• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam Laseczki wieczorową porą;)
Tichonku - gratuluję Synka:) i mam nadzieję, że wszystko ok i już nie będziesz się nam tu stresowała;)
Misia - zdrówka dla Alutka - wracajcie już do nas
Aania - ja czekałam na akt urodzenia kilka dni, bo jak wychodziłam z małym ze szpitala, to akurat ich biuro było zamknięte i musiałam odebrać w innym budynku. a jeśli chodzi o paszport irl, to my czekaliśmy krótko - ok 2-3 tyg, ale mieliśmy przeciągnięte, bo musieliśmy dosłać jakiś papier. najlepiej jak się dowiesz, jaki czas oczekiwania jest teraz, bo pamiętam, że Pauletta miała problem z paszportem Zuzy - czekała chyba ponad miesiąc...
Martuśka - hop hop? jesteś jeszcze?
AsieńkaM - a ty jak tam? :)
Elike - witam również:)
lecę na seans filmowy - mężowski w delegacji aż do piątku, więc mamy babski wieczór;P
miłego wieczorku:)

reklama
Witam wieczorową porą:)
Andzia szkoda że nie wiedziałam bo ja ostatnio mam parcie na jakis babski wieczór filmowy:)))
Ale widzimy sie jutro na kawce:)
Ja dostałam akt urodzenia Oliviera jak mnie wypisywali ze szpitala.
AsienkaM życze dużo siły i wytrzymałości!!:)
Ewlecia a co sie stało że gips???

Jeszcze wpadam na chwile pochwalić się że kupiłam bilety do Polski na koniec stycznia na 10 dni (dzięki pomocy dobrego duszka:). Olivier sie ucieszy bo tęskni bardzo za babciami, no i ja załatwie lekarzy. Bez większych wydatków bo trzeba kase oszczędzać, tym bardziej kiedy hotel mam zamknięty:/ Rok w Polsce nie byłam i niby się ciesze , ale jednak wole jak rodzinka do mnie przylatuje.
No nic zmykam
Witam nową mamuśke:))
Dobranoc

Kamcia to super ze juz macie bilety:)zawsze to jakas odskocznia od codziennosci jak polecicie do Polski:)
Gipsu na razie nie ma,bedzie mial w piatek,teraz ma taka szyne polokragla i dobrze zewinieta bandarzem-jest sztywne strasznie.
Mial maly wypadek przy pracy:-(
6 tyg z glowy:-(

siemanko

melduje ze dycham..podczytuje Was codziennie..ale jakos weny brak i czasu bo w domu wesolutko i gwarno
Kamcia super ze macie bileciki :-) my juz tez niemozemy sie doczekac zimowisk w Bukowinie :tak:

Ewelcia..wspolczuje mezowi zlamanej nozki... ale jesli to wypadek w pracy to napewno jakies odszkodowanko dostanie .. szkoda ze takim kosztem kaska ale nozka zrosnie sie :tak:

hej dziewczyny wpadlam sie pochwalic ze u mnie tez bedzie synek Natanek albo Dominik:))))))dzidzia rozwija sie prawidlowo jak narazie nie ma zadnych uchybien od normy wiec wszystko powiinno byc ok:)))wczoraj jeszcze dodoatkowo [powtorzylalm swoje TSH i wyszlo mi prawie w normie prawdopodobnie stres i nerwy jakie przezylam dzien wczesniej przed zrobieniem tamtych badan spowodowaly podwyzszenie tego hormonu i daly bledny wynik,wiec mam nadziejej ze te pare dni jeszcze w pl okaza sie dla mnie laskawsze niz poprzednie:)))))aby wiecej takich wiadomosci:)

reklama
[video=youtube;WSPnUDvfOpY]http://www.youtube.com/watch?v=WSPnUDvfOpY[/video]

hahha..ja namowie P na cos fifty fifty ..hahaha

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry