reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko
Z Dublina do Krakowa lub Katowic na nas 4, gdzie Emcia jeszcze nie ma dwóch lat i płaci 20e w dwie strony było 500e bez bagazu i opłaty kartą, czyli wyjdzie jakies 600 euro i jeszcze paliwo i parkong na lotnisku no i jeszcze trzeba miec cos w Pl wiec tysiak jak nic :-(
Nie ma szans zebysmy polecieli, jesli nie chcemy byc na minusie
A ty gdzie szukałas ze wyszlo 300, to było w dwie strony?

reklama
Monidan-a to takie butki:(((ale między innymi dlatego my jak mamy wydać tą kasę na wyjazd do Polski,to wolimy dopłacić troszkę i fruuuu-na prawdziwe wakacje...Już mamy upatrzoną wycieczkę(czekam na szczegóły co do płatnosci)na tydzień do hurgady-all inclusive,w aquahotelu...jak się rozmarzyłam...a tak stąpając po ziemi-to skandal,że rzekome"tanie linie lotnicze"tak żerują na nas:(((

Witam
I ja dzisiaj późno, ale już jestem:-D
Biola Tobie tez gratuluję synka:-):tak:, wysyp chłopaków się szykuje, aż Wam zazdroszczę:-p:rofl2::rofl2::rofl2:
AsienkoM to Cię wymęczyli, pod koniec też pamiętam, że miałam wysokie ciśnienie, ale to pewnie ze zmęczenia. Dobrze, że M po Ciebie mógł przyjechać
Martuśka a Ty jak tam, może już tulisz maluszka:-);-)

Hejka,

ooo trzeba sie za jakies sprzatanie zabrac, bo dom jak po tornadzie wyglada:szok:. Dzisiaj czuje sie dobrze, lekkie pobolewania miewam jak siedze ale wystarczy, ze zaczne sie ruszac, cos robic to przechodzi:-p. Ale dzidzia sie od wczoraj wierci jak szalona;-).

Moniadan nie jestem zalogowana na Xbox Live i ja mam internet na usb i nie wiem czy nie lepszy do tego bylby internet stacjonarny, telefoniczny:sorry:. Ale akurat na tym sie nie znam.

Dobra biore sie za robote, ale najpierw kawke przyszykuje:-).

Biola, swietnie, ze poprawily Ci sie wyniki i gratuluje synka.

Lubiczanko
Z Dublina do Krakowa lub Katowic na nas 4, gdzie Emcia jeszcze nie ma dwóch lat i płaci 20e w dwie strony było 500e bez bagazu i opłaty kartą, czyli wyjdzie jakies 600 euro i jeszcze paliwo i parkong na lotnisku no i jeszcze trzeba miec cos w Pl wiec tysiak jak nic :-(
Nie ma szans zebysmy polecieli, jesli nie chcemy byc na minusie
A ty gdzie szukałas ze wyszlo 300, to było w dwie strony?

my na szczescie nie musimy placic za parking auto zostawiamy na lotnisku w pracy u J
kasa w kraju szybko ucieka tylko czlowiek wymienia w zeszlym roku duzo wydalismy na zabieg J,denstyste wesele bylo w miedzy czasie dwie kiecki sobie kupilam maz buty koszule preznet i kase dalismy dojazd tez kosztowal ehhh grosz do grosza i sie uzbierala niezla sumka

Lubiczanko no prosze az Ci zazdraszczam :-) ale wiem ze my sobie tez odbijemy bo planujemy wypad ale zawsze cos wypadnie a moj J jest taki ze z kupki nie rusza bo to jak mowi jest na inny cel czyt.budowa domu :-)
a co do tych tanich linii to jest naprawde szok niby tanie jakie tanie jak po podliczeniu wychodzi niezla sumka

Asienka_R no witaj milo ze znalazlas chwilke

A ja dzis walcze ze swoja zeby do nocniczka sie przekonala narazie chodzi w majtusiach a ja co chwile sie pytam chcesz siku:tak:

Ostatnia edycja:
Aniaa, powodzenia w nocnikowaniu
A moja lezy juz 2h w lozeczku i nie spi, ale lezy cichutko

Lubiczanko, przeciez miałas czekac na lasta? To juz cos rezerwujesz, podaj mi prosze link do tych wakacji, masz racje ze lepiej troszke dołozyc i leciec na prawdziwe wakacje, ale chciałam tez sie spotkac z rodzina no i zeby dziadki wnuki zobaczyli, poza tym my musimy latac do Pl bo mamy tam dom, w wakacje trzeba bedzie pomalowac troche, kanalizacje mają podłaczac

wiec w tym roku ciepłe kraje odpadaja

Oki ide wyjac Emcie, bo zaczyna juz wołac coraz glosniej

Monidan-zaraz zapodam Ci linka:))))A my też minimum raz do roku musimy być w Pl-w tym pewnie troszke pózniej niż zwykle,bo jak Maleństwo będzie miało ze dwa miechy/:( ale J miał opory...tylko mu wytłumaczyłam,że to ostatni dzwonek-bo z czsórką nie tak łatwo bedzie cos takiego sobie zorganizować...Pewnie najmłodsi będą zostawać u dziadków-i tak nic nie będą pamiętać;)...no i motyw,że i tak tego nie odłożymy był moja kartą atutową-lepiej odkładać gdzieś ,gdzie nie mamy dostępu i jakoś wykorzystać niz"przejeść"...a tą ofertę dostałam od babki z biura podróży,którą wypytywałam jeszcze zanim z siostrą doszliśmy do porozumienia...i jak mi odpowie na maila jak można na raty rozłożyć to zdecydujemy:)choć faktycznie last będzie dla nas lepsze-z wiadomych ciążowych przyczyn i paszportowych-bo do Egiptu musimy sobie wyrobic;/
no już mam-za naszą 5kę 6tys z kawałkiem-niespełna 7 w każdym razie
http://www.traveligo.pl/travel.php/684/121680/2011-01-21/Titanic-Beach-Aqua-Park-All-Inclusive.html

Ostatnia edycja:
Tichonku mnie zas mowilli w medicusie ze usg 3d najlepiej robic miedzy 24tyg a 28tyg...ja mialam w 24tyg i wso piknie bylo widac...
podobno pozniej-czyli po 28tyg dzidzia juz jest duza i slabo widac!

Biola gratuluje synka...wysyp jakis bedzie!

didi M ma reke zlamana a nie noge!

szym chyba spi.m go usypial a ja na kompie ale musze leciec pranie wieszac ...a ile mam prasowania:baffled::szok::szok:

Asienka_R no witaj milo ze znalazlas chwilke

A ja dzis walcze ze swoja zeby do nocniczka sie przekonala narazie chodzi w majtusiach a ja co chwile sie pytam chcesz siku:tak:

Moja też się nie może przekonać, czasem sama woła siku i się rozbiera, posiedzi chwilkę i nic nie zrobi:-D, za to za chwilę w pieluchę robi, ale kupkę jak robi to ucieka, żeby jej na nocnik nie sadzać:-D:rofl2:. No ogarnęłam trochę chatkę, póki Ania śpi, bo potem wstanie i będziemy się bawić.

Zęby chyba odpuściły na razie, bo ładnie śpi w nocy i co najważniejsze do rana w sowim łóżeczku.

Na temat USG 3D się nie wypowiadam, bo nie miałam

reklama
Witam się.

Biolu Gratuluję syneczka :-)
cieszę się,że wyniki idą w górę,widzisz,stres nie wskazany :tak:

Kamciu fajnie,że lecicie do Pl.Ja jednak zrezygnowałam,wysłałam list do sądu i myślę,że to wystarczy bo inny adwokat mówił,że na takich sprawach obecnośc jest nie obowiązkowa :sorry:
za to w lutym aż na 4 dni lecimy :-D

Tichonku Gratuluję tutaj synusia :-):-)

Lubiczanko a nie boisz się w Egipcie tych rekinów ludojadów co to ostatnio żerują albo zamachów terrorystycznych jakie ostatnio miały miejsce?Gdzie dokładnie chcecie leciec?

Aaania powodzenia z nocniczkiem :-)
Co do badania usg3d po 30 tygodniu to radzę wcześniej,bo nie będzie widac całego maluszka tylko poszczególne częsci ciała ;-)

Ewelcia współczuję Mackowi.Ale poszedł na chorobowe z socjala?

U nas nic ciekawego,dalej na antybiotykach,ale już o wiele lepiej.Jestem szczęśliwa bo nasze dzieciaki nie zaraziły się od nas,to jakiś cud :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry