Aniaa83
Fanka BB :)
Witam
Tichonek zycze Ci aby podroz odbyla sie o czasie...nasi znajomi lecieli w niedziele i niestety opoznienie bylo spore....nie dawno dzwonil J pytalam sie jak sytuacja na lotnisku to mowi ze sa opoznienia ale nie duze ....
Lubiczanko torcik pierwsza klasa :-) synek jaki elegancik
Sniezek sypal prawie cala noc wiec jak J wroci z pracy idziemy wyprobowac sanki cora juz sie doczekac nie moze ...
aaa wczoraj przyszedl mi list ze szpitala rowno 3 tyg czekalam na list wizyte mam 29 grudnia ale J bedzie musial zadzwonic przesunac bo neistety pracuje i nie ma sie z kim zamienic...
Milego dnia zycze
Tichonek zycze Ci aby podroz odbyla sie o czasie...nasi znajomi lecieli w niedziele i niestety opoznienie bylo spore....nie dawno dzwonil J pytalam sie jak sytuacja na lotnisku to mowi ze sa opoznienia ale nie duze ....
Lubiczanko torcik pierwsza klasa :-) synek jaki elegancik
Sniezek sypal prawie cala noc wiec jak J wroci z pracy idziemy wyprobowac sanki cora juz sie doczekac nie moze ...
aaa wczoraj przyszedl mi list ze szpitala rowno 3 tyg czekalam na list wizyte mam 29 grudnia ale J bedzie musial zadzwonic przesunac bo neistety pracuje i nie ma sie z kim zamienic...
Milego dnia zycze
. Zawsze myslalam ze mu sie takie nie podobaja a on mnie tak zaskoczyl ostatnio
. Wogole to sie jakos zmieniac zaczal
, kiedys jak kupowalismy koszule to w "bezpiecznych" kolorach,w paskie lub w kratke, a w niedziele pojechalismy do sklepu bo musialam szlafrok do szpitala zakupic i kupilismy 2 nowe koszule w kolorze fioletowym, ale takim dosc jasnym
.
,choć mój P jej mówił,że ja słabo po angielsku mówię
No i z braku laku musiłam sama zadzwonić
. szly na zakupy wiec poszlam z nimi i jak wrocilam do domu to myslalam sie ze moj pecherz eksploduje