reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzieki laseczki pewnie dużo jest kandydatów na to miejsce ale to nic prbować trzeba.
Anieczka kazdy powód jest dobry do nieszukania pędu nawet herbatka, a ty tak mocno nie zaciskaj i nie pręż sie bo jeszcze Ci coś wyleci hehehe
Okrpona jestem, lece ..

reklama
lubiczanko jak Ci tak się nudzi to może podjedź do Swords i mi mieszkanie posprzątaj bo po prawie miesiącu nieobecności pewnie koty i inne drapieżniki mi pod kanapami gęby drą:-D:-DMożesz przy okazji podrzucić parę ziemniaków na obiad bo my w niedzielę przed północą dopiero do domu dotrzemy:-D:-D

lubiczanko jak Ci tak się nudzi to może podjedź do Swords i mi mieszkanie posprzątaj bo po prawie miesiącu nieobecności pewnie koty i inne drapieżniki mi pod kanapami gęby drą:-D:-DMożesz przy okazji podrzucić parę ziemniaków na obiad bo my w niedzielę przed północą dopiero do domu dotrzemy:-D:-D

niezbadane są zachcianki ciężarnych.I co te ziemniaki będziesz o północy w niedzielę jadła,że się tak dopominasz?
Na obiad się wproś do kogoś,a nie ziemniaki pożyczała :-D:-D

Anineczko-po łapach go;))))))))
Tichonek-daj klucze,to nie tylko posprzatam a całkowicie wysprzatam Ci domek-puste sciany;))))
nie no przepraszam Was za mnie dzis,ale takl mnie dopadł głupkowaty humor...

reklama
Witam

Kamcia powodzenia

Lubiczanko moj J dostal P60 wszytskie rachunki juz zebralismy i jak wszystko dobrze pojdzie do albo we srode albo we czwartek bedziemy jechali do biura

Misia szczesliwego lotu zycze....

My z cora dopiero co sniadanie zjadlysmy zaraz sie biore za obiad a pozniej musze bryknac na poczte bo przyslali mi list z CHB
W sobote prawdopodobnie moja dobra kolezanka przylatuje:-)bede miala z kim poplotkowac ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry