reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia ten sam lot:tak::-D
Dziś do Bydgoszczy,Wrocławia i Krakowa już odwołane:wściekła/y:
A ja się spłakałam w szkole na tym przedstawieniu:zawstydzona/y:Mój syn za pszczółkę był przebrany,śpiewali,tańczyli i w ogóle było ekstra:tak:
U nas sypie masakrycznie,świata nie widać:sorry2:
Idę Radka pakować:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam po południowo
Kamcia, to czekam na relacje!
Dzindusia no własnie o to mi chodziło ze to nowy "wynalazek" ten kinect i moze duzo osob twierdzi ze gorszy od PS bo ogolnie xbox jest gorszy, ale jesli zdazylas sprawdzic konkretnie kinect i dalej uwazasz ze movie lepsze, to dzieki za Twoja opinie :-) a mogłabys sprecyzowac co jest gorsze w kinect
Na reklamie wszystko wyglada super, a zwlaszcza te uśmiechnięte twarze graczy
ja sie troche obawiam, czy to sterowanie bez joysticka nie jest jakies gorsze
Tak mysle, ze Movie jest zdecydowanie lepsze jesli chodzi o grafike i gry, a kinect to bardziej taka zabawka dla dzieci... ale ja jestem totalnym laikiem w tych sprawach :sorry:

aha Kamcia mozesz zmiksowac ser, ja uwazam ze taki zmiksowany twarog to nawet lepiej wychodzi niz pomielony kupny

Witam popołudniowo.

Śnieg leży,tak więc zaraz M wróci z pracy i idziemy na sanki.
U nas puki co szkoła otwarta i jutro też jak na razie nie planują zamknąc :tak:

Tichonku oby lot się odbył,dziś lotnisko zamknięte do 17 ale kciuki zaciśnięte by opóźnień jutro nie było :-)

dzindusiu ja również dziękuję za opinię.Wiem doskonale,że ps nie równa się xbox-owi,ale mi chodzi konkretnie o kinect i jak już wspominałam chodzi mi o dzieci.O zabawę dla nich.Wiem,że kinect ma swoje wady,ponoc opóźnia się o 3 sekundy wykrywalnośc ruchu i to na pewno minus,ale plus dla mnie,że moje dziecko nie będzie trzymało czegoś w ręku i to coś nie walnie mi w tv czy lampę :sorry2:
Ale czekam aż Kamcia przetestuje :-D
Nie chciałam wywołac zamieszania porównując grę,a chyba wywołałam ;-)

Tichonku czy pszczółka już jest na NK? bo chętnie bym ją sobie obejrzała :-)

helloł

Tichonkowa... pisałam już ,ze zycze Ci jak najlepiej jednak prognozy lotów nie wróżą nic ciekawego:sorry2:caly czas o Was gadamy z G ... Oby nagle przestalo padać ..

ewelcia86 masz sie z tą wodą :confused2: dobrze,ze chociaz kolezanka blisko;-) a z pęda skorzystałam do utraty tchu:zawstydzona/y::-D:-D

lubiczanko no torty rewelacja :shocked2: a moj tłiksik kochany jaki przystojny i radosny:tak: przesłodki;-) aaa no i czułam Twoją moc dziś :-D

anineczko choineczka piękna:tak: taka pełna blasku;-) a jak młody się czuje? A najmłodszy w nocy juz bez pampka?

kamcia widze ,ze zabawa byla przednia. Fajnie tak:tak:

Dziś miśka przyniosła karteczkę ze szkłoły ,ze jednak dziękują im już za uwage w tym roku:-D Nikunia jeszcze dwa dni...ale wyczekuje eska z decyzją zamknięcia przedszkola:-D

Ostatnia edycja:
Margaritto Antek wczoraj narzekał na ból ucha i gardła,ale jakoś nie specjalnie mu wierzyłam :sorry::zawstydzona/y: nockę całą przechrapał bez żadnego zająknięcia tak więc stwierdziłam,że chyba go nic nie boli.Dziś poszedł do szkoły normalnie,w drodze powrotnej zapytałam czy coś go boli...odpowiedział,że gardło i trochę ucho,Tak więc stwierdziłam,że na sanki nie idzie bo podobno jest chory i jedziemy do lekarza i że lekarz chyba nie da syropku a zastrzyk bo to aż nie prawdopodobne,że go znowu ucho boli....na to moje dziecko odpowiedziało,że on tylko żartował,że nic go nie boli i że jednak nie chce wizyty u lekarza.
Wiem,że go nastraszyłam,może nie potrzebnie,ale widzę,że jest zdrowy,nie ma gorączki,przy jedzeniu nie narzeka i wszelkie objawy zapalenia ucha go nie dotyczą.
Mały hipochondryk mi rośnie :eek:
A ja wiem dlaczego.Bo on uwielbia syropki i słodkie lekarstwa.Jak tylko dostał antybiotyk w kolorze Pink to był wniebowzięty i jeszcze się chwalił,że Matt ma brzydsze lekarstwo bo żółte :shocked2::eek:
a niestety żyjemy w takich czasach,że leki są kolorowe,słodkie i smaczne i ciężko mu wytłumaczyc,że to jest tylko przy chorobie :wściekła/y:
oczywiście mam już zdrowego syna bo wizja sanek go uzdrowiła :tak:
No i była rozmowa ze mną dlaczego się bierze leki,że od leków też można zachorowac i takie tam.Może zrozumie.

