reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
MARTUSKA GRATULACJE WIELKI.Maly jest przesliczny,juz sie nie moge doczekac kiedy ja bede tulila moje malenstwo,tylko pozazdroscic.duzo zdrowka i caluskow sle dla mamuni i dzidzi.

tak czekam i czekam na wiadomości od AsieńkiM i chyba dzisiaj juz sie nie dowiem:-( zmęczona jestem i ide spac,mam nadzieje ze rano juz będą wieści:-)coś długo bidulka sie męczy:/

Witam mamunie.
Martuska Gratulacje,sliczny duzy chlopczyk
AsienkoM powodzenia.
Dziekuje dziewczynki za slowa otuchy.Co do dzidziusia to nie zaprzestajemy prob:tak::-)Jesli chodzi o domek,to juz troche mi przeszlo.Bedziemy szukac,choc duzo czasu nie mamy.Jesli nie uda niciekawego sie znalesc to sprobujemy wymoc na landlordach obnizenie czynszu,wtedy moze zostaniemy tutaj.
Pauletta dzieki za propozycje przeprowadzki do Tuam,ale K ma tutaj dwie prace i odleglosc tu jest przeszkoda.
Moniadan szkoda ze nie dalam rady dolaczyc do tego super towarzystwa i pysznej babki.
Ja ostatnio nie mam czasu na nic.Tobiasz ostatnio to maly lobuziak,do tego jeszce dwojeczka dzieci,wiec jest co robic.Z domu sie nie ruszamy,bo albo maz mi podkradnie auto albo dzieci sa u mnie i widze,ze Tobiego juz rozpiera energia.
Dziewczyny z Galway czy ze wzgledu na Wielka Orkiestre jest cos dla dzieci w polskiej szkole-bo cos mi sie obilo o uszy.

Martuśka ogromne gratulacje ślicznego synka!!!!
Mój chrześniak Kacperek też urodził się 7 stycznia. Straszny uparciuch z niego za chrzestną i nerwusek, ale kochany z niego chłopak!!!!

reklama
hejka

Martuska OGROMNE GRATULACJE:-)synek sliczny
AsienkoM powodzenia
ehhh mój M kupil tego kinecta i juz pol dnia gra ze znajomym:dry::dry:dobrze ze nas dopuscili i rodzinnie zagralismy sobie w kregle nawet Olivka:-D ha ha a ja wygralam. grrr salon mam zdemolowany bo wszystko jest teraz porostawiane po katach zeby miejsce bylo do tego skakania.Poxniej musialam oddac malej kompa bo chciala jeszcze grac i wlaczylam jej gierki na mini mini, a mnie nic innego nie zostalo jak oddalic sie do mych robótek:cool2:
Dobranoc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry