reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Asieńka powodzenia z chatką.

Misia no no podziwiam,podziwiam męża ;-):tak:

U mnie też tyle żarełka idzie,ze szok,ale poczekaj niech no Alex i Tym podrosną to dopiero nie nadążysz uzupełniac lodówki :-D:-D

co do Airticity....dziś mieli ściągnąc kasę za prąd,ale widzę,że dalej na koncie.No to M dzwoni do nich...a oni,że mamy nadwyżkę bo zapłaciliśmy depozyt i teraz założyliśmy direct debit i z pieniążków z depozytu wzięli na rachunek...I że mamy 100e nadpłaty.
Tylko,że ani ja,ani M nie przypominamy sobie byśmy wpłacali depozyt :eek::eek:
No przecież bym pamiętała,bo to 300 e,nie mała suma a nie szastam kasą na prawo i lewo :dry::dry:
nie wiem czy się cieszyc z tego :blink::dry:

Asieńka powodzenia z chatką.

Misia no no podziwiam,podziwiam męża ;-):tak:

U mnie też tyle żarełka idzie,ze szok,ale poczekaj niech no Alex i Tym podrosną to dopiero nie nadążysz uzupełniac lodówki :-D:-D

co do Airticity....dziś mieli ściągnąc kasę za prąd,ale widzę,że dalej na koncie.No to M dzwoni do nich...a oni,że mamy nadwyżkę bo zapłaciliśmy depozyt i teraz założyliśmy direct debit i z pieniążków z depozytu wzięli na rachunek...I że mamy 100e nadpłaty.
Tylko,że ani ja,ani M nie przypominamy sobie byśmy wpłacali depozyt :eek::eek:
No przecież bym pamiętała,bo to 300 e,nie mała suma a nie szastam kasą na prawo i lewo :dry::dry:
nie wiem czy się cieszyc z tego :blink::dry:

Anineczko ale płaciliście depozyt w ESB, to może te pieniążki

Cześć dziewczyny....:-)
Wy ciągle w mojej głowie... Co chwila zaglądam ale jakoś tak dziwnie mi pisać bo Wy tam a ja TU..:sorry2:.. Ale jeszcze trochę i znowu będę mamą z Irlandii :-p i też znowu na jakiś czas...

Na razie mam miesiąc przerwy (już tylko 2 tyg) od szkoły więc nudzi mi się jak cholera.. :baffled: Za 40 dni przyjeżdża mój m do nas na 2 tyg:-) potem zaraz po nim ja jadę na miesiąc do Irlandii na święta.. Potem go back do PL na miesiąc pozaliczać wszystko i z powrotem do Irlandii - ehh życie na walizkach...tylko tym razem już na 3 miesiące.. i będzie rok studiów za mną!..

Tak czy siak tęsknie za Irlandią... Człowiek jednak szybko przyzwyczaja się do dobrego..Mieszkałam tam, mieszkam tu... W końcu zaczynam wiedzieć czego chce..:tak:;-)

Pauletta bloga czytałam - jest super! Będę czytać!
Wszystkim Brzuchatkom siły i zdrówka życzę! I niech Wam maluszki bałaganią w brzuszkach :laugh2:;-)

To Airtricity to ja widzę samo ze sobą do ładu dojść nie może:sorry2:Ja też żadnego depozytu nigdy nigdzie nie płaciłam,ani u nich,ani w ESB,Bord Gais wcześniej:no:
Misia to zarzuć w odpowiednim czasie jakimś linkiem do tych zawodów z udziałem A
:tak:
A ja wyprałam pościel dla Matta,tę co dostałam od tej dziewczyny co łóżeczko od niej kupiłam,rozwiesiłam i teraz mi w domku dzidziusiem pachnie:-):-)
Huśtawkę dla bobaska też już mamy:tak::-)
Crazy Girl wracaj,wracaj do nas:tak:
Anineczko jaki masz piękny nowy suwaczek:tak:Tak się walentynkowo zobiło...;-)

Ostatnia edycja:
No ja się próbuję zalogować na ich stronie i nie mogę, my płaciliśmy depozyt w Boird Gas i gość z Airtricity nam mówił, że nam prześlą na konto zwrot za trzy tygodnie, czyli niedługo. Ech..

Crazy Girl witaj
Tichonku no tak dzidziusiowo się u Ciebie robi:-)

Tichonku a dziękuję :sorry2::tak:
tak mnie jakoś naszło,ludzie to juz 9 lat :dry:

a ty jakiego masz super dzieciaczka w avatarku :tak:
a tak widzę,że wy ślub to już z Radziem u boku braliście ? że też dopiero teraz doczytałam :szok::-D

Crazy witaj witaj :-):-)
To ile jeszcze Ci lat studiów zostało?

idę robic naleśniczki na słodko zamiast placki ziemniaczane ;-)

reklama
misia83_83-ostatnim razem kupowalismy na Mervue.Jest tam jakis rzeznik,ponoc przy polskiej szkole wlasnie.Nie wiem bo A. odbieral mieso.Kiedys didi wrzucala linka z ogloszeniem,przed swietami BN bodajze.Pracuje tam Polak,Mariusz.Chyba moniadan ma do niego nr.Ja juz z nim interesow nie robie.Gdybys potrzebowala,mam nr do Irola stamtad.
to chyba to: http://www.galway.pl/firmy/kategorie?sobi2Task=sobi2Details&catid=32&sobi2Id=59
Wiem cos nt obwislosci:zawstydzona/y::dry:Motywacji do cwiczen brak:zawstydzona/y:
Ostatnio schudlam wiec jest nieco lepiej,choc po mamy pobycie znow mi wrocil apetyt.E tam,nie narzekam;-)
I 3mam kciuki za A.:tak:
asienka-powodzenia z chatka..:tak:
anineczko-my juz mielismy tu ze 3 sytuacje zaplaconych rachunkow,gdzie nic nie placilismy:-DAle ja nie glupia zeby sie upominac;-)Ciesz sie i cicho sza!;-)
crazygirl-witaj i pisz!Powodzenia na tych studiach!Tez bym chciala..:dry:

Spacer zaliczony.Zaraz trza sie za obiad brac,bo mamy miec goscia ponoc:blink:Alez mi sie chce..:baffled:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry