• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ile chetnych ;-) to moze ja tez dolacze hehe

Lubiczanko my dalismy za kinecta 320 z dodatkowa gra
Anineczko a ty kiedy kupujesz ja sie nakrecialam dzieki Tobie

Moj M poszedl na WOSP bo jest wolontariuszem a ja siedze i robie sie coraz bardIej senna

Witam
No własnie zapomniałam że Misia w PL:)))
A ja dzis u koleżanki dzień spędziłam miło , bo L sesje ma cały dzien ale za niedługo wraca i wybywam do miasta:))

Widze szukamy pomocy dla Anieczki no więc nie byłabym sobą gdybym sie nie zgłosiła hihi (zawsze w szkole byłam przewodniczącą , i główną organizatorką), a forum juz troche znam więc czemu nie:))))

Dziś zobie zrobiłam małe SPA i mam twarz jak burak ale make up sie da i will be good:))

Miłego wieczorku

OO widze tu cisza jak makiem zasiał:)))
Ja już w domku
Dobranoc i dzieńdobry:))

Ostatnia edycja:
Witam

ludzie przez tą przerwę zapomniałam o której dziecko do szkoły.Coś mi się ubzdurało,że na 8:10 i waliłam o tej godzinie do drzwi szkoły zdziwiona,że żadnych rodziców z dziecmi jeszcze nie ma :blink: Nadgorliwa ja,dopiero dyrektor mnie uświadomił,że jeszcze 20 minut czasu :baffled:

dziendobry

ja tez od dawna na nogach - pies sasiadow od 7 szczekal jak opetany Mam go dosc ale juz niedlugo.... i cale szczescie , kawka juz dawno wypita

patryk marudzi okrutnie - chyba gorne jedynki daja o sobie znac
ah skad mam cierpliwosc brac jak mi sie dawno skonczyla

milego dzionka babeczki

reklama
Anineczko-brawo!!!Przede wszystkim nie zaspałaś-lepiej być 20min przed czasem niż 5minut pa:)))Jestem z Ciebie dumna,bo myślałam,że zaśpisz;)))
No moje kochane dzieci odstawione-i o dziwo szczęśliwe,że do szkoły wracają:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry