Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
:-), ciąża mi się przypomina

, ale jak mus to mus

Ponad ósemka już
Pomożecie?
Ja też chcę wyglądać jak człowiek

Moi teściowie chcą przylecieć w okolicy mojego porodu:-)Tzn.teść na 2 tygodnie (bo więcej nie ma urlopu) a teściowa zostanie dłużej:-)Zaraz im będę biletów szukać:-)
Jeden termin mam na 26 maja,drugi na 19 maja...Jakby tak 10-tego przylecieli to myślicie,że będzie w sam raz?
Na razie mamy tylko maszynkę do robienia waty cukrowej
To naprawdę zależy od ludzi, którzy z Tobą lecą i od podejścia obsługi
Bezproblemowego lotu i miłego pobytu w PL

Naprawdę super, że teściowie przylecą i będziesz miała pomoc - widzisz, a tak się zamartwiałaś, że będziesz sama, że nie wiesz jak sobie poradzisz... i z autem będzie tak samo, nie ma się co martwić
Btw. my np. mamy naszą starą i wysłużoną już polówkę i zmieściliśmy się w niej i z wózkiem, i z dzieciakami, i dwoma fotelikami i zakupami... jak się chce, to da się radę
Zacznij Tichonku cieszyć się z tego co się ma, a mniej przejmować i panikować
Nie zawsze jest tak, jakby się chciało, ale zawsze jest wyjście z każdej sytuacji
Najlepiej nauczyć się patrzeć z dystansem i cierpliwością na własne życie, to pomaga;-)
Ciężko wyczuć teraz czy przenoszę czy wcześniej urodzę a najbardziej mi zależy na pomocy gdy ja będę w szpitalu
Trza kupić coś co zdołamy utrzymać,problem w tym,że my na prawdę jesteśmy bez gotówki w tej chwili
A była taka okazja za małe pieniądze mieć tamto auto to sie wzięło i schrzaniło
Jakoś radę damy bo musimy,ale na razie ciemno to widzę
Bo auto kupić to jedna rzecz ale opłaty,szczególnie te pierwsze to masakra