reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam o poranku z kawą, Jedno dziecko już do szkoły oddelegowałam , kolejne już gotowe do wyjsca do przedszkola :) Ja zaś sasiąde do obróbki by AsienkaM zdjecia na weekend miała :)

misia83_83
dziękuje za miłe słowa :) Pamiętaj zawsze można tak ustawić kobietę z brzuszkiem ze będzie wyglądała cudnie
Sandrulińska Kochana jesteś :) praca z noworodkami to coś co uwielbiam i sprawia mi ogromna satysfakcje
Wiesienka123 życzę powodzenia w szukaniu mieszkania, tez sie zastanawialismy nad zmiana, jednak czynsz znow nam opuścił wiec zostajemy :)

Milego dnia wszystkim

reklama
siemanko

Kamcia...milego wypoczynku :)

Nam jeszcze zostaly 3 dni i tez frrruuuu do Pl.. tydzien w Bukowinie Tatrzanskiej na zimowiskach i tydzien w domku :) juz niemoge sie doczekac oscypkow ..mmmniammm
Kamcia..chcesz te laczki??? pamietam ze wspominalas o nich :)

Bry:-)
Ciemno u nas,że przy lampce siedzę:eek:A rano tak ładnie słonko zapodawało:sorry:
Jutro mam to USG więc musze dziś chatę z lekka ogarnąć bo jutro mi się pewnie nie będzie chciało:sorry:
Wczorajsze naleśniki mi się w nocy dziś śniły:-DMyślałam,że z kuchni nie wyjdę:baffled:Ale za to dziś tylko pozawijam krokiety bo farsz też wczoraj zrobiłam i jedzonko ready:-p
Misia Ty słonica?:-DWeź przestań,mnie nie widziałaś:zawstydzona/y:Ty jesteś szczupła,tyle,że brzuch i piersi Ci wywaliło:tak:Ja poza brzuchem i wieeelki,paskudnym biustem,na który już teraz nie mogę stanika kupić:wściekła/y:mam jeszcze grubaśne ręce nogi ,tyłek i gębę:confused2:Czyli wszystko:eek::eek:
Dlatego ja na taką sesję ciążową sie nie piszę:no:Za to z malutkim Mateuszkiem chyba się skuszę:-)
patrycjabaczkowska widziałam na NK,że najczęściej dzieciaczki takie 14 dniowe fotografujesz,już wcześniej pisałam,że bardzo mi się te foteczki podobają:tak:Piękne są i też mi się zamarzyły takie dla mojego synka:tak:
A ja też nadal nic nie mogę znaleźć jeśli chodzi o mieszkanko,więc witaj wiesienko w klubie:confused2:
A i zauważyłam wczora z wieczora,że moje bimbałki (bimbały raczej:confused2:) produkcję zaczęły:sorry:
A gdzie lubiczanka?:confused:

Witam:)
Ewelcia,Tichonek,Marta-dzięki za troske:)))
Tak więc skaczę dziś od rana z radosci(jak juz się na dobre rozbudzilam:)))No i o-w związku z obcinką J płacy poszłam do socjala czy nie należy mi się przypadkiem teraz dodatek na dzieci do zasilku(do tej pory J za duzo zarabiał-a teraz mu niecałe 3e brakuje do tej granicy:))))no i co prawda polowa,ale się należy-czyli tygodniowo prawie45e wiecej,co suma sumarum daje nam kwote wyzszą niż j obcieli:)))Do tego dzięki Marcie chyba się przeniesiemy do 100%nowego domku-5 sypialni a taka cena jak tu(650e:)))))Zakochałam sie a jeszcze do końca nie jest zrobiony-jedna rozmowa z właścicielem i się przenosimy:)))))no a na koniec-widziałam naszą dzidzię-zakochałam się:))))Sprzęt doprawdy przedpotopowy,ale tak doskonale bylo widać jak rąsią macha,jak się obraca-oczywiście pupka,przy okazji pokazując piekną linię kręgosłupa...i bijące serduszko:)J tez się zakochał:)))))I jesteśmy happpy...a na koniec super wieści-przyszedł rachunek za prad i wbrew naszym najczarniejszym oczekiwaniom tylko150e:))))tadam!!!!
Tichonek-to dziś to usg?-a nie,jutro...juz chciałam trzymać kciuki:)
Wiesieńko-powodzenia w szukaniu lokum-mam nadzieję,że facio szybciorem Wam coś wynajdzie:)
Patrycja-wow...bajeczne zdjęcia:)))
Kamcia-udanego pobytu w Pl:)))
Misia-a co ja mam powiedzieć jak mnie się poród o 3tygodnie przesunał:/I smacznego-czegokolwiek sobie tam nie zażyczysz niech idzie Wam na zdrowie:)

lubiczanko same super wieści:-)Cieszę sie z Tobą:tak:
Masz jakieś foteczki Waszej małej istotki?Dawaj jak masz:tak:
Nie da się nie zakochać przecież...:-)
Fajno też,że domek Wam sie taki wspaniały szykuje,nie możesz podesłać mi swojego w takiej cenie jak jest?:sorry::wściekła/y:Szlag,Dublin i te ceny!:crazy::wściekła/y:

Dzien dobry

Lubiczanko super wiesci ciesze sie razem z Toba i ta cena za mieszkanko
Dobrze ze z maluszkiem wszystko ok,pokaz zdjecia z usg :-)
To teraz na kiedy masz termin?

Tichonek w Swords ogolnie sa drogie mieszkania,my jak sie przeprowadzalismy z Blancha to patrzylismy tez na Swords ceny miedzy Swords a Ballbriggan jakies 200 euro wiecej dlatego mieszkamy w Balbriggan J ma blisko do lotniska wiec nie jest zle
Mieszkanko mamy duzo 3 sypialnie,3 lazienki duzy salon,2 schowki i ogrod placimy 825 euro a Ty jak duze masz mieszkanko ile placicie?

Misia bardzo ladnie wygladasz co Ty chcesz kobieto:-)

Patrycja podpisze sie pod tym dwoma rekoma co dziewczyny pisaly zdjecia robisz cudne...brak slow zeby opisac to w jednym slowie....
Jeszcze troche i Cie odwiedze :-)

Bol glowy ciag dalszy wczoraj pol dnia przelezalam i do tego katar mnie meczy:wściekła/y:

reklama
hello!;-)
lubiczanko same dobre rzeczy się u Ciebie dzieją ! i ta cena za dom wooooooooow:szok: my w bray placimy za taki stary apartment 3 sypialnie jedna lazienka i maciupeńka kuchnia 950 euro:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry