_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Didi-czekamy,czekamy.....
a ja dziś postanowiłam zrobic dzień"na drożdżowo"-na obiad pizza(oczywiscie domowej roboty)a na deser-jagodzianki...Już mi ślinka cieknie-ależ ze mnie się łasuch ostatnimi czasy zrobił-matko!!!!
Madbebe-alez ta Twoja córunia ma włoski sliczne!No boska jest-mój Daniel np.przy Szymku Marty to sianko ma,ale w porównaniu do Wiki mój synek to łysolek))))
a co sie dzieje ostatnimi czasy z VikamciąG????Czyżby znowu problem z kompem?:/hop-hop!!!
jak co się dzieje... przeciez pisałam ostatnio

jeszcze przedwczoraj... sama zobacz

ale co do problemów z kompem to tak.. mam znówoj martuska nie mogę się doczekac Twojej dzidzi:-)
Aania , ja na akt urodzenia czekałam 2 dni , znaczy na 2 dzień po szpitalu ją zarejestropwaliśmy i dostaliśmy na miejscu![]()
a paszpotr mamy polski więc nie pomogę...
tichonku gratuluje synka kolejnego![]()
kolejny komp się popsuł... a mój się śmieje że ja zajeżdząm tym BB wszystkie komputery
bo to już 3 w ciągu 2 lat
coś mi sie teraz popsuło ze nie mogłam stronek otwierać... ale już jest dobrze.... dzięki za pamięć ;-)pozatym to u nie wszystko ok.. no prawie.. ale zawsze jest jakieś ale

szkoda gadać... heh...
Martuśka ogromniaste gratulacje
maluszek jest śliczny ...
dzielna mamuśka z Ciebie

o 14 mialam juz core przy sobie wiec wydaje mi sie jak na pierwszy porod to szybko....teraz tez mam nadzieje ze szybko sie uwine :-)