A co do Matta tak nosi pampka na noc,miał czas,że wstawał z suchym,ale teraz jest nawet naładowany :blink:
No ale co tam ma jeszcze czas,ważne,że w ciągu dnia nie nosi i nawet jeździmy już na zakupy i po Antka bez pampka ;-):-)

właśnie mięso jedzie do mnie,mieli wysłac sms-a z dokładnym terminen dostawy,ale chyba im komórki zamarzły :dry::dry:

Margaritta-dobrze czułaś-stałam obok Ciebie cały stresujący dzień;-):-DKurczę-raz jeszcze przepraszam za moją sklerozę-mega z resztą:zawstydzona/y::-(:sorry2:
Anineczko-dadzia dla syropku też ma wiele schorzeń na poczekaniu-ło a dla plasterka co moje dzieci potrafią wymyleć:szok::tak::-D
Marta zabrała moje starszaki do siebie i zrobiłam pierogi z kapuchą i grzybami-już ugotowane i do zamrazarki odpowiednio włożone:cool2::-)(Dziękuję Ci kobieto),ale moje kochane 4koła odmówiły posłuszeństwa i nie chce mi odpalić bryka...J mówi,że to dlatego,że powinnam przy takich mrozach odpalać aUTko tak profilaktycznie,żeby sobie pochodziło:dry::sorry2::-(I teraz dojdz człowieku do tego jak i co i gdzie-zwłaszcza w takiej temperaturce:-(

Lubiczanko o plasterki też wojna,a jakże.Właśnie nie dalej jak 15 minut temu bawił się z kotem i kot drasnął po rączce i już pogotowie i z plastrem wzywał.No i znowu tłumaczenie,że mama nie pozwala się z kotem,a raczej kotem bawic i że kot nie chce i go drasnął,że jest dużym facetem i że plaster mu nie pomoże bo przecież krew nie leci.

A co do autka,współczuję.Ja mojego nie muszę odpalac profilaktycznie,ale moje to pikuś przy waszym pod względem wielkości :sorry:

moniadan tak w skrocie;-);-)pluzy i minusy moim zdaniem:
xbox :

plusy
+ latwy do przerobienia
+ tańszy

minusy
- awaryjny (nie wiem jak z ta nowa wersja slim)
- platny xbox live (czyli gra w sieci)
- pad (moim zdaniem ''niewygodny'')

ps3 :

plusy
+ pad (idealnie wpasowywuje sie w dlon)
+ darmowa gra w sieci
+ wyglad
+ blue ray
+ malo awaryjne

minusy
- droższy
- ciezki do przerobienia

samo dzialanie move czy kinetic porownywalne (sprawdzalismy na 1 grze ale bez jakis bajerow)

oczywiscie musisz miec dobry telewizor zeby w pelni cieszyc sie konsola.:tak::tak::tak: to tak w 3 slowach co mysle;-);-)

lubiczanka a moze to tylko kable i swiece do wymiany

Ostatnia edycja:
anineczko pszczółkę właśnie wrzuciłam na NK:tak:
Co do jutra się nie wypowiadam:no:Pół biedy,że być może jutro nie polecimy,gorzej,że następne wolne loty już po świętach i to tylko kilka miejsc a wiadomo,że jak loty odwołują to ludzie od razu bukują na następne wolne.Poza tym my nie mamy karty płatniczej,P manager nam bilety zamawiał i ciekawe jak mamy sobie zabukować?:wściekła/y:Poza tym tak czy siak,trzeba będzie dopłacić różnicę w cenia a że zamawialiśmy bilety z pół roku temu to trza będzie teraz sporo dopłacić:wściekła/y:
Tak coś czuję,że dopiero po Nowym Roku się na samolot załapiemy:-(A w lodówce zero,nie tylko potraw świątecznych ale w ogóle:no:
Fryzjera,ginekologa i notariusza mam przed końcem roku umówionych i szlag wszystko trafi:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry