Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ha ha nienawidze tego...
Lubiczanko oj nie da rady..ja mam swoich dosc...myje codziennieEwelcia-wpadnij i moje podłogi przetrzeć,bo to najgorsiejsza rzecz jaka muszę wykonać i zawsze odwlekam w nieskończoność:/

to znaczy?a jak mozna zostac moderatorem takiego forum?? bom ciekawa :-)

wiem ze zawsze mnie pełniej..Witam
marta-w Thurles chyba juz ostatni weekend:/
AsieńkoM-trzymam kciuki-choc moze juz teraz Maluszek jest juz z Toba
AsieńkoR-ja tez pierwszy poród miałam migiem-po 16tej zaczęłam mieć regularne skurcze(rodzice chcieli do szpitala mnie wiezć,ale ja musiałam do końca obejrzeć-uwaga-Esmeraldę)o 17.30 już byłam w szpitalu,połaziłam,wziełam ciepłą kąpiel,a równiusio o 1szej w nocy dawidek przywitał swiat
Z resztą ja tam na żaden poród nie narzekam-mam nadzioeję,że ostatni,który mnie czeka nie popsuje moich statystyk
VikamciaG-nie ,no pamiętałam,ze sie pojawiłaś na chwilunię,ale właśnie zazwyczaj wiecej Cię tutaj
Martuska-prawdziwy skarbek-a Mamusia jaka szczęśliwa-i nie ma co się dziwić
Kasiuleczka-widzę,że nastał szał na kinecta...a powiedzcie mi ile takie cacko kosztuje w sklepie?
No-dom razem z J ogarnęliśmy,po Świetach sladu nie ma)))pranko się robi,obiad czeka na zrobienie...no i brykam-miłego dnia Wam życzę

to znaczy?
Moderatorem tego działu jestem jeszcze ja,tak więc nie został bez opieki,ale szukam pomocy ;-)
Wieczorem założę nowy wątek i będę zbierała kandydatury dziewcząt chętnych na moderację tego działu.Każda z was może się zgłosic ;-)
A później jak już uzbieram chętne to zrobimy sondę niejawną i zagłosujemy kto zostanie moderatorem Mam z Irlandii.
Zgłaszasz się? ;-)
Pamiętajcie,że każda może się zgłosic,która ma czas ogarnięcia tego,systematycznie będzie zaglądac na forum,jest obiektywna,ma stalowe nerwy.
Witam :-)

choc i tak szans nie mam
:-