Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam sie
Ale.. nie mam o czym pisac, caly tydzien mam okropny, humoru zero, moge M podziekowac za to, nie moge doczekac kiedy ten tydzien sie skonczy. Ale Wam zycze udanego weekendu!Pa
Witam sobotnio
Dzięki Wam Dziewczynki za miłe słowa-staram się uważać,no ale nie da się nie forsować-dziś znowu cały dzień zap..u,obiad o 18tej a i tak roboty,że hej...ale co tam-byle do przodu Larcia-poprawy humorku
Witam nową Mamusię i gratuluję Fasolki Anineczko-juz się doczekać nie mogę-ale nie pomocy,ale Waszego towarzystwa Monidan-dzięki za wskazówki-zapisalam,zapamiętałam Pauletta-(((( Marta-jak widać dziś było na załączonym obrazku Szymek odzyskuje formę))
Buziaki dla Was wszystkich na miły sobotni wieczór
Ja dzis padam.....mielismy Bal Karnawalowy w szkole-co za impreza...uhuhuhu...sie wytancowalam!!Macarene i inne...az mi tchu zabraklo! Ale bylo super!
A teraz padam juz na twarz wiec zawijam...
nie nadrabiam bo nie mam sil..ale zycze zdrowka chorujacym maluszka i nie tylko
Witam nowe mamusie
u nas jako tako..Ewa juz lepiej antybiotyk zadzialal..wiec ciesze sie ze jest juz soba bo byla nieprzytomna... u mnie zostal tylko paskudny kaszel
no i dzisiaj juz wracamy do domku ..przy dobrych wiatrach powinnismy byc w domeczku przed 1 w nocy.. juz niemoge sie doczekac kiedy przytule mojego 2 synusia ..tak stesknilam sie za nim...juz widze jak piszczy i sika z radosci..hahaha .
Witam z rana u mnie tez cos nie za b w ten weekend kacper nie dal poospac a do tego jakies przeklete chorobsko mnie bierze,znowu((ale juztro mam usg i zobaczymy nasze malenstwo mam nadzieje ze tylko wszystko bedzie ok
Witam Pauletta - no nie zawstydzaj mnie a blog fajny Lubiczanka - nie forsuj się Gastone - ale zazdroszczę ci pieska... ja to sobie mogę tylko pomarzyć to w IRL, ale jeszcze troszkę... chorowitkom - zdrówka
i witam nową Foremkę i jej Fasolkę
Witam sie przy kawce.
juz drugiej.....wczesniejsza wypilam u sasiadki...poszlam na male ploty a wrocilam z inna ftyzura;-)calkiem inna
jakos ciezko mi sie przyzwyczaic...