asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Asienko i jak mieszkanko?przeprowadzacie sie czy narazie nie
Jeszcze nie zdecydowaliśmy, jeszcze miesiąc do końca umowy. Wygląda w porządku. Na razie szukamy dalej, ale jak nie to chyba się zdecydujemy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asienko i jak mieszkanko?przeprowadzacie sie czy narazie nie
Jeszcze nie zdecydowaliśmy, jeszcze miesiąc do końca umowy. Wygląda w porządku. Na razie szukamy dalej, ale jak nie to chyba się zdecydujemy

Asieńka powodzenia z chatką.
Misia no no podziwiam,podziwiam męża ;-)
U mnie też tyle żarełka idzie,ze szok,ale poczekaj niech no Alex i Tym podrosną to dopiero nie nadążysz uzupełniac lodówki
co do Airticity....dziś mieli ściągnąc kasę za prąd,ale widzę,że dalej na koncie.No to M dzwoni do nich...a oni,że mamy nadwyżkę bo zapłaciliśmy depozyt i teraz założyliśmy direct debit i z pieniążków z depozytu wzięli na rachunek...I że mamy 100e nadpłaty.
Tylko,że ani ja,ani M nie przypominamy sobie byśmy wpłacali depozyt
No przecież bym pamiętała,bo to 300 e,nie mała suma a nie szastam kasą na prawo i lewo
nie wiem czy się cieszyc z tego![]()
.. Ale jeszcze trochę i znowu będę mamą z Irlandii
i też znowu na jakiś czas...
Za 40 dni przyjeżdża mój m do nas na 2 tyg:-) potem zaraz po nim ja jadę na miesiąc do Irlandii na święta.. Potem go back do PL na miesiąc pozaliczać wszystko i z powrotem do Irlandii - ehh życie na walizkach...tylko tym razem już na 3 miesiące.. i będzie rok studiów za mną!..
;-)
;-)
Ja też żadnego depozytu nigdy nigdzie nie płaciłam,ani u nich,ani w ESB,Bord Gais wcześniej

:-)
Tak się walentynkowo zobiło...;-)

Motywacji do cwiczen brak

Ale ja nie glupia zeby sie upominac;-)Ciesz sie i cicho sza!;-)
Alez mi sie chce..