reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Czwartek dziś więc...:rolleyes2::-D:-D
Biola gratuluję syneczka:tak:Jakiś wysyp chłopaków czy co?:-D
Opowiem jak to z naszym USG wczorajszym:tak:
Otóż USG takie porządne,genetyczne będę miała w przyszły wtorek,ale bardzo chciałam mieć zrobione też USG 3D,tak na pamiątkę i znalazłam ginekologa,który takowe robi.Wczoraj pojechaliśmy na USG i pan doktor zaczął robić USG takie 2D bo musiał najpierw dzidzię zmierzyć i okazało się,że jest jeszcze za malutka na USG 3D:tak:Waży w tej chwili jakieś 380g a do USG 3D powinna około 500g:tak:Tak więc pan doktor tylko szybko sprawdził wymiary dzidziusia,serduszko i płeć,ale prosił,żeby wrócić 14-tego:tak:Nie wziął ani grosza od nas:-)
A zbliżenie pitolka takie zrobił,że nie można się było pomylić:-D
Czyli we wtorek mam USG genetyczne i wszystko będzie dokładnie sprawdzane,mierzone a 14-tego USG 3D z filmikiem:tak:

reklama
Tichonek-ach ten czwartek...piekny-suwaczek oczywiście:)A nie mówiłam,ze na 3D trzeba pózniej się wybrac????ale zostałam zgaszona i o!
Elika-witam i ja Ciebie w naszym gronie
Ewelcia-bidulek mężuś-teraz się nim opiekuj;)
Andzulina-ale Ci dobrze...zazdroszczę takich wieczorków:)
Didi-a już się zaczęłam o Ciebie martwić-ładnie tak się nie odzywac;)
Kamcia-szkoda,że mój J nawet słyszeć nie chce o moim wyjezdzie do Pl:(Mówi,że by się zatęsknił-pieszczoch mój kochany:)
a ja dzis opózniona...w dodatku w szlafroczku...ale nie dlatego,żem tak sobie pospała,bo z łóżka się zwloklam dokładnie o 6.18,ale dlatego,że walczyłam żeby zobaczyć film "tańcz i kochaj"-a z moim boskim netem booforowanie szło jak krew z\ nosa:(((ale już jestem po seansiku-nawet,nawet...
No idę się ubrać-a Wam miłego dnia:)

Witam!
Mróz wrócił, albo tak wcześnie wstałam, ze jeszcze zauważyłam ;-)

Kamcia, rok nie byłas w PL :szok: super, ze lecisz, a ile cie wyniosły bilety?
my wczoraj mielismy rozmowe z M, bo planowalismy leciec na Wielkanoc do Polski, ale taki wylot to jakies 1000e i chyba nic z tego nie wyjdzie, bo nie mamy tyle, wiec chyba dopiero polecimy na wakacje i to tez tylko do Polski, w zeszłym roku poszalelismy w Grecji, a teraz trzeba zacisnąc pasa :sorry:

Asienka fajnie, ze masz kinecta, ja wciaz obolała po cwiczeniach :-p
a zalogowałas sie w xbox live?
Jak dzis, masz jakies skurcze? Moze jeszcze Martuske przescigniesz ;-)

Tichonek, jaki lekarz w porządku, ze nic nie wziąl za badanie

Witam

ja dopiero zjadlam sniadanko i zaraz sie biore za obiad

Tichonek z tego co mo mowla moja ginekolozka to badnie 3d dobrze jest robic po 30 tc mowila ze wtedy jest wszystko dobrze widoczne ja wlasnie kolo 30 tc zrobie takie badanie ale wlasnie sie zastanawiam czy 3d czy 4 d :-)

Bina gratuluje synka :-) to teraz chyba moja kolej bo Tichonkowa i Ty juz wiecie kogo nosicie pod sercem:-)

Kamcia dlugo nie bylas my jak wszystko dobrze pojdzie to polecimy w lipcu i tez rok nie bylismy teskno mi jak cholera

Moniadan bilety sa cholernie drogie nie wiem jakimi liniami latacie my latamy aerlingusem i tez chcielismy leciec w kwietniu ale stwierdzilismy ze juz bede wysoko w ciazy a dwa cena byla kosmiczna cos kolo 1000 patrzylam osttanio bilety na lipca na nasza 4 wychodzi 700 euro ale narazie biletow nie kupujemy bo nie wiemy czy zdazymy wyrobic paszport dla malucha wiec jak bedziemy kupywac w czerwcu to ceny napewno podskocza w gore

Elika witaj :-)

Tichonek-ach ten czwartek...piekny-suwaczek oczywiście:)A nie mówiłam,ze na 3D trzeba pózniej się wybrac????ale zostałam zgaszona i o!
Ale nie przeze mnie,broń Boże:no::szok::-DWiem,że była rozmowa na ten temat ale się nie wypowiadałam bo nie miałam nigdy takowego USG więc nie wiedziałam jak to się ma:no:Lekarz wczoraj mi powiedział,że takie USG robi się pomiędzy 22 a 24 tygodniem ciąży:tak:Natomiast później już też nie bardzo bo dzieciaczek może być zbyt duży i pozwijany,żeby cokolwiek zobaczyć:tak:Przełączył nam na momencik na 3D i akurat synek machał do nas rączką,fajnie było widać mordkę,ale pan doktor powiedział,że za półtora tygodnia będzie o wiele wyraźniejszy filmik więc proponuje wrócić:tak:

Ale nie przeze mnie,broń Boże:no::szok::-DWiem,że była rozmowa na ten temat ale się nie wypowiadałam bo nie miałam nigdy takowego USG więc nie wiedziałam jak to się ma:no:Lekarz wczoraj mi powiedział,że takie USG robi się pomiędzy 22 a 24 tygodniem ciąży:tak:Przełączył nam na momencik na 3D i akurat synek machał do nas rączką,fajnie było widać mordkę,ale pan doktor powiedział,że za półtora tygodnia będzie o wiele wyraźniejszy filmik więc proponuje wrócić:tak:

to widze co lekarz to inna opinia ;-)

Tichonek-faaaaajnie:)Aż mi się zachciało zobaczyć tego maluszka,który sobie cichaczem pomieszkuje w moim brzucholu:)))a wiem,ze nie przez Ciebie-ja co prawda tez nie miałam takowego usg,ale wklejałam wówczas artykuł
Aaniu-no przed chwilą znowu sprawdzałam-ja z familią 344e w dwie strony...tylko,ze WIZZAIREM:)))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry