reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam ponownie
MoniaD spoko jestesmy umówione:))
Wróciłam z kina pełna energii hihi bardzo fajny film (Brouleskq) , i chyba cosik jeszcze obejrze pewnie będe miała słodkie sny z jakimś ciachem hahah

Dobranoc

Kamcia-ale my właśnie chcemy gdzieś,gdzie bedzie ciepło(a w kwietniu nie mamy za dużo wyborów)w dodatku za rozsądną cenę...przed tzw"zemstą faraona"można się wystrzec-odpowiednio probiotyki biorąc...a nam chodzi o takie wygrzanie się,bo z dziećmi na zwiedzanie to raczej nigdzie nie da rady:(po Barcelonie myślimy raczej o wylegiwaniu się a nie łazikowaniu...na takie wczasy to raczej sami...a rekiny-przecież nie będą tam grasować wiecznie;)
Tak w ogóle-dzień dobry:)

Bry:-)
Ja znów jak po ogień,ale zaraz do dentysty całą rodzinką wybywamy:baffled:
Chciałam tylko przypomnieć,że ja mieszkam jakieś 5 minut autem od lotniska,więc auto można mi pod domem zostawić za free:tak:

Spadam na przegląd klawiatury a popołudniu z Radkiem do logopedy:tak:

Witam:-)
W nocy znowu nie było wody, ale już jest, więc pranie zrobione. Dzisiaj dziewczynki z Balbriggan mogą nie mieć wody
Emergency Information & Updates - Fingal County Council trzeba sobie sprawdzać na bieżąco:-p

Lubiczanko
ja Broń Boże nie narzekam i wiem, że niedługo bunt dwulatka mnie czeka, a że mam słodką, ale jednak charakterną córcię:-D;-) to już się przygotowuję. Na szczęście tatuś jak do tej pory ma podobny front do mnie, więc może coś zdziałamy wspólnie

Miłego dzionka

Tichonek-uważj,bo ja sobie takie info zakodywowuję;)
Asieńko-no ja myślę,że się nie uskarżasz na tego swojego aniołeczka;)Ale przyznam też i rację,że czasem człowiek od zmysłów odchodzi przy takich gangsterach;)))

Chciałam tylko przypomnieć,że ja mieszkam jakieś 5 minut autem od lotniska,więc auto można mi pod domem zostawić za free:tak:

hmmm moze skozystam :-D:-D

dziendobry wszystkim

Podczytuje was troszke ale ostatnio intensywnie zyje wiec czasu mam niewiele na BB Zaluje bardzo:-(:-(

postaram sie nadrobic troszke puzniej

teraz tylko mam nadzieje ze u was wszystko ok

do pozniej

milego dzionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry