reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Tichonek zycze Ci aby podroz odbyla sie o czasie...nasi znajomi lecieli w niedziele i niestety opoznienie bylo spore....nie dawno dzwonil J pytalam sie jak sytuacja na lotnisku to mowi ze sa opoznienia ale nie duze ....

Lubiczanko torcik pierwsza klasa :-) synek jaki elegancik :)

Sniezek sypal prawie cala noc wiec jak J wroci z pracy idziemy wyprobowac sanki cora juz sie doczekac nie moze ...

aaa wczoraj przyszedl mi list ze szpitala rowno 3 tyg czekalam na list wizyte mam 29 grudnia ale J bedzie musial zadzwonic przesunac bo neistety pracuje i nie ma sie z kim zamienic...

Milego dnia zycze

reklama
Hejka,
Ja niedawno wstalam, zjadlam sniadanko, popijam herbatke i ide sie ubierac i na spacerek na snieg:-). Maz zakupil mi futerkowe buty z "antyposlizgiem":-D. Zawsze myslalam ze mu sie takie nie podobaja a on mnie tak zaskoczyl ostatnio:tak:. Wogole to sie jakos zmieniac zaczal:shocked2:, kiedys jak kupowalismy koszule to w "bezpiecznych" kolorach,w paskie lub w kratke, a w niedziele pojechalismy do sklepu bo musialam szlafrok do szpitala zakupic i kupilismy 2 nowe koszule w kolorze fioletowym, ale takim dosc jasnym:szok:.
Obiad mam gotowy bo zostal z wczoraj,jedynie sledzie musze namoczyc, wiec dzisiaj slodkie lenistwo.

Tichonek milego pakowania i oby na lotnisku wszystko odbylo sie sprawnie.
Lubiczanko zdjecia super

Pozdrawiam, nastawiam pranie i spacer, Bajo

Tichonek-tak-dokładnie Twoje wskazówki wykorzystałam:)A Danielek-owszem na NK jest podobna focia,tylko tam jest"zadumany"a tu wesolutki:)No i pilnuj"pociągów"-rano w radio mówili,że póki co mają nie zamykać i nie odwoływać:)trzymam kciuki aby przynajmniej do jutra nic się nie zmieniło:)
asieńkoM-może się nie podobają,ale o żonkę dbać musi-i chwała mu za to:)
aaniu-wykorzystujcie póki można sanki:)))

Hej:-)

asienkaM-twoja choinka tez sliczna, a i te szklane bombki tez super, pamietam, ze w PL to tylko szklane mielismy, a najwiekszy sentyment mam do tych najstarszych, komunistycznych.Rok temu jak bylismy w PL to Natalce przypadl do gustu taki balwanek-bombka, pamietam jak sama sie nim bawilam, ale ten czas zapiernicza...

didi- super taki wyjazd w polskie gory, a na nartach lub desce smigacie????

lubiczanko- torty rewelacyjne!

tichonek- oby tylko nie odwolali lotu

sandra-ja mam cyfre, wiec nie wiem.

Witam
Mam pytanie bo mam przepis na sernik, i ser trzeba zmielic ale nie mam maszyny do mielenia (żeby przepuscic prze nia ser). Zatanawiam sie czy moge ser w malakserze zmielic czy lepiej nie???

Aniaa nie wiem czy w szpitalu przyjmą zgłoszenie od Twojego męża.Jak ja potrzebowałam przełożyć wizytę,babka nie chciała od mojego P przyjąć zgłoszenia,kazała mnie zadzwonić bo pacjentka musi osobiście:dry:,choć mój P jej mówił,że ja słabo po angielsku mówię:sorry:No i z braku laku musiłam sama zadzwonić:sorry2:No ale to w Rotundzie,nie wiem jak w innych szpitalach do tego podchodzą:sorry2:
No,ja spakowana,mąż jak to zobaczy to się za głowę złapie:baffled::-D:-D:-D
Idę się zbierać do szkoły,a potem Radka spakuję:tak:

Renni..moj P jezdzi na nartach i na desce... ja niestety probowalam jakis czas temu i przy upadku porzadnie udezylams ie w kolano i musialam odlozyc nauke ale moze tym razem sie uda ..chce sprobowac na desce bo narty to chyba nie dla mnie

Kamcia..ja mam maszynke do mielenia wiec jak chcesz to wal smialo

Ja wlasnie wrocilam ze spaceru, bylabym w domu duzo wczesniej ale jak juz wracalam to spotkalam kuzynke meza z dzieckiem i kolezanka:happy2:. szly na zakupy wiec poszlam z nimi i jak wrocilam do domu to myslalam sie ze moj pecherz eksploduje:szok:, a spacer trwal ponad 1,5 godziny:szok:. wlasnie bede rosolek jadla:-):tak:.

reklama
Ja nadal bez wody:-(:-(:-(
Pranie sie pieze u kolezanki,wode mam od kolezanki...zyc nie umierac:wściekła/y:

Lubiczanko superowe zdjecia....Danielek jaki juz duuuzy mezczyzna....suepr torty:-):tak:
Tichonku oby Wam nie odwolali,bo moja kolezanka tez jutro leci i tez sie boi czy poleci.
Do kad do Polszy leciesz?
Ona do Łodzi o 16 ma miec samolot!!!;-)
Juz teraz zycze spokojnego lotu!!!

Kamcia te pizamki to chyba takie wieksze jak na Oliego?czy sa tez mniejsze?jak na Szymka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry