reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzindusia dziekuje z calego serca ale mam wizyte u lekarza i mam cichutka nadzieje na antybiotyk:)
Lubiczanka
wlasnie juz sobie wymyslilam zaczne staranka o drugie bobo;)
Kamcia
zaciskam kciuki za int v

reklama
basiulka ja to zawsze antybiotykow unikam jak ognia Ale oczywiscie jesli nic innego nie pomaga..... Jesli jednak obejdzie sie bez to pamietaj ze furagin mam i chetnie sie nim podziele :-)

kamcia a ty co?? pracy szukasz nowej??

Basiulka-no i proszę jaki cudowny plan sobie załozyłas:)))
Misia-spokojnego(bezstresowego)dopinania wszystkiego na ostatni guzik:)i przyjemnego spotkania z psiapsółkami(nie muszą byc liczne,ważne,że prawdziwe:)))
kamcia-ja tam wolę od razu:)

Bry:-)
Wy tu o powrocie do szkoły a my jeszcze tydzień w Polsce:baffled:Już bym chciała wracać do siebie,swojego bałaganu,nie ma to jak w domku:sorry2:
Radek też już wypytuje kiedy do domku wracamy bo on tęskni za swoim pokojem (w którym mało co czasu spędza:-D)i za szkołą:tak:
Boszsz...jak se pomyślę,że wrócimy a tam nawet ziemniaków na obiad nie ma to...:baffled::-D
I zaraz we wtorek zaś wyprawa do szpitala autobusem i pół dnia w poważaniu:baffled:
Basiulka współczuję tego bólu pęcherza:sorry2:I dzisiejszej informacji od szefowej również,ale może faktycznie,nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło:blink:
Kamcia powodzenia na interview:tak:
Misia wysokich lotów.
A ja jutro na USG genetyczne i oczywiście jak na mnie przystało stress jest ze mną:eek:

pęd się nie znalazł :oo:
Za to herbatka się znalazła i trzeba ją wypic :tak:

dzindusiu to fajnie,ze się przenosicie do Limerick.Będziesz miała większe szanse na spotkania forumowe :-)

basiulka szkoda,że z pracą tak wyszło,no ale widzę,że miłe zajęcie już sobie znalazłaś :-D
Zdrówka życzę.

Lubiczanko całe 6 euro? poszaleli.A ty normalnie nadziana teraz jesteś ;-):-D:-D
he he mi się nadziana źle skojarzyło,ale czuje,ze mnie głupawka bierze :unsure::oo2:

Kamcia no to kciuki zaciskam i przestaję pisac na forum...bo mam kciuki zaciśnięte :nerd:

Misia Ciao :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry