Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

anineczko tzn. co dokładnie Cię w niej wkurza?;-) Mnie tam na razie nic nie wkurza, a już zwłaszcza fakt, że odkurzacz ciągle ma taką samą siłę ssania, pięknie zbiera kurz i wypuszcza czyste powietrze. W porównaniu z tym starym złomem to jest cudemNie wkurza cię w tym dysonie ssawka? Mnie do pasji doprowadza![]()

Ale fakt, jak jest zameldowane, to trudno, żeby było inaczej.
Zawsze warto wiedzieć;-)
w tej ssawce są takie bolce zbierające śmieci i ją dokładnie trzeba czyścic z tzw. "kotów" i to jest trochę denerwujące,że trza tam co chwilę paluchy wsadzac
szukam problemów co? 

Mimo to jestem fanka Henrego i jego rodziny
I Henia tez mam;-) Byl tu na stanie
Możesz i 5e wpłacić
Ile masz i kiedy chcesz. 

No właśnie działo się wcześniej,tylko żaden mechanik nie wiedział tak na prawdę coSwoja droga..jak to z tym silnikiemAuto jezdzilo,nic sie nie dzialo i nagle silnik padl?
Od kilku miesięcy olej nam wyciekał
No i jak padł w sobotę to się okazało,że olej nie był podawany do silnika i ten się najnormalniej zatarł.P mi pokazywał zdjęcie silnika i jak się nie znam na autach to od razu wiedziałam w którym miejscu jest coś nie tak
Jest 12 cylindrów a dwa z nich się zupełnie zapadły
Poza tym silnik był zupełnie suchy a ma być tam olej,z tego co mi tłumaczono
P dostał pismo od mechanika,że engine is gone,zdjęcia do tego,wizytówkę warsztatu,żeby szef wiedział,że auto na prawdę się do niczego nie nadaje
Witam josia,zdaje sie,ze to ja Cię tu ściągnęłam:-)Witamy,witamyTo ja sie przywitam![]()
Mam na imie Aska. Od 4.5 roku mieszkam w Irlandii, od prawie roku mieszkamy w Dunboyne w Co. Meath. Jestem w (prawie) 4 miesiacu ciazy - termin porodu mam na 19 sierpnia. a od 26 maja 2011 bede zona mojego narzeczonego![]()
Gratuluję dzidziusia pod serduszkiem:-)
Nie ma to jak w Dzień Matki urodzić
Jeszcze mam trochę czasu ale dobrze wiedzieć

Ja mam cały dom w wykładzinie, poza łazienkami i kuchnią, więc spóźniony prezent urodzinowo-świąteczny jak znalazł:-) Apropo dywanów, to znowu muszę przeprać ten na dole w przedpokoju i salonie
Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło
qrcze nooo!Szkoda ze nie sprawdziliście tego wycieku wcześniej..
Nie no żartuje sobie
Coś wymyślicie,jak zawsze
;-)

z tego co widzę to ta się tobie marzy 
widocznie ja nie umiem jej czyścic bo pisze,że łatwa do czyszczenia