reklama

Mamy z Irlandii!!

witam sie i ja!
3mam kciuki za rodzace!:tak:Fajnie ze juz dzis przytulicie dzieciatka:happy2:
Tichonek-nie chce nic mowic,ale ja tez sobie info o darmowym parkingu zakodowalam:tak:;-)
pauletta-byle do pn.;-)
Aga_Natalia-gratuluje pomyslnego rozwiazania problemu z praca!

Ja tez dolaczam do palaczek;-):happy2:Cale dnie podkladam i podkladam:-D
Ide sie pokrzatac pki dziecie spi.Mam chwile bo przewaznie drzemka trwa 3h:blink::happy2:

reklama
Didi-czekamy,czekamy.....
a ja dziś postanowiłam zrobic dzień"na drożdżowo"-na obiad pizza(oczywiscie domowej roboty)a na deser-jagodzianki...Już mi ślinka cieknie-ależ ze mnie się łasuch ostatnimi czasy zrobił-matko!!!!
Madbebe-alez ta Twoja córunia ma włoski sliczne!No boska jest-mój Daniel np.przy Szymku Marty to sianko ma,ale w porównaniu do Wiki mój synek to łysolek:)))))
a co sie dzieje ostatnimi czasy z VikamciąG????Czyżby znowu problem z kompem?:/hop-hop!!!

Ostatnia edycja:
Witam

Martuśka,AsieńkoM trzymam kciuki za Was :-):-)

Tichonku jeju ja też zakodowałam o tym parkingu :szok::-D:-D
nie mamy nikogo z Cork tutaj? Tam też jest lotnisko :cool2:

jeśli chodzi o ViKamcie to gdzieś mi się obiło o oczy,że ma problem z wejściem tutaj i pisaniem,jakieś techniczne problemy czy cóś....ale nie to było chyba przed chwaleniem się tutaj brzuchem :dry: tak więc nie wiem :-p:-D

Witam ,
kurcze az mi dreszcze przeszly o tym jak przeczytalam o MARTUSCE I ASIENCE.dziewczyny trzymam kciuki,mam nadzieje ze porod bezbolesny i jeszcze dzis bedziecie tulic swoje malenstwa.
mam nadzieje ze jeszcze dzis jakies wiadomosci dostaniemy.
ciumka

Maruśka juz tuli Kacperka

jak bede wiedziala wiecej napisze wiem tylko ze juz jest

Gratulacje Kochana !!!!
congratulations_baby_boy.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry