reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

dobry wieczor.
my dzis znow na zakupach,prezenty,prezenty,prezenty moj maz ma duza rodzine wiec prezent dla kazdego.
kamcia,anineczka vikamciag sliczne choineczki.
zima na calego sypie caly wieczor,cudownie,bylismy z mala i psem w sniegu pobawic fraja ze hej sie troche,szkoly pewnie jutro znow beda zamkniete.jurto zaczynam przygotowywac powoli polskie potrawy.i piec tez
witam dosie.
mala poszla spac wiec chwila spokoju dla nas.

Ostatnia edycja:
reklama
Anieczka L był u kolegi i grał na tym kinect i przed chwila przychodzi do domu i mowi jutro mi kolega pozyczy na próbe i moze sobie kupimy. Wiec sie nakręcił. Ale mówi że troche żaluje że sprzedał Playa, bo move niby lepsze.. No cóz bedziemy chyba na Xboksie grac jak on sie tak napali:)
Więc ty też myśl ostro!!:)

ViKamcia Twoja choinka wygląda jakby była w powietrzu :szok::-D

śliczne choineczki,chyba się dzindusia zdecyduje w końcu wejśc na strych :-D:-D

Kamcia śliczne botki :tak::tak:
Ja pewnie z racji funduszy jednak na xboxa się zdecyduję,gdyby nie lot do Pl w styczniu i w lutym to pewnie mogłabym kupic coś droższego,ale te dwa loty nas mocno pociągną po kieszeni :-:)dry:

moniadan Oby tylko nie było na mnie jak się gra nie spodoba :szok::-D:-D:-D

Mój wrócił z pracy,zjadł i pojechał komuś prac dywany :sorry2:
tak więc idę na tv ;-)

Hey mamusie. U mnie wkoncu tv zrobili, wiec relaksik. neta to dopiero po nowym roku zrobimy. Ja dopiero dzis zrobie liste zakupow I jutro jade do sklepow. Teraz gotuje rosol,zeby m mial czym nakarmic amande jutro, bo pewnie wroce pozno. Milego wieczorku

DZiewczyny sliczne choinki macie.....
Ja na razie swojej jeszcze fotki nie pstrykalam;-)

Kamcia buciki super!!!
Zdjecia z wyprawy tez super!!!

a ja nadal bez wody:baffled:

gotuje mi sie kapusta na krokiety...jutro zrobie farsz i chyba wsadze do zamrazalika a wpiatek szybciorem zrobie nalesniki ....i pozwijam.
Zrobila bym od razu krokiety ,ale mam tak maly zamrazalnik ze juz jest pelen a nic ciekawego w nim nie mam.

u nas sniegu nie ma.....ale za to mroz trzyma....

ja chce woede,ja chce wode , ja chce wode....
w zyciu niczego tak nie pragnelma jak w tym momencie wody:-p:-D:-D:-D:-D

ja tak na szybko

moniadan tak tak własnie zmienili szate graficzna aptamila ze tak się wyraże- kupując kolejne opakowanie niebieskiego( bo Niki wciąz je pije:confused: ) była tam dołączona ulotka informująca o tej zmianie. Takze smiało:tak:

lete:baffled: pęda mam dziś.

Monia to jest własnie ta pet farma w Moycoullen.
anieczka doskonale Cie rozumiem bo ja też mam dylemat czy do Pol leciec w styczniu, bo na to zawsze idzie kasa:/ A hotel mi na miesiac zamykaja.

reklama
Witam

A u nas bigos sie gotuje:-p i tak pomalu do przodu z gotowaniem swiatecznych przysmakow.:tak:

Choinki wszystkie very nice!!!! :tak::tak:"Nasza" jeszcze w garden centre stoi, my zawsze z drzewkiem wstrzymujemy sie na dzien-dwa przed wigilia, tak bylo u mnie w domu i u J, wiec kontynuujemy tradycje.:tak:

kamcia-sexy butki!

anineczko-a moze poczekajcie i kupicie sobie plejka po swietach, moze beda jakies przeceny.

ewelcia-ale pech z ta woda! Wspolczuje Ci strasznie!

Milego wieczoru!

Do góry