Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Bry:-)
Czwartek dziś więc...

Biola gratuluję syneczka
Jakiś wysyp chłopaków czy co?
Opowiem jak to z naszym USG wczorajszym
Otóż USG takie porządne,genetyczne będę miała w przyszły wtorek,ale bardzo chciałam mieć zrobione też USG 3D,tak na pamiątkę i znalazłam ginekologa,który takowe robi.Wczoraj pojechaliśmy na USG i pan doktor zaczął robić USG takie 2D bo musiał najpierw dzidzię zmierzyć i okazało się,że jest jeszcze za malutka na USG 3D
Waży w tej chwili jakieś 380g a do USG 3D powinna około 500g
Tak więc pan doktor tylko szybko sprawdził wymiary dzidziusia,serduszko i płeć,ale prosił,żeby wrócić 14-tego
Nie wziął ani grosza od nas:-)
A zbliżenie pitolka takie zrobił,że nie można się było pomylić
Czyli we wtorek mam USG genetyczne i wszystko będzie dokładnie sprawdzane,mierzone a 14-tego USG 3D z filmikiem
Czwartek dziś więc...

Biola gratuluję syneczka
Jakiś wysyp chłopaków czy co?
Opowiem jak to z naszym USG wczorajszym

Otóż USG takie porządne,genetyczne będę miała w przyszły wtorek,ale bardzo chciałam mieć zrobione też USG 3D,tak na pamiątkę i znalazłam ginekologa,który takowe robi.Wczoraj pojechaliśmy na USG i pan doktor zaczął robić USG takie 2D bo musiał najpierw dzidzię zmierzyć i okazało się,że jest jeszcze za malutka na USG 3D
Waży w tej chwili jakieś 380g a do USG 3D powinna około 500g
Tak więc pan doktor tylko szybko sprawdził wymiary dzidziusia,serduszko i płeć,ale prosił,żeby wrócić 14-tego
Nie wziął ani grosza od nas:-)A zbliżenie pitolka takie zrobił,że nie można się było pomylić

Czyli we wtorek mam USG genetyczne i wszystko będzie dokładnie sprawdzane,mierzone a 14-tego USG 3D z filmikiem

super, ze lecisz, a ile cie wyniosły bilety?