anineczka
królowa mrówek :P
Witam :-)
Anthony,Sandulińska spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe :-):-)
Zaraz jadę po Antka do szkoły i chyba wrzucę do prania Milę bo śmierdolic zaczyna ostro

Słoneczko pięknie grzeje.
Tichonku ja też pesymistka z natury jestem,tak więc rozumiem Cię ;-)
Strasznie żal,że wyszło tak jak wyszło.Mam nadzieję,że w końcu coś wymyślicie,,może a nóź dostaniecie kredyt przez dealera? A może sami spróbujcie do banku podjechac? NIe zakładaj z góry,że nie dostaniecie.Sądzę,że jeśli będziecie chcieli pożyczyc 1000 to nie będzie jakiś wielki kłopot dla banku.A może P poprosi pracodawcę o pożyczkę i ten mu będzie z pensji odciągał.No musi byc jakiś sposób.A i wstyd proszę wsadzic do kieszeni,nie przyda się,a auto musicie miec ;-)
Do boju,jak to się mówi
Dobra,lecę do szkoły :-)
Anthony,Sandulińska spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe :-):-)
Zaraz jadę po Antka do szkoły i chyba wrzucę do prania Milę bo śmierdolic zaczyna ostro

Słoneczko pięknie grzeje.
Tichonku ja też pesymistka z natury jestem,tak więc rozumiem Cię ;-)
Strasznie żal,że wyszło tak jak wyszło.Mam nadzieję,że w końcu coś wymyślicie,,może a nóź dostaniecie kredyt przez dealera? A może sami spróbujcie do banku podjechac? NIe zakładaj z góry,że nie dostaniecie.Sądzę,że jeśli będziecie chcieli pożyczyc 1000 to nie będzie jakiś wielki kłopot dla banku.A może P poprosi pracodawcę o pożyczkę i ten mu będzie z pensji odciągał.No musi byc jakiś sposób.A i wstyd proszę wsadzic do kieszeni,nie przyda się,a auto musicie miec ;-)

Do boju,jak to się mówi
Dobra,lecę do szkoły :-)
zdążyłam tylko góre odkurzyc, z salonu dywanik wytrzepałam, ale brz odkurzacza nei da rady, ja odkurzam codzinnie bo inaczej masakra, ciekawe co Landlord na to powie 

Ale ostatnio chyba trochę już lepiej.I tak wiesz ze zawsze się coś wymyśli,wiec głowa do góry!My od 1szego auta jesteśmy na pożyczce z Credit Union. Spłacamy,dobieramy kolejna itd.Nigdy nie mamy na poważniejsze wydatki,bo najzwyczajniej w świecie nie umiemy oszczędzać ;-)A tak,jest ta rata i płacić trzeba;-) Już się przyzwyczaiłam;-)
Dlatego już nie będę roztrząsać i komentować reszty. Oby Wam się pomyślnie zakończyły sprawy z finansami na zakup auta
nowe zycie wstępuje w człeka od razu