reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam Wszystkich!!!!
Dziewczyny pomozcie,dopadla mnie przykra dolegliwosc,,zapalenie pecherza,,:wściekła/y:znacie moze jakies specyfiki na tutejszym rynku godne polecenia? z gory dziekuje za pomoc.

reklama
AsienkoM..Gratulacje córeczki niech zdrowo rosnie :)
Hej Ja tylko z gratulacjami dla koleżanki.
Dziękuje za gratulacje dla mnie wzruszyłam się jak wczoraj zobaczyłam ile ich jest:tak::-) bardzo dziekuje.jak dojde troszke do siebie napiszejak to mój synek przyszedl na świat.buziaki

Bry:-)
A ja też wpadam zobaczyć co u Asienki i właśnie chciałam pisać,że myślę,że córa będzie a tu proszę!:-)

Gratuluję,niech się Zuzia zdrowo chowa,jak najmniej płacze,jak najwięcej śmieje:tak:
1817750pthntc3gho.gif

Kasiu Irlandko,mam nadzieję,że pomimo swej decyzji będziesz do nas zaglądać:sorry:

basiulka77 ojojoj,nie zazdroszczę:no:Paskudztwo:confused2:Miałam krótko przed ciążą zapalenie pęcherza,ale miałam lek z Polski-Furaginę:sorry:Tu nie wiem jak się leki na to nazywają,ale możesz brać leki przeciwbólowe,Paracetamol czy coś podobnego,zawsze to trochę ulgi:sorry:Zdróweczka!

Basiulka77-zapytaj może o odpowiednik Furaginu...
A to jeszcze rada z netu: Kup tutaj w aptece czy Bootsie lek o nazwie Cystopurin kosztije 6 euro ale pomaga w 100% sa tam saszetki ktore miesza sie z pol szklanka wody zimnej kuracja trwa 24 godziny:)
Ale ja tego leku nie znam...Moze poczytaj coś wiecej o nim...

Ostatnia edycja:
Witam Wszystkich!!!!
Dziewczyny pomozcie,dopadla mnie przykra dolegliwosc,,zapalenie pecherza,,:wściekła/y:znacie moze jakies specyfiki na tutejszym rynku godne polecenia? z gory dziekuje za pomoc.

kup sobie CYSTOPURIN mi pomogl jak mialam problemy z pecherzem i pij duzo soku i herbatki z żurawiny

Makrodantin a to jest podobno odpowiednik Furaginu

Ostatnia edycja:
martuśka najogromniejsze gratulacje synka!:tak:
asieńko gratuluje zosieńki :-)
basiulka77 żurawina, kiwi, cytryna wszystko to pomoże bo ma ogromne ilości witaminy C , która wypłukuje bakterie z układu moczowego;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry