reklama

Mamy z Irlandii!!

didi M ma reke zlamana a nie noge!

hmm..no to j anie wiem skad mi ta noga wziela sie..hihii

a co do Martuśki... to maluszka jeszcze nie tuli chociaz do jutra jeszcze czas i moze moze..a jak nie to jutro rano stawia sie w szpitlu i ma wywolanie... ogolnie zmeczona ..nozki ja bola i nie ma juz sil.. wiec niech odpoczywa ile sie da ..
dzisiaj z nia rozmawialam ..jak bede cos wiedziala to napewno zaraz po mnie bedziecie pierwsze wiedzialy jak Kcperek bedzie juz po tej stronie mamusinego brzuszka :-)

reklama
Anineczko-nieeee...jakby tak na wszystkie wypadki,przypadki patrzeć to bałabym się z domku wyjść;)A miejsce-to najbardziej chyba popularne-hurgada albo sharm el sheigh :)Cieszę się,że chłopcy się nie dali:)
Didi-dobry z Ciebie kontrwywiad-czekamy na wieści:)))
co do usg-nie tylko 3D-jeszcze,to najlepiej wziąć ze sobą zimną wodę-gdyby dzidzia nie chciała się odpowiednio zaprezentować wystarczy się napić:)

Ja na chwilkę podzielić się dobrą wiadomością, bo ostatnio się żalilam.
Od soboty wracam do pracy:-).
Wprawdzie ten koleś stracil pracę, ale kilka m-cy już ich oszukiwal.
Ale się cieszę, że wracam.

Lubiczanko dzięki za pw,jakby nas ,tfu narzeczonego mogło zabraknąc :confused2::sorry::laugh2::laugh2:
Oooo właśnie o Sharm el Szejk chodzi,tam grasują rekiny,ale Jacenty napewno z takimi delikwentami da se radę :laugh2::laugh2::laugh2:
Co do picia wody na usg3d uwierz mi,na Mateuszka nie działało :no::-p
leżałam chyba z godzinę w Gdańskiej Invicta i wiecznie pupę miałam na ekranie :baffled:

Mąż już przez choróbsko zleciał kilka kilogramów,ależ przystojniak się robi z niego :rofl2::-D
A ja nic :confused2: niesprawiedliwe :no::-p

ewelcia kumam :rofl2:

Ja na chwilkę podzielić się dobrą wiadomością, bo ostatnio się żalilam.
Od soboty wracam do pracy:-).
Wprawdzie ten koleś stracil pracę, ale kilka m-cy już ich oszukiwal.
Ale się cieszę, że wracam.

Gratulacje:-):-):-), cieszymy się razem z Tobą:-), zasłużyłaś jak najbardziej na tę pracę

Didi no to nas informuj o Martuśce

M pojechał do Lidla a my z Anią się bawimy

Aga_Natalia Gratulacje :-)

Ewelcia86 jak juz zbierzesz sie do prasowania to zapraszam do mnie :-Du mnie tez prasowanie czeka a mam lenia jak nie wiem co

Asienka_R moglas jechac z mezem do lidla{jesli jechal do naszego lidla} przy okazji bys mnie odwiedzila:-)
a nocnikowanie idzie ciezko :zawstydzona/y:

Lubiczanko jak sprawdzone miejsca to nie ma czego sie obawiac przynajmniej mi sie tak wydaje

Qurde to zaskoczylyscie mnie z tym usg 3d zastanawiam sie dlaczego moja ginekolozka powiedziala kolo 32 tc lepiej placi sie nie malo a chcialabym zeby bylo widac malenstwo dobrze

Natalia urzadzila sobie dwu godzinna drzemke niedawno wstala

Ostatnia edycja:
Asienka_R moglas jechac z mezem do lidla{jesli jechal do naszego lidla} przy okazji bys mnie odwiedzila:-)
a nocnikowanie idzie ciezko :zawstydzona/y:
Do Waszego, do Waszego, ale jechał ze szwagrem jego samochodem i nie byłoby jak. Jakbyśmy sami jechali to tak:-). U nas też nocnikowanie ciężko, ale moja młodsza, a Ty się niczym nie przejmuj, przyjdzie Natalki czas:-)

reklama
Aga Natalia super wiesci!!!gratuluje!!!

Aniaa zebralam sie ,ale na raty to robie,bo mlody cos ciagle chce...a to M zeby mu cos pomoc i tak latam z gory na dol...ale zaraz znow sie zabieram za prasowanie...jeszcze troszke mi zostalo;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry