmy ucho :wściekła/y::wściekła/y: już mam serdecznie dośc :baffled::wściekła/y:

dzindusiu jeszcze nie wiem co wybiorę,cenowo o 200e droższe jest ps3 move..
i w zasadzie nikt tutaj nie odpowiedział mi o to co pytałam,a więc co lepsze move czy kinect ;-) ;-)
strzelanki na szczęście mnie i moje męża nie bawią...o alleluja i tak na prawdę szukamy czegoś przy czym można się poruszac.

dobra spadam coś ciekawego porobic :tak:

aha perfidnie chwalę się choinką ;-):-D

2e2e9fc.jpg

Witam
Anieczka kilkoro moich znajomych chwali sobie kintec.
Wiec na pet farm było super, zimno ale fajnie rozgrzewało mult wine:) Więc były zamkki do skakania , restauracja , druga hala z domem mikolaja, toy shopem, stól do robienia kartek do Mikolaja. NA zewnatrz zwierzeta w zagrodach, go karty, sciany wspinaczkowe , drewniany plac zabaw, tunel z siana:) Przejazdzka konikiem, więc ogólnie pozytywnie dzieci sie wyszalały i Oli juz śpi:)

Dla L kupiłam bluze Nike bo wiedzialam że chciał, i bluethoot head
set bo on wiecznie na telefonie siedzi i tylko czekac kiedy dostanie mandat, więc bedzie mógł rozmawiac non stop ze słuchaweczką w uchu:)

No skoro chcecie to pochwale sie butkami:))
No i jak Anieczka choinką:)

A teraz relaksik przy kominku:)
Goodevening

IMG_0612.jpgIMG_0617.jpgIMG_0585.jpgIMG_0610.jpgIMG_0654.jpgIMG_0627.jpgIMG_0596.jpgIMG_0635.jpgIMG_0629.jpgIMG_0607.jpg

Kamcia, wow ale szpile :szok: pewnie super sie prezentuja na nodze, ja niestety nie umiem w takich chodzic, a jak jest slisko to juz w ogole
Reszte zdjec tez fajna, a na tą farme w Moycukllen wybierasz sie?

Anineczko, napaliłam sie przez ciebie na te gierki musze poczytac cos wiecej o tym kintect

U mnie juz połowa bigosu zjedzona :szok::-D chyba bede musiała jakąs kłódke przed M załozyc, bo jak on sie dorwie do czegos to skonczyc nie moze :-D

Dziewczyny wiecie moze co sie stało z mlekiem aptamil po roku, czy oni zmienili etykiete, bo nigdzie nie widze tego growing up niebieskiego tylko jakies żółte :confused:

ogladam własnie demo o kinect, jaaakie to faajne!!!!!!!!!!! chce to chce to chce to!!!!! :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
kamcia sliczna choinka, buciki tez :-)

anineczka co do gier ruchowych to szybko sie znudzily nam ( zbiera tylko kurz - chyba ja sprzedam) Wolimy gry online Ale pomijajac upodobania tematyczne gier to i tak uwazam ze Sony PlayStation jest lepsze , rowniez ''move'':tak::tak::tak: Nio a choinka pierwsza klasa ;-):-)
moja nadal okupuje strych i nie chce zejsc:sorry2::sorry2:

reklama
Witam nowa Mamusie Dosie, gratulacje z okazji slubu i fasolki. Dobrze, ze wszystko jest juz dobrze i oby tak pozostalo.

ViKamciaG wszystko zalezy od drukarki. Ja w swojej jak chce drukowac zdjecia to przed drukowaniem musze zmienic ustawienia drukarki ze zwyklego drukowania na drukowanie fotografii.

Pozdrawiam
równiez wtam nową mamuśkę:-)

asienka ja też pozmieniałam wszytsko i nic..
właśnie o to chodzi że ,.. jak mój laptop działa i tam drukowałam zdjęcia to wychodziły piękne , żywe kolorki , teraz zainstalowaliśmy drukarkę do mojego D laptopa.. no i włąsnie dupa:dry:
kolory sa paskudne mimo że ustawienia te same...
myslę że to chodzi o kolorki jakie on ma w kompie.. a tego nie umiem zmienić:baffled: nie wiem jak i gdzie...
bo chyba z drukarką wszystko ok:confused:

jak już się choinkami chwalicie to i ja się pochwalę:zawstydzona/y::-D

Załączniki

• DSCF5511.jpg
    DSCF5511.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF5527.jpg
    DSCF5527.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF5521.jpg
    DSCF5521.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 50