• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko :-D ja też kładąc się spac wczoraj myślałam,że zaśpię :rofl2:
moje dziecko też szczęśliwe,że do szkoły poszło ;-)

dzindusiu a to niewychowany pies :-D
a co przeprowadzacie się?

reklama
Witam
Ja w szlafroku pije herbatke a moja Emcia jeszcze spi a poszla wczoraj spac punkt 18:40!!! To niezle ;-)
Eryk w szkole i mam bloga cisze
Milego dnia mamuski

Ps anineczko przyznaj sie ze dobrze wiedzialas o ktorej szkola sie zaczyna ale chcialas jak najszybciej dzieci z domu wykopac :-D

Moj tez szczesliwy ze poszedl
Do szkoly

Ostatnia edycja:
Lubiczanko :-D ja też kładąc się spac wczoraj myślałam,że zaśpię :rofl2:
moje dziecko też szczęśliwe,że do szkoły poszło ;-)

dzindusiu a to niewychowany pies :-D
a co przeprowadzacie się?

oczywiscie nie czepiam sie ze pies szczeka bo to normalne przeciez ale on tak skomla i wogule..... jest zaniedbany i wyglada na ''nieszczesliwego'' a wlasciciele to przykuli go lancuchem przy budzie i mysla ze jest ok a pies taki biedny...

nio a my wracamy do miasta :tak::tak::tak:

Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę, czy któraś z Was posiada jakiś kontakt do dr Anetty Sempki (wiem że kiedyś pracowała w Galway, teraz z tego co się orientuję jest w Dublinie).
Przy czym nie chodzi mi o numer na rejestracje do przychodni, tylko jakiś prywatną komórkę którą udostępnia pacjentom:tak:

oczywiscie nie czepiam sie ze pies szczeka bo to normalne przeciez ale on tak skomla i wogule..... jest zaniedbany i wyglada na ''nieszczesliwego'' a wlasciciele to przykuli go lancuchem przy budzie i mysla ze jest ok a pies taki biedny...

nio a my wracamy do miasta :tak::tak::tak:

Nie no wiem,że się nie czepiasz ;-):tak:
Szkoda psiaka :sorry2:
Do miasta czyli Limerick tak?

Barmanko nie pomogę :sorry2:

Lubiczanko ty nie masz co robic? :szok::-D
Ja też nie :-p:-D
To znaczy mam dużo do roboty,ale coś mi się pęd zapodział :baffled:
Idę go poszukac :tak:

reklama
barmanko niestety tez nie pomoge

anineczka nio back to limerick :tak::tak: tu niby wszystko jest w porzadku ale czulusmy niedosty , cos jets nie tak Znalezlismy domek ktory spelnia wszystkie nasze oczekiwania i wracamy Tam czulismy sie naprawde dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry