• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Anieczko no widzisz ty byłaś za wczesnie a ja za pózno, budzik zadzwonil a Olivier jeszcze chrapał, no wiec pytam sie czy chce isc do przedszkola a on nic no wiec ja happy ze sobie pośpie hihi a on o 9.24 przychodzi i drze sie ze chce do przedszkola. No i co speed ubrac sie umyc i zium pani sie tylko usmiała no ale cóż mi tez nie chciało sie wstawać:)

I zadzwoniła do mnie babka z agencji że ma dla mnie oferte pracy w fabryce i jutro interview wiec zobaczymy...:)

MoniaD to Emcia Ci niezle śpi:))

Widze że kazda szczęśliwa że wraca do normalności szkolno/przedszkolnej hihihi

reklama
Witam wszystkich:-)
wizyta u gp o 15 juz nie moge sie doczekac ,niestety Cystopurin nie pomaga :no:pewnie nie obedzie sie bez antybiotyku:wściekła/y:
eh...ja mam dzis fatalny dzien wlasnie zadzwonila moja szefowa i oswiadczyla i ze juz nie pracuje:angry::angry::angry:bankructwo w firmie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i takim sposobem jestem w gronie bezrobotnych:wściekła/y:

My już po śniadanku, kawce, wywiesiłyśmy pranko, potem tylko obiad zrobię i chyba to by było tyle na dziś:rofl2::-p

Ja się cieszę, bo moje dziecko nie chciało przez jakiś czas pić mleka z kaszką i jeść jogurtów, ale znowu je. Ona ma takie dni, że ciągle coś w buzi memla albo nic nie chce, oszaleć można

Mówicie, że wracacie do normalności, bo dzieci do szkoły tudzież przedszkola wracają:rofl2::rofl2::rofl2:

Witam wszystkich:-)
wizyta u gp o 15 juz nie moge sie doczekac ,niestety Cystopurin nie pomaga :no:pewnie nie obedzie sie bez antybiotyku:wściekła/y:
eh...ja mam dzis fatalny dzien wlasnie zadzwonila moja szefowa i oswiadczyla i ze juz nie pracuje:angry::angry::angry:bankructwo w firmie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i takim sposobem jestem w gronie bezrobotnych:wściekła/y:

basiulka ja mam furagin z pl ale niewiem jakby ci go przekazac :sorry2::sorry2:

Anineczko-no własnie nie mam....a jakis ped moze i by się znalazł...ale o-Daniel spi to nawet do sklepu nie mogę pójść...a coś na obiad trzeba zakupić:)
Basiulka-bedzie dobrze-swiat się na wali,a my Polki zaradne babki jesteśmy i coś wymyslimy:)
Kamcia-za wczasu zacisne kciuki:)
dostałam list z axy-nowy rok nowe ubezpieczenie-wow-całe 6e mniej bedę płacic:/

Lubiczanko akurat 6 euro na waciki hahah
Zaraz jade do agencji form wypelnic i juz jutro mozesz kciuki trzymac:))

Basiulka no i bedziesz miala więcej czasu na nas i forum hiihi

reklama
Ciao!!
A ja juz jutro powracam na nasze irlandzkie lono! Ciesze sie...stesknilam sie za mezem, swoim domkiem, kociakami no i Wami!! Oczywiscie troche mi przykro znow wydzierac Alutka z babcinych, dziadziowych i ciocinych ramion ale pociesza mnie fakt,ze juz za miesiac mama do mnie przylatuje! Dzis kurier odbiera moja 18 kilowa pake bo oczywiscie nie bylo szans zebym sie zabrala ze wszystkim! Same leki waza chyba z 5 kilo...wykupilam pol apteki..hehe...
Dzis ostatnie odwiedzinki moich psiapsiolek- nielicznych, ktore mi jeszcze w POlandii zostaly. I znow mam steresa przed lotem tymbardziej ze jest wieczorem i grubo zahacza o Alowe spanie nocne. Czizas..oby tylko afery nie robil!
No nic - narazie lece i pozdrawiam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry